PDA

Zobacz pełną wersję : The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje.

Strony : 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22

Lubie
28.07.2011, 19:18
@Ejak - Na tej stronce było też (jeżeli dobrze przetłumaczyłem i dobrze pamiętam) o jakimś zoologu, a co do ratowników zwierząt to może być podobnie jak z opieką, która zabiera zaniedbane dzieci. :D

czarnapuma
28.07.2011, 19:20
jak myslicie czy bedzie mozna na prywarnej parceli miec konia i jelonka?

neville
28.07.2011, 19:28
Jelonki będą dziki zwierzętami, ale konie chyba będzie można trzymac.

Spectrum
28.07.2011, 19:28
Przeczytałem, że będzie można konia zaadoptować co jest chyba równe z przygarnięciem na parcele,
lecz myślę że jelonek będzie zwierzęciem którego nie będzie można oswoić ani trzymać na parceli

nmin
28.07.2011, 19:43
Może da się zwabić jelonka na parcelę albo poczekać, aż sam przyjdzie, a potem otoczyć go płotem. Może spróbuję jeden raz, ale potem go wypuszczę, pewnie i tak nie będzie z nim interakcji, a nie chcę patrzeć, jak zwierzak nie je, nie śpi, tylko miota mi się od płotu do płotu. To już wolę widywać go co jakiś czas w otoczeniu, więcej radochy ;)

cordian
28.07.2011, 22:44
Ktoś wcześniej prosił o przetłumaczenie tego z http://www.simprograms.com/32087/patch-1-24-includes-new-info-about-pets/ więc większość udało się bezproblemowo zmienić na polski .
Na pewno gdzieś są błędy, także jak macie jakieś sugestie to piszcie. Szczerze mówiąc niektórych fragmentów nie potrafiłem przetłumaczyć. Głowiłem się i nic .

Nowe przedmioty: byk mechaniczny, maszyny do robienia napojów, cukierków, zdrowej żywności, ciężarówka z lodami
Dzikie zwierzęta: konie (mogą być oswojone), zbłąkane zwierzęta (mogą być adoptowane), szopy, jelenie.
Nowy mutant: jednorożec. Potrafi wywołać pożar, teleportować się, leczyć Simów, czcić i przeklinać Simów i rośliny, wolny.
Konkursy: wyścigi i przechodzenie przez wioskę (początkujący, zaawansowany, międzynarodowy)
Niezależni bohaterowie: dżokeje, zoolodzy, ratownicy zwierząt, poszukiwacze bajek, budowniczy Arki
Nowe cechy: jeździec (koniomaniak), kotomaniak, psomaniak, zwierzęcy ekspert, miłośnik zwierząt
Cechy zwierząt: lubi pływać (tylko psy), leniwy, agresywny, zwinny(konie), odważny, niszczycielski, szybki (konie), „hyper”?, lojalny (psy), łagodny(konie), boi się wody (psy)nerwowy(konie), hałaśliwy, brudas, skory do zabawy,dumny,płochliwy, awanturniczy(lubi przygody), bez tropu,przyjacielski, geniusz, łowczy, niezależny, czysty, nie niszczycielski, skąpy (złośliwy), cichy, nieśmiały,nienawidzi skakać (konie) zawzięty (konie), wychowany przez wilki (mogą być psy), wytrzymały
Sztuczki: siad, podnoś się ;D ,potrząśnij ?, mów, przewróć się, udawaj martwego. Zwierzęta uczą się tych sztuczek.
Nowa umiejętność: jazda konno
Umiejętności zwierzęce : wyścigi, skoki
Nowe parcele: dżungla kotów, ranczo dla koni, park psów
Inne zwierzęta: mrówki, ptaki ( ararauna, catalina (hybryda między ararauną i arą zielonoskrzydłą), ara żółtoskrzydła, kakadu, żako kongijskie, kruk,sokół, „spotted sikam”-nie mam pojęcia co to,amazonka żółto czelna), jaszczurki (anolis zielony, waran, gekon, kameleon, jakiś karłowaty waran z komodo, agama brodata, „texas spiny lizard”) gryzonie (szynszyle, jeże, wiewiórki, szczury,ryjówki,chomiki) węże (pyton żółty, wąż pończosznik, boa szmaragdowy,”jadowity wąż malajski?”,pyton zielony,mleczny wąż królewski, pończosznik z San Francisco, wąż z rodziny tarczogonowatych, mini pyton) i żółwie(żółw błotny (rodzaj: Graptemys),żółw cętkowany, tarapena karolińska, kaczuga indyjska, żółw czerwonouchy, „pigmy?”, żółw kolczysty, żółw malowany zachodni)
Nowa kariera : jeździec
Nagrody szczęścia życiowego : klon zwierzaka, znowu młody (zwierzęta), stalowy pęcherz(zwierzęta), „swank pet Bed- wyszczuplające łóżko dla zwierząt?” zwierzęcy hygienator, nie wymiotuje,alfa?, atomowe pasące się zwierzę, najlepsze postępowanie, nieustraszony źrebak, koński zen, pustynny kucyk, przyjaciel stada, zachwyt ogrodnika, bezpieczne wejście na… konia hmm?
Zwierzęta mogą zyskać lub stracić cechy
Konie będą karmione mlekiem przez matkę lub butelką
Źrebaki otrzymują negatywny nas trójnik, kiedy są oddzielone od matki.
Konie zjadają marchewki.
Zwierzęta mogą odprawiać egzorcyzmy ?
Psy potrafią pływać.
Koty mogą polować na ptaki, żółwie, jaszczurki, chrząszcze, ryby i gryzonie.
Jedno źrebię podczas ciąży klaczy, mioty u psów i kotów.
Konie mogą kopać Simów
Konie posiadają motywy do ćwiczeń . Psy mają motywy destrukcyjne.
Zwierzęta nie mają prac.
Zwierzęta nie mają okazji.
Nie mogą być umiejscowione na wakacyjnych parcelach.
Nie mają wspomnień.
• Cat breeds: Black Cat, Grey Striped, Persian, Siamese, Singapura, Russian Blue, Tuxedo.
• Dog breeds: Border Collie, Collie, Pug, Dalmatian, Doberman, Poodle, Setter, Dachshund, Bull Dog, Highland Terrier, Pitbull, Shiba Inu, Australian Shepherd, Chow Chow, German Shepherd, Golden Retriever, Newfoundland, Samoyed, Giant Schnauzer, Siberian Husky, Spaniel Springer, Terrier Airedale, Terrier Kerry Blue.
• Horse breeds: American Painted, Friesan, Icelandic, Morgan, Palomino.

No a rasy zwierząt to już mniejszy problem .

Beatrice
29.07.2011, 05:41
@cordian - dzięki serdeczne :)
przechodzenie przez wioskę - raczej biegi przełajowe
Zwierzęta mogą odprawiać egzorcyzmy ? - w sensie, że będą potrafiły odganiać duchy ? :D

Kurcze, ile zwierząt dochodzi.... Jestem pod ogromnym wrażeniem, aż od razu mi się humorek poprawił :D szynszyle i żako kongijskie - suuuuper ;)

Agrafia
29.07.2011, 06:55
ale zwierzaków będzie :) do wyboru świetne

Master of Disaster
29.07.2011, 07:23
Buuu, jednak nie będzie wilkołaków :( (Raczej) Chociaż jednorożce też mogą być fajne, zwłaszcza, jeśli będą w różnych kolorach - mnie by zależało na czarnym :D Jednak chciałabym, żeby w którymś dodatku doszły te wilkołaki. Bo wampiry z PZ są jednak stanowczo za mało mhroczne.

ola2199
29.07.2011, 07:50
Mam dla was stronkę :
http://seriathesims.blogspot.com/2011/07/znamy-stworzenie-specjalne-ze.html
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Anonim XVI
29.07.2011, 08:26
szkoda ze na ps3 nie bedzie koni.. khmh...

Séverine
29.07.2011, 09:36
Ej, skoro będzie golden a golden ma dłuższą sierść (będzie też husky) to jest jakaś szansa, ze będę mogła stworzyć yorka z długą sierścią?

mrakad133
29.07.2011, 09:53
Ej, skoro będzie golden a golden ma dłuższą sierść (będzie też husky) to jest jakaś szansa, ze będę mogła stworzyć yorka z długą sierścią?

Jeny, uspokujcie się, najprawdopodobniej będą normalnie wszystkie suwaki i opcje to tworzenia zwięrząt, oprócz suwaka do zmiany wysokości *.* Więc na pewno stworzysz tego swojego yorka.

ola2199
29.07.2011, 09:54
Mam znowu dla was stronkę ze Słowacji ale trzeba sobie przetłumaczyć ale zobaczcie za zdj. wiem że one nie są z PC.
http://gamesims.sector.sk/2011/the-sims-3/dodatky/domaci-maznacikovia/the-sims-3-domaci-maznacikovia-na-konzolach/

mrakad133
29.07.2011, 10:00
Dziękuję za link, ola2199 ;) Na ps3 i xbox zwierzęta mają ładną jakość. Mam nadzieję, że na PC zwierzęta będą podobne do nich :)

ola2199
29.07.2011, 10:37
A widzieliście ikonkę The Sims 3 Zwierzaki ?:D:D:D:D:D:D:D
http://1.bp.blogspot.com/-GFCNdYtaiyk/Tir5cC6gbyI/AAAAAAAAAaI/XQacuM7Osa4/s1600/ikona+zwierzak%25C3%25B3w.jpg
I fotka na której są podobno wszystkie dodatki jakie mają wyjść znalazłam na blogu lecz nie powiem wam jakim bo sama nie pamiętam :D
http://farm3.static.flickr.com/2532/5829214737_a8f237fcd2_z.jpg

mrakad133
29.07.2011, 10:51
Bardzo ładna ta ikonka :D
Więc, czyli po zwierzakach będą akcesoria "Stary Świat" ? o.O Pewnie będą tam takie staroświeckie meble itp.

suomii
29.07.2011, 11:06
albo coś ze starożytności ? ..

ola2199
29.07.2011, 11:35
http://www.simy.pl/news/kilka-nowych-informacji-o-zwierzakach/
Macie będziemy mogli edytować sierść suwakiem :D:D:D:D:D
http://forever-with-sims.blog.onet.pl/

Lubie
29.07.2011, 11:47
Była na tym forum mowa, o nowych akcesoriach, ale nie są jeszcze potwierdzone.

Te zwierzaki na ps3 i xbox360 są cudowne..

Spectrum
29.07.2011, 12:35
Taak! moje marzenie się spełniło, nareszcie będzie możliwość regulacji długości sierści :)
mam nadzieję, że to prawda!

Ejak
29.07.2011, 12:40
Wystarczy się trochę cofnąć, te wszystkie wiadomości, ikonka były już w tym wątku.

Spectrum
29.07.2011, 12:45
Ikonka też całkiem ładna ale to tylko mały nie znaczący nic dla mnie szczegół ,
lecz myślę, żę w 2 była lepsza,
ale czy będą wilki ,bo przeczytałem na tym blogu
http://forever-with-sims.blog.onet.pl/

Jessica
29.07.2011, 14:12
Zwierzeta specjalne to jednak jednorozce! Jesli o tym bylo to przepraszam xd
http://www.simowie.info/News:Patch_124_zawiera_informacje_o_Zwierzakach_29 .07.11#Komentarze macie link ;pp ciekawe informacje ^^

guniaaxd
29.07.2011, 14:18
wydaje mi się że bd wilki. tak jest napisane na tej stronie i przecież w zwiastunie też pod koniec wył wilk(tak mi się zdaję) xd. chciałabym żeby można było trzymać na własnej parceli jednego jelonka ;p i małego karmić mlekiem z butelki! fajnie że bedzie można chociaż konie karmić mlekiem ;p

suomii
29.07.2011, 14:34
to nie był wilk, tylko mieszaniec pitbulla jakiś albo coś.

ola2199
29.07.2011, 14:50
Bardzo się ciesze że będzie Ras Konia Palomino bardzo mi się one podobają :D:D:D Zawsze takiego chciałam I dalej chce ^^

sebi27
29.07.2011, 14:55
Głupio że teraz wszystko kręci się w okół koni np. jest dla nich więcej cech itp.

anie_1981
29.07.2011, 16:05
To takie zadośćuczynienie za dwie pierwsze serie bez koników... :P Mi się to akurat podoba. Skoro nigdy dotąd koni nie było, to mają się do nich przyłożyć! :D

Ejak
29.07.2011, 16:11
Tak, ale niech nie zaniedbują innych pupili...

"Rasy kotów: czarny kot, szary w paski, perski, syjamski, singapurski, rosyjski niebieski, czarno biały."
Jeśli to mają być rasy kotów, to lepiej niech ich nie robią, kot się nie różni tylko kolorem futra http://forum.thesims.pl/images/smilies/mad.gif

suomii
29.07.2011, 16:52
szary w paski, zaje****a rasa xD widać, że trochę psy i koty olali, koty bardziej, ale przecież można sobie samemu rasę stworzyć, a poza tym jak ktoś już pisał - pewnie na mts szybko się pojawią.

Spectrum
29.07.2011, 17:35
Ale to chyba nie będą wszystkie rasy, z czasem EA będzie uzupełniać tą liste ;)

Searle
29.07.2011, 17:47
Ja się najbardziej cieszę z potwierdzenia gryzoni i nawet sporo ich będzie. Wiewiórki? Super :)

ultraviolence
29.07.2011, 18:38
Ja tam od razu stworzę sobie czarnego flaciora, na podobieństwo swojej ukochanej psiny :D Widać, że twórcy postarali się trochę bardziej niż przy poprzednich częściach, o czym świadczy chociażby sama obecność koni czy dzikich zwierząt. Teraz, jedyną rzeczą, jakiej brak doskwiera mi w trójce to pogoda... Ale podejrzewam, że i to się wkrótce pojawi, w końcu nie bez powodu zamieszczaliby tyle świątecznych akcesorii w Store... A czymże są Święta Bożego Narodzenia bez śniegu? :)

suomii
29.07.2011, 18:56
nie pomyślałam, może nie zdradzili wszystkiego i reszta ras to będzie niespodzianka? bo kotów jest dziwnie mało... no rozumiem, ale żeby maine coon nie było? to dziwne trochę, bo w 2 było dużo ras kotów.

nmin
29.07.2011, 19:07
A ja w te wszystkie informacje i tak nie uwierzę, dopóki nie zobaczę ich oficjalnego potwierdzenia :) Zresztą, do premiery trzy miesiące, jeszcze wiele może się okazać.

anie_1981
29.07.2011, 19:56
Ma być ponad 100 ras psów i kotów... Policzył je ktoś... Bo jest grubo poniżej setki, więc na pewno będzie więcej.

Spectrum
29.07.2011, 20:57
a Jeśli jest 100 ras wszystkich zwierząt włącznie z węzami i innymi, ale mam nadzieję, że tak nie będzie, przecież mówili że będzie 100 raz psów i kotów :(

Séverine
30.07.2011, 06:48
Jeny, uspokujcie się, najprawdopodobniej będą normalnie wszystkie suwaki i opcje to tworzenia zwięrząt, oprócz suwaka do zmiany wysokości *.* Więc na pewno stworzysz tego swojego yorka.

Jej, nie chcesz to nie musisz czytać. Mi zależy na yorkach i nie sądzę, że się muszę tutaj uspokajać bo nic nie robię :P

to nie był wilk, tylko mieszaniec pitbulla jakiś albo coś.

Suomi spójrz w goglach ,,pitbull" i zobacz jak wygląda. Ten w grze był mniej masywny, miał mniejszą głowę, zupełnie inny kolor sierści i w dodatku sierść jest długa. Może to być jakaś mieszanka ras ale pitbulla mi to w żadnym przypadku nie przypomina.
Sebi27 w jedynce nie było, w dwójce nie było (ewentualnie można było ściągnąć ale albo się nie ruszały albo ,,chodziły" nie odrywając kopyt od ziemi) to jak robią w trójce to bardziej zwrócili na to uwagę. Poza tym konie to jest chyba najbardziej wyczekiwane zwierzę z dodatku no bo w końcu nowe :D

anie_1981
30.07.2011, 07:36
Poza tym konie to jest chyba najbardziej wyczekiwane zwierzę z dodatku no bo w końcu nowe :D

W moim wypadku, to nie tylko, że "nowe", ale ja od dziecka byłam zakochana w konikach... :P No ale nie było, nie jest i nie będzie mnie na własnego stać. Więc moi Simowie będą mieli konika, albo nawet kilka, marzy mi się ogierek i klacz ze źrebięciem. Nie wiem tylko której rasy, bo z wymienionych to żadnej się dotąd bliżej nie przyglądałam, marzyły mi się araby, ale widać nie będzie. W Galerii google, jak wpisuję te rasy po kolei, to wszystkie są ładne, ale nie wiem jak to będzie wyglądało w grze.

Parę dni temu widziałam w sklepie zoologicznym... skunksa. Ślicznie wyglądają na żywo, ale ten był jakiś niemrawy... Biedactwo, wysterylizowali go i nie może już pryskać śmierdzącą wydzieliną. Takie zwierzątka to powinny być wolne, nie w małej klateczce... Ciekawe jak będą wyglądały simsowe skunksy i jaki będą mieli ludzie i zwierzęta nastrójnik po oblaniu ich "magicznym płynem spod skunksowego ogona" :P

shan
30.07.2011, 09:02
Ja się najbardziej cieszę z potwierdzenia gryzoni i nawet sporo ich będzie. Wiewiórki? Super :)

Wiewiórki? Super! Fajnie jakby latały dzikie w parku...

suomii
30.07.2011, 09:37
Suomi spójrz w goglach ,,pitbull" i zobacz jak wygląda. Ten w grze był mniej masywny, miał mniejszą głowę, zupełnie inny kolor sierści i w dodatku sierść jest długa. Może to być jakaś mieszanka ras ale pitbulla mi to w żadnym przypadku nie przypomina.

ale ja napisałam "MIESZANIEC", a nie pitbull :D mój sąsiad ma mieszańca , który jest prawie identyczny, jak ten z filmiku, tylko trochę ciemniejszy.

Séverine
30.07.2011, 09:41
W moim wypadku, to nie tylko, że "nowe", ale ja od dziecka byłam zakochana w konikach... :P

No ale w grze są pierwszy raz, nie ? ;)
Ej, naprawdę będą wiewiórki? Fajnie, że będzie więcej gryzoni, w dwójce to był ,,chomik" który tak naprawdę był ,,świnką morską" która czasem wyglądała jak ,,chomik" :O No i liczę na większe klatki dla gryzoni i że będzie można trzymać sobie parkę. To samo tyczy się papug, ona zawsze taka smutna była a tak to np. nierozłączki by były. Te klatki dla chomiko-świnek to była jakaś jedna wielka parodia. Niektórzy piszą, że postawią płotek i jeleń nie wyjdzie. Po co wam on? Zapewne nie będzie żadnej interakcji z nim i będzie pewnie się chował np. w lesie a później w nocy wychodził żeby jedzenia poszukać. Prędzej szopy bo one w śmietnikach grzebią (tak było na zwiastunie).

ale ja napisałam "MIESZANIEC", a nie pitbull :D mój sąsiad ma mieszańca , który jest prawie identyczny, jak ten z filmiku, tylko trochę ciemniejszy.

Ale nawet jak jest mieszaniec z jakiejś rasy to go trochę przypomina, nie? A ja w tym psie nic podobnego do pitbulla nie widzę :P

neville
30.07.2011, 09:44
ola ty nie oczekuj zbyt wiele bo potem zaboli.

Ja tam będę moimi simowymi dziećmi wychodził do lasu i szukał wiewiórek *-*

Scheiße
30.07.2011, 10:34
http://i.imgur.com/cNnqq.jpg
Cooooooo? :O

Spectrum
30.07.2011, 10:40
może wydrukowali okładkę i wkleili na inne pudełko po grze ?
albo to dziecko jednego z pracowników EA może on już ma tą grę choć wątpie :)

Lubie
30.07.2011, 11:15
To pudełko, to jakaś podróba. Na pewno nie ma jeszcze żadnej płyty z tym dodatkiem (może tylko EA ma jedyny egzemplarz, taki próbny.)

Ejak
30.07.2011, 11:40
Możliwe, że to dzieciak, któregoś z pracowników EA i chciał się pochwalić pudełkiem bez płyty w środku :D

Searle
30.07.2011, 11:59
Widać, że ta okładka jest wydrukowana, bo przy grzbiecie jest ucięta, a okładki są "połączone" z tyłem.

anie_1981
30.07.2011, 12:03
Za wcześnie, to ściema. Jak dla mnie to wydrukował sobie sam okładkę z internetu i wstawił w pudełko, tak "dla hecy". To nic nie znaczy :P Nie wierzę, żeby już mieli w pełni grywalną wersję.

Owl Finch
30.07.2011, 17:03
Ale jaką ma minę "f**k yeah" :D

Séverine
30.07.2011, 17:36
ola ty nie oczekuj zbyt wiele bo potem zaboli.

Ja tam będę moimi simowymi dziećmi wychodził do lasu i szukał wiewiórek *-*

Znajdziesz i zapewne się na patrzeniu skończy :P
Większa klatka to jak dla mnie nie znowu rzecz którą się robi rok. Poza tym ja nie czekam zbytnio na gryzonie tylko głównie na konie :D Gwarantuję ci, nie zaboli.
A co do tej okładki. Nie wiadomo, może dziecko jakiegoś typka co tworzy Zwierzaki? Nawet jeśli by to była prawdziwa gra to i tak nic byśmy nie poradzili. Ale szczerze w to wątpię, tak jak napisała Searle okładki łączą się z tyłem a tutaj tego łączenia nie ma.

Lubie
30.07.2011, 18:05
Gdy tak rozmyślałem o jednorożcu, zauważyłem to :
"Nowy mutant: jednorożec. Potrafi wywołać pożar, teleportować się, leczyć Simów, czcić i przeklinać Simów i rośliny, wolny."

O co chodzi ??

Karel13
30.07.2011, 18:09
Co do tego dziecka co trzyma pudełko zwierzaków, to on sobie wydrukował na kartce obrazek i wsadził do jakiegoś pudełka, przyjrzyjcie się.

Juhas
30.07.2011, 18:45
leczyć Simów
O co chodzi ??

Podejrzewam że będzie to usuwanie negatywnych nastrójników ;)
Bo wątpię by z tym dodatkiem dodali choroby :)

guniaaxd
30.07.2011, 20:19
fajnie by było gdyby dodali choroby. :) ale takie typu świnka że musiałby leżeć w łóżku kilka dni i by wtedy nie miał nastrojników typu złe samopoczucie. przeziębienie ból gardła itp ;p wtedy chodziłoby się do szpitala po leki i do apteki ;o wiem, rozmarzyłam się, to nie ma nic wspólnego ze zwierzakami ;p

TheSims3Fan
30.07.2011, 21:09
Ale super będą nornice :D Muszę je miec ;D

anie_1981
31.07.2011, 07:51
Ja bym chciała krety na podwórku... :D

TheSims3Fan
31.07.2011, 08:30
Ale z taką ilością zwierząt zrobie zoo jak nie wiem
Będzie zakryte: korytarz - na początku po lewo pawilon z gadami (jaszczurki, żółwie, węże), na początek po prawo pawilon z pajęczakami (pająki i jak może będą tępoodwłokowce), drugie po lewo oceanarium/akwarium, drugie po prawo to ptactwo (papugi, ptaki itd.), trzecie po lewo małe zwierzątka (chomiki, nornice, jeże itd......), trzecie po prawo to mrówki. (Ale jeżeli oceanarium/akwarium rozbije na dwa oddzielne pokoje czyli oceanarium i akwarium to jedno mrówcze terrarium będzie na końcu korytarza :D

neville
31.07.2011, 08:49
Nie obiecuj sobie tyle, bo niektóre z tych zwierząt będą dzikie.

suomii
31.07.2011, 09:09
albo takie jak rybki... praktycznie do ozdoby tylko :/

TheSims3Fan
31.07.2011, 09:41
Nie obiecuj sobie tyle, bo niektóre z tych zwierząt będą dzikie.

wiem, i będę je łapac i trzymac :D

neville
31.07.2011, 10:16
A będzie wgl. można je łapac?

Ja sądzę, że nie.

Jeżeli tak to niech skunksy cię potraktują bąkiem. xP

Ejak
31.07.2011, 10:23
Ale, sobie dużo obiecujecie, mi do szczęścia wystarczą koty, psy i konie, a do większego szczęścia to 2 gatunki gryzoni, 2 gatunki ptaków, i coś dzikiego wystarczy jeleń, wiewiórka i już ;)

Lubie
31.07.2011, 10:40
Fajnie też by było, gdyby były choroby typu: Świnka (zarażają świnki morskie), wszy (zarażają psy/koty, bezdomne zwierzęta), wścieklizna (zarażają bezdomne psy/koty).. :d
Fajnie jest tak marzyć. :d

Człowiek w zielonych rajtuzach
31.07.2011, 10:47
Wszy na pewno będą i epwnie będzie trzeba uważać, zeby tój zwierzak ich nie złapał.
Wścieklizna to chyba zbyt drastyczna choroba jak na tę grę.

Savigge
31.07.2011, 10:50
ja też uważam iż wścieklizna byłaby przesadą, zwłaszcza że w tą grę grają głównie osoby w przedziale 8-12 lat :) i co ? zwierzątka co dopiero stworzyliśmy mają umrzeć po 3 dniach gry ? hah.

31.07.2011, 10:52
A tma umrzeć same, wiadomo, ze w przypadku wścieklizny jest jedno lekarstwo , kulka :D

Lubie
31.07.2011, 10:55
Nieraz simy też umierają po 3 dniach gry. Jak np. Meteor go pierdyknie.. :D

31.07.2011, 10:56
Ale to jest robione z czarnych humorem. A ja nie widze w jaki sposób można z przymróżeniem oka potraktować wścieklizne psa w grze, gdzie wiadomo jest, że jedyną rzeczą jaką by można było z nim zrobić to zabić go przy pomocy sima : D

Savigge
31.07.2011, 11:00
interesuje mnie czy weterynarz (o ile będzie) tak jak szpital będzie czarną
dziurą :)
i jak będzie wyglądało to otoczenie. będzie podobno z motywem jesiennym :>

31.07.2011, 11:02
zapewne tak, nie wiem czy normalne pecety by były w stanie w ogóle mieć taką moc obliczeniową, żeby wszystko w mieście było interaktywne (czyt. bez czarnych dziur)

no w końcu pora roku jakaś

mrakad133
31.07.2011, 11:14
Może te mrówki będzie można złapać tak jak do tej pory motyle, żuki itp.

ola2199
31.07.2011, 11:26
Mnie teraz najbardziej interesuje jakie interakcje będzie można robić z konikami.
I czy dziecko będzie mogło na nich jeździć. :D:D:D:D:D:D:D

mrakad133
31.07.2011, 11:35
Pewnie nie będzie mogło. Niby oczywiste, że dzieci normalnie mogą jeżdżą konno, tak samo mogą wchodzić do jacuzzi a w simsach jakoś nie.

Ejak
31.07.2011, 11:39
@Ola2199: Ogranicz trochę te emotikony, bo "rażą", no chyba, że tylko mi to przeszkadza, jeśli takt to nie zwracaj uwagi, na mnie.
Dziecko, raczej nie będzie mogło jeździć, na dużym koniu, prędzej na źrebaku.

ola2199
31.07.2011, 11:43
Nie wydaje mi się żeby można było jeździć na źrebaku.

mrakad133
31.07.2011, 11:48
Ejak, z tego co wiem na źrebakach nie można jeździć, ewentualnie dzieci mogłyby jeździć na kucach, ale ich nie będzie w grze.

justinea4
31.07.2011, 11:55
Ja osobiście zastanawiam się ile max. zwierzaków będzie można posiadać. Liczę, na to że nie jak w TS2 będą one wliczane do panela simów, tylko jakoś oddzielone. Poza tym ciekawi mnie jak będzie wyglądać stajnia dla tych koni (czy będzie można samemu stawiać budynki gospodarcze? czy zostaną nam znowu "podane na talerzu") ....

neville
31.07.2011, 12:44
Raczej podane na talerzu.

I zwierzaki na pewno będą na panelu, w końcu MY będziemy nimi sterowac :D

Ejak
31.07.2011, 12:53
justinea4: Zwierzaków, będzie max. tyle ile Simów czyli max. 8. No chyba, że nie będą na panelu, ale skoro mi nimi, będziemy kierować to...raczej będą.

Séverine
31.07.2011, 15:33
wiem, i będę je łapac i trzymac :D

Ale nie obiecuj sobie za wiele bo później możesz się rozczarować. Więc nie miej od razu nastawienia ,,Wszystkie zwierzęta będą i wszystkie będzie można łapać" bo później będzie wnerw :D

Kurczę, już się nie mogę doczekać na jakieś informacje.

Carolayn
31.07.2011, 16:26
Już nie mogę się doczekać premiery! Ciekawe jaka magiczna postać dojdzie? Może wilkołak jak w dwójce?

cordian
31.07.2011, 16:31
Ile razy można powtarzać , że jednorożec ;/ wystarczy przejrzeć kilka stron tego tematu wstecz .

Séverine
31.07.2011, 18:45
Już nie mogę się doczekać premiery! Ciekawe jaka magiczna postać dojdzie? Może wilkołak jak w dwójce?

Dojdzie jednorożec. Naprawdę chyba nie trudno cofnąć się o góra 5 stron :|

Ejak
31.07.2011, 19:22
Fajnie ,by było, gdyby można było budować dla kotów catio.

Juhas
31.07.2011, 20:01
Po co wam wścieklizna jak i tak by była na zasadzie: pies podchodzi do zaprzyjaźnionego człowieka/zwierzaka pyta się czy może dziabnąć i dziabie? :D;)

anie_1981
31.07.2011, 20:13
A który Sim odpowie: "Jasne, dziabnij, co mi tam..."? Chyba żaden. Ja się już doczekać nie mogę normalnie, ale to chyba wszyscy, więc nic nowego nie twierdzę :P

guniaaxd
31.07.2011, 21:44
ja tego nie rozumiem ;D jeszcze prawie 3 miesiące do premiery a tu filmiki na których prawie wszystko skończone ;D mam nadzieje że będzie taki jak go zapowiadają. zawsze na początku każdy dodatek jest fajny a jak sie w niego gra to prawie nowości nie widać .. tutaj mam nadzieje ze się postarają szkoda że tak długo trzeba czekać na premiere

TheSims3Fan
01.08.2011, 06:27
Ale nie obiecuj sobie za wiele bo później możesz się rozczarować. Więc nie miej od razu nastawienia ,,Wszystkie zwierzęta będą i wszystkie będzie można łapać" bo później będzie wnerw :D

No przecież wiem :D JAk nie będzie to nic szkoda ale fajnie by było gdyby bylo :D Tyle, że nie podoba mi sie to, że sterujemy zwierzętami, mogli zamiast tego to zrobic kilka płazów które sie nie łowi (to jest możliwe bo kiedyś złowiłem xD ale rzadko to się zdarza) tylko tak jak będziemy z gadami łapac :) By były ropuchy, żaby, rzekotki, axolotly itd.....

Fajnie by było gdyby zrobili akcesoria albo dodatek odnośnie wędkowania :D Ale miałbym uciechce, pewnie mniejszą niż ze zwierzaków ale też bym miał :D A w tych akcesoriach/dodatku o wędkowaniu dodali by do kupowania nowe: wędki, spławkiki, haczyki, żyłki tytanowe i nie, kołowrotki, gumki, plastiki, i mógłbym wymieniac w nieskończonośc...... :D I jeszcze by mogli dużo nowych ryb dodac takie co sie łowi trudno (na zywo nawet można do kilku godzin lub pół dnia to ciekawe ile by to zajeło u simów xD) (<rozmarzył się>) xD :D

Karel13
01.08.2011, 06:58
The Sims Fan; nie axolotly, tylko aksolotle :).
Ja bym chciał, żeby akcesoria, które dodadzą po zwierzakach były własnie dla zwierzaków. Np. nowe budy, przedmioty i w ogóle.

Séverine
01.08.2011, 09:26
No przecież wiem :D JAk nie będzie to nic szkoda ale fajnie by było gdyby bylo :D Tyle, że nie podoba mi sie to, że sterujemy zwierzętami, mogli zamiast tego to zrobic kilka płazów które sie nie łowi (to jest możliwe bo kiedyś złowiłem xD ale rzadko to się zdarza) tylko tak jak będziemy z gadami łapac :) By były ropuchy, żaby, rzekotki, axolotly itd.....

Fajnie by było gdyby zrobili akcesoria albo dodatek odnośnie wędkowania :D Ale miałbym uciechce, pewnie mniejszą niż ze zwierzaków ale też bym miał :D A w tych akcesoriach/dodatku o wędkowaniu dodali by do kupowania nowe: wędki, spławkiki, haczyki, żyłki tytanowe i nie, kołowrotki, gumki, plastiki, i mógłbym wymieniac w nieskończonośc...... :D I jeszcze by mogli dużo nowych ryb dodac takie co sie łowi trudno (na zywo nawet można do kilku godzin lub pół dnia to ciekawe ile by to zajeło u simów xD) (<rozmarzył się>) xD :D

No ale przecież Simowie czasem łowią i pół dnia jakąś rybę więc po co to dodawać :| Poza tym robienie takich szczegółów jak plastiki (mój dziadek jest wędkarzem i jak mamę kocham nigdy nie słyszałam o żadnych plastikach) było by chyba nie zbyt potrzebne do szczęścia. No i wątpię, że zrobili by oddzielny dodatek żeby były przynęty :O Ja chcę screen który pokaże jak będzie wyglądać jednorożec ;)

anie_1981
01.08.2011, 12:50
Braknie mi miejsca na ryby w stawkach, jeśli dodadzą więcej gatunków :P Ale to akurat dobrze, co mi tam. Ciekawe jak oni to zrobią, pewnie będą rozsiewacze, jak rozsiewacz na owady. A ja mam pytanko trochę z innej bajki, te gołębie z Bridgeport, to da się kupić w BuyDebug czy coś? Bo jakoś mi się nie rzuciły w oczy.

Krzychu
01.08.2011, 19:46
Ale ja sie super fajne czuje !:D Zwierzaki! Nieograniczone możliwośći. Koty będą zajadać ryby,Psy nauczą się nowych sztuczek, Konie uciekające z Stadnin,Awantury z sąsiadami bo pies zesrał się im na trawnik,wojna hycli z skunksami,borsukami,wygrywanie z innymi w wyśćikach konych i zawodów z najpiękniejszymi zwierzakami, a do tego wiele nowych cech i intekraci! Super

:rolleyes:
ta,EA odwali to samo co w TS 2 z małymi dodadkami:P

hellraiser
02.08.2011, 10:00
A ja mam pytanko trochę z innej bajki, te gołębie z Bridgeport, to da się kupić w BuyDebug czy coś? Bo jakoś mi się nie rzuciły w oczy.

Mi też się w oczy bezpośrednio w grze nie rzuciło, ale wiem że te gołębie można dodać w Narzędziu Stwórz Świat przy tworzeniu miasta. Ja osobiście bawiąc się tym nie zauważyłem tych rozsiewaczy gołębi, tak samo można dodać efekt 'pustynnego gorąca jak w Egipcie' ale nie wiem gdzie to jest.

anie_1981
02.08.2011, 10:50
U mnie CAW nie działają żadne rozsiewacze, po prostu się nie pojawiają i już.

Séverine
02.08.2011, 12:43
Ale ja sie super fajne czuje !:D Zwierzaki! Nieograniczone możliwośći. Koty będą zajadać ryby,Psy nauczą się nowych sztuczek, Konie uciekające z Stadnin,Awantury z sąsiadami bo pies zesrał się im na trawnik,wojna hycli z skunksami,borsukami,wygrywanie z innymi w wyśćikach konych i zawodów z najpiękniejszymi zwierzakami, a do tego wiele nowych cech i intekraci! Super

:rolleyes:
ta,EA odwali to samo co w TS 2 z małymi dodadkami:P

Gdzie przeczytałeś, że sąsiedzi się będą o to kłócić, konie będą uciekać, będą hycle którzy będą łapać np. skunksy i że będą zawody najpiękniejszych zwierzaków? Albo gdzieś to przeczytałeś i EA bardzo mile mnie zaskoczy albo to sobie wymyśliłeś i uwierz mi, EA aż takich opcji to nie robi :P

Ejak
02.08.2011, 14:44
@olanowiak: On sobie to wszystko wyobraził, nie liczmy na to, Simsy to przecież nie jest 100% życie.

TheSims3Fan
02.08.2011, 18:24
The Sims Fan; nie axolotly, tylko aksolotle :).

Ja wiem bo nawet mam 4 strony artykułu o nich ale gdzieś na stronie jakoś zagranicą chyba było tak napisane i wole tak pisac :D

Séverine
02.08.2011, 19:08
@olanowiak: On sobie to wszystko wyobraził, nie liczmy na to, Simsy to przecież nie jest 100% życie.

No tak ale pomyślałam, że może faktycznie ma jakieś źródło żeby od razu nie mówić, że to kłamstwo. Poza tym to by mi się raczej średnio podobało, koń ucieka ze stajni, sąsiedzi się ze sobą kłócą o psa i hycle łapią bezbronne zwierzątka. Nie po to raczej EA robili te wszystkie zwierzęta żeby później je hycel złapał, nie? :|

Ja chcę screen którzy pokaże JEDNOROŻCE!

mrakad133
02.08.2011, 20:13
Ja też chcę zobaczyć te jednorożce. A wgl. za bardzo nie wyobrażam ich sobie w grze o.O

Beatrice
03.08.2011, 07:24
Ja też ich sobie nie wyobrażam :P ale ciekawi mnie też czy będą one dzikie czy będzie je można jakoś przygarnąć... Już sierpień, może by coś w końcu powiedzieli :D

Chiyano
03.08.2011, 07:46
Czy ja dobrze widzę? Czy w grze będą... SZCZURY ? ! *_*
Mam nadzieję, że to będą takie domowe, żeby sim mogł je nosić na ramieniu *-* I żeby wyglądały jak szczurki, szynszyle jak szynszyle, chomiki jak chomiki...
Bo to w dwójce nazywało się szynszyla, wyglądało jak świnka morska i zachowywało się jak chomik . __ .

carineesz
03.08.2011, 08:02
Mnie jednak zaciekawiły te jednorożce. Będę ich szukać i pewnie pare Simów zginie... przeklętych... przez... jednorożca. xD

ultraviolence
03.08.2011, 08:25
Gdzie przeczytałeś, że sąsiedzi się będą o to kłócić, konie będą uciekać, będą hycle którzy będą łapać np. skunksy i że będą zawody najpiękniejszych zwierzaków? Albo gdzieś to przeczytałeś i EA bardzo mile mnie zaskoczy albo to sobie wymyśliłeś i uwierz mi, EA aż takich opcji to nie robi :P

Konkursy piękności dla zwierząt są jak najbardziej prawdopodobne. Już w jedynce można było chodzić ze swoim pupilem na wystawy i zdobywać za to puchary albo nagrody pocieszenia. Skąd wiesz, że nie przeniosą tej opcji do trójki? Mnie akurat by to nie zdziwiło :) Hycel w jedynce też był, ale tutaj bym się na to nie nastawiała.

anie_1981
03.08.2011, 09:35
W dwójce nie było hycla? Nie pamiętam, ale chyba był. A może nie...? Ciężko mi stwierdzić, bo jak na parceli pojawiał się skunks lub szop, to nie wołałam hycla, tylko zamykałam zwierzaka w ogrodzeniu :P I były robale... Była opcja rozdepcz, spryskaj, lub zawołaj npc (eksterminator czy tak jakoś). Ostatnie było najlepsze, bo jak simy same pryskały robale, to czasem były po tym chore.

Juhas
03.08.2011, 09:53
W sims 3 społeczność pokazali już na stronie głównej wygląd sklepu zoologicznego oraz tych ras specjalnych :) Bardzo mnie do siebie przekonał ten skunkso-kot :D Taki ładny jest :)

Karel13
03.08.2011, 11:49
Ten kot skunks i tak nie będzie na pc.
Moim zdaniem jednorożca będzie można uwięzić. Tak wnioskuję z tego zdania ,,Można go uwolnić".

mrakad133
03.08.2011, 12:01
Fajnie, że koty i psy będą mogły polować :D

Martynaa
03.08.2011, 15:10
Bardzo fajne z tego co czytalam..
Ciekawe jaka cena... jak 120. to dziękuje ;//

Ejak
03.08.2011, 16:35
@up: A dlaczego 120 ? Zawsze było po ok. 90 zł.

Karel13
03.08.2011, 16:43
Nie więcej niż 100... Chyba, że z przesyłką :).

Ejak
03.08.2011, 16:49
Już można zamówić w Empiku.com za 89,99 zł ;)

anie_1981
03.08.2011, 17:19
Szkoda, że u mnie nie ma empiku. Ja jak zwykle kupię na Allegro, to jest sprawdzona i fajna metoda. Na razie jeszcze nie ma tego dodatku na Allegro. Bliżej premiery będzie.

mrakad133
03.08.2011, 17:39
Zwierzaki będą kosztować 89.99? To pokolenia kosztują 99.99, a wcale takiego szału nie ma... To ciekawe jakie będą zwierzaki.

Martynaa
03.08.2011, 17:58
Hmm.. no u mnie w Empiku w czerwcu pokolenia kosztowały 120 ;/
Teraz 99.99...
Ale mi się one bardzo podobają ;d

Ejak
03.08.2011, 18:06
Ja Pokolenia kupiłem w Saturnie za 89,90 zł, a co do Zwierzaków to w sklepie internetowym Orgin zwierzaki są za 99,00 zł z VAT ale Edycja Limitowana, a miało być po równej cenie.

hellraiser
03.08.2011, 18:26
O Boże, kto by dał 120 zł za dodatek do Simsów?! :O
Zdzierstwo jakich mało. U mnie chodzą po 79,90 zł i nadal uważam że to trochę wysoko. Za taką cenę oczekiwałbym porządnej, dopracowanej gry, a nie jakieś homoniewiadomoco z mnóstwem błędów. Obawiam się, że Zwierzaki mogą być ostro zabugowane, a to dlatego że wprowadzą prawdopodobnie nieco więcej opcji niż pozostałe dodatki, nowe zwierzęta itd. Jak będzie, zobaczymy w praniu.

Ejak
03.08.2011, 18:32
Mam nadzieje, że z tego nowego miasta jak mieszkańcy będą mieli zwierzęta to będą robić jakieś interakcje z nim, bo mimo wszystko jak dla mnie Simowie są dość mocno "ograniczeni".

nmin
03.08.2011, 19:03
Hmm.. no u mnie w Empiku w czerwcu pokolenia kosztowały 120 ;/To nie wiem, co Ty masz za Empik, bo to jest sklep sieciowy i zwykle ceny danego produktu są identyczne w każdym mieście, a wszyscy z forum kupowali Pokolenia w Empiku poniżej 100 złotych.

Karel13
03.08.2011, 19:21
Ja kupowałem Pokolenia na allegro kilka dni po premierze za ponad 9 dych. Empik to nie tylko sklep internetowy, ale również taki... Normalny :).

Szkoda, że na empiku nie ma edycji kolekcjonerskiej zwierzaków. Nie mam zamiaru kupować wersji do ściągnięcia w origin.

Angie60
03.08.2011, 19:32
[QUOTE=Nightfall;1426996]O
. Obawiam się, że Zwierzaki mogą być ostro zabugowane, QUOTE]

Zwierzaki To Będzie mój ulubiony dodatek[jak dla innych pewno też]A Nightfall masz racje że każdy nowy dodatek ma mnóstwo błędów itp ale gdziesz czytałam że ktoś dzięki MŻ. Może grać cały dizeń i nie musi zapisywać gry co 5 min. to może ze zwierzakami też tak będzie ale czekajmy na informacje

anie_1981
03.08.2011, 19:40
U mnie niestety nie da się nie zapisywać co 5 minut. Może w zwykłej rozgrywce jest znośnie, ale jak buduję dom, lub za długo siedzę w edycji miasta, to gra się wyłącza. I to zupełnie bez ostrzeżenia. Odkąd mam Miejskie Życie gra jest znacznie mniej stabilna. No i musiałam się pozbyć wielomiesięcznego zapisu z Sunset Valley, na razie Bridgeport działa, ciekawe jak długo jeszcze.

nmin
03.08.2011, 20:12
Empik to nie tylko sklep internetowy, ale również taki... Normalny :).Przecież wiem, mieszkam w Poznaniu, a od Empików jestem uzależniona, nie umiem przejść obojętnie :P Przez "sieciowy" rozumiem nie sieć internetową, tylko to, że Empik należy do sieci sklepów. We wszystkich miastach i sklepach mają w większości te same produkty w tych samych cenach, dlatego wydaje mi się dziwne, że gdy wszyscy kupowali dodatek w Empiku za bodajże 99 złotych, ktoś kupował za 120.

Może w zwykłej rozgrywce jest znośnie, ale jak buduję dom, lub za długo siedzę w edycji miasta, to gra się wyłącza. I to zupełnie bez ostrzeżenia.Też tak mam, od Pokoleń, tyle że u mnie się nie wyłącza, a zawiesza - muzyka zaczyna bzyczeć i nic nie da się zrobić, trzeba zresetować komputer, bo nie można nawet wyjść do pulpitu. Zawsze zapisuję grę przed wejściem do trybu kupowania.

Karel13
03.08.2011, 20:14
Aaaa, o taką sieć Ci chodziło :). Teraz rozumiem.

anie_1981
03.08.2011, 22:13
Też tak mam, od Pokoleń, tyle że u mnie się nie wyłącza, a zawiesza - muzyka zaczyna bzyczeć i nic nie da się zrobić, trzeba zresetować komputer, bo nie można nawet wyjść do pulpitu. Zawsze zapisuję grę przed wejściem do trybu kupowania.

No wczoraj to normalnie wychodziłam z siebie. Próbowałam zbudować malutki domek startowy, na działeczce 15x20. No to ile to może zająć... machnąć kilka ścian, zapewnić domkowi "podstawy", czyli tania łazienka, kuchnia, sypialnia + tani telewizor i przenośna mini-wieża audio. No mi to by zajęło góra 10 minut. A robiłam ten dom ze 3 razy od nowa. W końcu się udało, ale ileż można...

ultraviolence
04.08.2011, 07:54
Moim zdaniem jednorożca będzie można uwięzić. Tak wnioskuję z tego zdania ,,Można go uwolnić".

Uwięzić? Nieeee. W takim razie uwalnianie jednorożca byłoby bez sensu, bo po co go uwalniać, skoro później mielibyśmy trzymać go w niewoli? Może rzeczywiście będzie można go zatrzymać, ale moim zdaniem i tak powinien mieć trochę swobody ze względu na swoją niezwykłość :) Z tym jednorożcem może być coś na podobieństwo dżina... Wiecie - dżin był zaklęty w lampie, a zdobycie jednorożca może wiązać się z odnalezieniem jakiegoś innego przedmiotu albo wykonaniem ciągu zadań, jak w przypadku sim-bota. Zresztą pożyjemy, zobaczymy ;)

anie_1981
04.08.2011, 09:02
Jeśli już chcieli zrobić zwierzę kopytne "niezwykłe", to lepsze by były hipogryfy. Ale one są skrzydlate i potrafią latać, a tego to już EA nie potrafiłoby zrobić.

Karel13
04.08.2011, 09:23
Helena - Moglibyśmy uwięzić jednorożca, ale jakby nam zaczął podpalać dom i kopać, to raczej chcielibyśmy go wypuścić.

Jednorożec powinien w dzień ukrywać się w lesie, a w nocy objawiać się simom pędząc przez miasto :P.

Beatrice
04.08.2011, 10:58
Ja mam tylko jeszcze nadzieję, że ta lista rzeczy i zwierząt jest na pewno prawdziwa.... Już nie mogę wytrzymać :D

Nie wiem gdzie wkleić linka, bo jeszcze nie jestem otrzaskana w tym temacie, więc zapraszam do pobierania domku http://pl.thesims3.com/assetDetail.html?assetId=4429219 ;*

Narutoman
04.08.2011, 12:21
O Boże, kto by dał 120 zł za dodatek do Simsów?! :O
Zdzierstwo jakich mało. U mnie chodzą po 79,90 zł i nadal uważam że to trochę wysoko.

Zgadzam sie z tobą, ja kupuje gry do The Sims 3 zawsze za około 20 funtów :P

Ejak
04.08.2011, 15:28
Nieznacznie została "poprawiona" okładka Zwierzaków:

Nowa (http://farm7.static.flickr.com/6148/6008454024_2c4a76468e.jpg)
Stara (http://farm6.static.flickr.com/5069/5884299033_0822dd4e2b_b.jpg)

Zostało zmienione tło na zdjęciu psa i kota w dolnym narożniku.

Searle
04.08.2011, 18:03
Nieznacznie została "poprawiona" okładka Zwierzaków:

Zostało zmienione tło na zdjęciu psa i kota w dolnym narożniku.

Niby nic takiego, a jednak efekt jest o wiele lepszy.

mrakad133
04.08.2011, 19:28
Dziwna ta okładka, od samego początku mi się nie podobała, ale okładka w sumie nie świadczy o grze ;) Ciekawe, czy zwierzak będzie miał jakieś interakcje z simem, bo np. sim będzie miał typu pogłaszcz, baw się itp. A jakie będą gdy zwierzakiem klikniemy na sima to nie wiem. Może coś typu zachęć do zabawy, czy poproś o jedzenie.

Beatrice
05.08.2011, 07:40
Szczerze mówiąc i tak nie podoba mi się ta okładka ze względu na to, że są na niej tylko psy, koty i konie... Mogli chociaż jedno zwierzę inne dać

TheSims3Fan
05.08.2011, 09:07
Jednorożec powinien w dzień ukrywać się w lesie, a w nocy objawiać się simom pędząc przez miasto :P.

Zgadzam się z tobą na 100% tak powinno byc :D I jeszcze coś naprzykład: dobry nastrój - "zobaczenie magicznego stworzenia/jednorożca"
pragnienia: "pogłaskac magiczne stworzenie/jednorożca"
"Zobaczyc magiczne stworzenie/jednorożca" - bo naprzykład jakis inny sim widział i mu powiedział :)
"Przejechac się na magicznym stworzeniu/jednorożcu" - bo naprzykład ktoś jezdzi na normalnych koniach i miałby takie pragnienie :D
zły nastrójnik - "spalenie domu przez jednorożca" - może by tak mogło byc jakby naprzykład tak mu sie chciało albo sim go zaczepiał xD :D

Nie oczekuje tego ale mozna pomarzyc :D

Séverine
05.08.2011, 10:50
Zgadzam się z tobą na 100% tak powinno byc :D I jeszcze coś naprzykład: dobry nastrój - "zobaczenie magicznego stworzenia/jednorożca"
pragnienia: "pogłaskac magiczne stworzenie/jednorożca"
"Zobaczyc magiczne stworzenie/jednorożca" - bo naprzykład jakis inny sim widział i mu powiedział :)
"Przejechac się na magicznym stworzeniu/jednorożcu" - bo naprzykład ktoś jezdzi na normalnych koniach i miałby takie pragnienie :D
zły nastrójnik - "spalenie domu przez jednorożca" - może by tak mogło byc jakby naprzykład tak mu sie chciało albo sim go zaczepiał xD :D

Nie oczekuje tego ale mozna pomarzyc :D

Nie, tylko nie spalenie domu! Mógłby co najwyżej ,,poparzyć" Sima czyli Sim byłby w samej bieliźnie, cały czarny i włosy by mu stały :D No i jak by się wystraszył to by uciekał (jednorożec). I jakiś nastrójnik związany z poparzeniem. No i żeby można było szukać jednorożców w lesie :P

Beatrice
05.08.2011, 11:05
A tak bardzo nie chcieliście jakiś jednorożców z bajek :D a teraz wszyscy już marzą co możnaby z nimi zrobić xD też się nie mogę doczekać - ja chcę fotki ! :P

Master of Disaster
05.08.2011, 11:26
Ja tam nadal nie chcę jednorożców z bajki. W Hirołsach trzecich mogły oślepić stworzenie (spokojnie, tylko na jakiś czas - pewnie strzelały fleszem ze swojego rogu :D) - może tutaj też tak zrobić? Choć nie wiem, jakby to wyglądało. No, ale jakby tak mogły przekląć Sima (a klątwę można by zdjąć tylko w... hm, może w ośrodku naukowym? Tyle tam bajerów...), dać mu kopniaka jak koń - to by było nawet fajne. Myślę, że powinny być jednorożce białe i czarne, oczywiście czarne byłyby mroczniejsze >:] No, bo jeśli już mają być...

Lubie
05.08.2011, 11:28
Jak dla mnie ten jednorożec powinien się ukazać w taki sam sposób jak SimBot, po wykonaniu kilku zadań, na przykład "Znajdź księżycowy/tęczowy kamień", czy "Odnajdź magiczny przedmiot, który zgubił jednorożec..."
A ten mutant byłby gdzieś zamknięty w klatce, gdzieś na ukrytej parceli na obrębie miasta... I musimy go wypuścić i by przychodził do nas nieraz.. :D

I też mogło by być pragnienie życiowe "Spotkaj mistyczne stworzenie.."
Fajnie by było..

Martynaa
05.08.2011, 16:40
mam nadzieje ze TS zwierzaki nie sa takie troche.. yy.. oszukane?
Np. w pokoleniach wiele filmikow promocyjnych zawiera tresci ktorych nie ma w grze ; |

Séverine
05.08.2011, 17:47
mam nadzieje ze TS zwierzaki nie sa takie troche.. yy.. oszukane?
Np. w pokoleniach wiele filmikow promocyjnych zawiera tresci ktorych nie ma w grze ; |

No wybacz ale chyba to jest zwiastun więc wszystkiego co jest w grze raczej tam nie wsadzą...
A co do jednorożców. Jak dla mnie fajne urozmaicenie, ciągle powtarzać wilkołaka to chyba trochę nudne.

Martynaa
05.08.2011, 18:03
Ale mi chodzi o to ze w zwiatunie sa pokazane rzeczy ktorych NIE MA w grze..

Narutoman
05.08.2011, 18:33

Na przykład jakich? :)

Séverine
05.08.2011, 18:59

Psy, koty i konie są, mroczny na koniu będzie, wszystko co było w zwiastunie to będzie. Czego podobno ma nie być?

Beatrice
06.08.2011, 07:23
Psy, koty i konie są, mroczny na koniu będzie, wszystko co było w zwiastunie to będzie. Czego podobno ma nie być?

Chyba chodziło jej o to, że w wielu zwiastunach są rzeczy, których naprawdę dodatek nie wprowadza do rozgrywki i ma nadzieję, że tak nie będzie również ze Zwierzakami ;)

hellraiser
06.08.2011, 08:32
No wybacz ale chyba to jest zwiastun więc wszystkiego co jest w grze raczej tam nie wsadzą...
A co do jednorożców. Jak dla mnie fajne urozmaicenie, ciągle powtarzać wilkołaka to chyba trochę nudne.

Nie, ja nadal jestem sceptycznie nastawiony do tych jednorożców. Nadal mam wrażenie, że będą one strasznie słitaśneee i wgll ;***, bo taka jest praktycznie cała gra Sims 3. Mi tam się wilkołaki nie znudziły, poza tym one były tylko raz. :P

mrakad133
06.08.2011, 09:31
Ja tam nie narzekam na te jednorożce. Tym bardziej uważam, że to jest fajny pomysł, zanim podali tą informację już sama przypuszczałam, że to mógłby być jednorożec :D I wgl. podali już tyle informacji, a do premiery jeszcze dużo czasu, ciekawe co jeszcze wymyślą.

TheSims3Fan
06.08.2011, 10:13
Nie, ja nadal jestem sceptycznie nastawiony do tych jednorożców. Nadal mam wrażenie, że będą one strasznie słitaśneee i wgll ;***, bo taka jest praktycznie cała gra Sims 3. Mi tam się wilkołaki nie znudziły, poza tym one były tylko raz. :P

Mi też sie wilkołak nie znudził i mogli by zamiast jednorożca dac wilkołaka (nie mówię, że nie chce jednorożca będzie to ciekawe urozmaicenie) Ale ja wolałbym żeby sie postarali zrobic lepszego niż nieogolony sim ;/ Mogli tak trochę zgarbic i żeby nie nosił ubrań bo przez przemiane mu się zdarły tak jak jest ogólnie :D

O i zgadzam się z wypewiedziom (przepraszam ale nie pamiętam kogo) o tym, że powienien byc jednorożec jak już biały i czarny mógłby symbolizowac ying i yang i naprzekład nie tylko przepiegac przez ulice ale także np. walczyc ze sobą w mieście u kraju maista w pobliżu lasu itd.... :D Ale nie oczekujmy cudów :P

Ejak
06.08.2011, 10:25
Dziwne, bo mnie magiczne postacie w cale tak nie interesują...osobiście wolę jednak jednorożca, bo wilkołaka by "zepsuli".

anie_1981
06.08.2011, 12:26
Mnie w ogóle dziwadła nie interesują, zwłaszcza, że ja nienawidzę okultyzmu i tego, że pakuje się go masowo nawet do takiej gry dla 12-latków, jak Simsy. Duchy, wampiry, mumie, wilkołaki, co jeszcze.... Ale jednorożce nie są okultystyczne, bardziej baśniowe, i one właśnie mogą być fajne. Podobają mi SimBoty wizualnie, ale nie mam ich, bo mnie ich zachowanie drażni, jednak najlepszy był servo z jedynki. Siedział w swojej "szafie" i się go tylko włączało, jak miał coś zrobić. Nie był sterowalny i właśnie to mi się w nim podobało.

Séverine
06.08.2011, 16:20
np. walczyc ze sobą w mieście u kraju maista w pobliżu lasu itd.... :D Ale nie oczekujmy cudów :P

Już sobie wyobrażam jak grupka ludzi wraca nad ranem z imprezy, idą a tu nagle dwa jednorożce się leją :D Oo, ja tak chcę! :P
Już się nie mogę doczekać, ja chcę zobaczyć jednorożca :rolleyes:

Martynaa
06.08.2011, 16:32
Chyba chodziło jej o to, że w wielu zwiastunach są rzeczy, których naprawdę dodatek nie wprowadza do rozgrywki i ma nadzieję, że tak nie będzie również ze Zwierzakami ;)

No wlasnie o to chodzilo ;dd

A takie pytania.. będzie nowe miasto?

Ejak
06.08.2011, 16:34
Tak, będzie nowe miasto. Mało wiadomości jakoś o Zwierzakach :(

Savigge
06.08.2011, 16:44
To miasto może mi się spodobać, ze względu na klimat - taki wiejski. Ale jeśli zrobią to tak jak Riverview to im nie wybaczę. Chodzi ogólnie żeby to miasto przypominało spokojną wieś a nie jak w River - duchy i ogólnie przekład całego sennego miasteczka.

Mało informacji bo dopiero w październiku, jakieś większe informacje dostaniemy gdzieś na początku września.

Martynaa
06.08.2011, 16:53
Och nie.!
Wrzesień - okropny miesiąc..
Kojazy mi się ze szkoła :

A co do simsow.. napewno w zwierzakach beda jakies bledy - bo w kazdym doatku jest jakis bug
a no i.. (wiem ze o tym juz gdzies pisalam ale dodam i tu xd)

'Najlepiej by było gdyby popracowali dłuuuugo.. ale za to w jednej plycie umiescili te doadtki z TS2 Ale ulepszone do TS3... Tylko bez bugów..''

anie_1981
06.08.2011, 18:12
E no bez przesady. Nowości są mile widziane, o ile je dobrze przemyślą i dopracują.

-anisia-
06.08.2011, 19:46
Hej !!! Jestem nowa na forum. Mnie akurat jakos nie bardzo interesuja te jednorozce. Najbardziej ciesze sie, ze bedzie sporo psow, bo na ich punkcie to normalnie fiola mam... Oby sie postarali :) Szkoda, ze dodatek dopiero w pazdzierniku wyjdzie i to pod koniec. Wtedy najwiecej nauki w szkole, przynajmniej u mnie, ale na simsy zawsze znajdzie sie wolny czas
:D Nie moge sie juz doczekac, zeby zobaczyc jak to im wyszlo :)

TheSims3Fan
06.08.2011, 19:57
Dziwne, bo mnie magiczne postacie w cale tak nie interesują...osobiście wolę jednak jednorożca, bo wilkołaka by "zepsuli".

No szczerze powiedziawszy to tak :D Ale serio ciekawiej będzie z jednorożcem :D

I taki zwiastun znaczy filmik http://www.youtube.com/watch?v=-bxHTjFmisk&feature=related Nie wiem czy ktos widział albo wstawił ale jeśli tak to przepraszam ale nie widziałem

-anisia-
07.08.2011, 19:48
Ciekawe kiedy w internecie pokaze sie krotki filmik od EA z tworzeniem zwierzat ? Bardzo chcialabym zobaczyc chociaz urywek, bo 21 pazdziernik jest tak daleko :(

nmin
07.08.2011, 20:07
I taki zwiastun znaczy filmik http://www.youtube.com/watch?v=-bxHTjFmisk&feature=related Nie wiem czy ktos widział albo wstawił ale jeśli tak to przepraszam ale nie widziałemTu nawet nie ma czego widzieć, słucha się tylko dzieciaka odczytującego monotonnym głosem tekst jakiegoś artykułu :P

Séverine
07.08.2011, 20:11
Tu nawet nie ma czego widzieć, słucha się tylko dzieciaka odczytującego monotonnym głosem tekst jakiegoś artykułu :P

Zgadzam się. Poza tym artykuł to ja sobie mogę przeczytać na necie jak by EA dodało filmiki z gry, nawet krótkie ale pokazujące coś sensownego to by było dobrze ;)

Ejak
07.08.2011, 20:12
Ciekawe kiedy w internecie pokaze sie krotki filmik od EA z tworzeniem zwierzat ? Bardzo chcialabym zobaczyc chociaz urywek, bo 21 pazdziernik jest tak daleko :(

Tu masz mało widoczny urywek Wywiad~Ryan Vaughan (http://www.youtube.com/watch?v=B-Cg5da6oyo)

Jakby co dawałem już to wcześniej więc to nie jest jakaś nowinka, tylko dość stary wywiad.

Searle
07.08.2011, 20:14
Ciekawe, czy Jednorożec będzie tak niesterowalną postacią jak WP, czy też będziemy mogli go dodać do rodzinki?

cordian
07.08.2011, 20:24
Wydaje mi się , że nie będzie można nim sterować, była już o tym mowa.
Odnośnie premiery to gdzieś wyczytałem (chyba na merlin.pl), że Zwierzaki w Polsce ukarzą się 2 listopada???? Nie wiem, czy to prawdziwa data?

Spectrum
07.08.2011, 20:39
nie podobno maja byc 21 pazdziernika

neville
07.08.2011, 20:52
hihihi sterowac Jednorożcem, haha to musi byc dobre :D

cordian
07.08.2011, 21:04
http://allegro.pl/the-sims-3-zwierzaki-pl-pc-i1755613034.html

Aukcja na Allegro, ale zobaczcie jaka cena !
Tu z kolei podają datę premiery na 19 października. Hmmm ...

Spectrum
07.08.2011, 21:10
wysoka ta cena nigdy bym gry za taka cene nie kupil,
ja sie ciesze z jednorozcow przynajmniej jakas odmiana

neville
07.08.2011, 21:10
Tu raczej chodzi o datę premiery światowej

Zawsze na Allegro, tak długo przed premierą ceny są wysokie.

anie_1981
08.08.2011, 07:47
Dokładnie, ja kupuję dodatki do Simsów na tydzień lub dwa przed premierą i mam normalne ceny. Do tego wybieram przesyłkę pocztą, a nie kurierem i jest w miarę tanio. No i jaka wygoda... :)

Karel13
08.08.2011, 07:52
A ja nadal nie mogę znaleźć edycji kolekcjonerskiej zwierzaków... Tylko na origin.

Searle
08.08.2011, 08:59
http://allegro.pl/the-sims-3-zwierzaki-pl-pc-i1755613034.html

Aukcja na Allegro, ale zobaczcie jaka cena !
Tu z kolei podają datę premiery na 19 października. Hmmm ...

Cena przerażająca. 19 października to gra będzie u wystawiającego, czyli i tak dojdzie do zamawiającego na 21

Cookiex3
08.08.2011, 09:23
a jak myślicie jakie jeszcze dodatki będą ?

Karel13
08.08.2011, 09:35
Cookie, to jest temat o zwierzakach nie o innych dodatkach.

Cookiex3
08.08.2011, 09:39
była już mowa o tym że szkoda że nie ma jeszcze czterech pór roku, nie jestem ślepa przecież widzę..

Co do zwierzaków ciekawe czy będę fretki czy coś podobnego

Karel13
08.08.2011, 11:22
Dziewczynko, grzeczniej.

Do tej pory nie było nic na temat fretek, oprócz tego, że Ci, którzy chcieliby je mieć, będą zawiedzeni.

neville
08.08.2011, 11:32
No to w takim razie ich nie będzie.

Ale chyba możemy liczyc na chomiki oraz inne gryzonie.

Oraz na Jednorożce *^*

-anisia-
08.08.2011, 12:10
A wy ciagle o tych jednorozcach...
Ale ciekawa jestem tego miasta,jego wygladu i wogole...

Cookiex3
08.08.2011, 14:01
Inne gryzonie, ciekawe czy będą króliki czy może szynszyle ^^.

Konie, jednorożce a gdzie zwierzęta hodowlane typu krowy kury prosiaki oO

-anisia-
08.08.2011, 14:06
Konie, jednorożce a gdzie zwierzęta hodowlane typu krowy kury prosiaki oO[/QUOTE]

To dopiero byloby wiejskie zycie :)

anulqa
08.08.2011, 14:10
Króliki to nie gryzonie :D Nie chcę się czepiać, ale jestem przewrażliwiona ;)

Ja tam się cieszę na jednorożce, ale zauważyliście, ze w trójce, (oprócz wampirów) są takie postacie specjalne, w które sim nie może się zmieniać? Trochę głupio, jeśli chcecie znać moje zdanie :/

neville
08.08.2011, 14:27
Ja tam się cieszę na jednorożce, ale zauważyliście, ze w trójce, (oprócz wampirów) są takie postacie specjalne, w które sim nie może się zmieniać? Trochę głupio, jeśli chcecie znać moje zdanie :/

NO CO TY? :O

Anulqa nie pisz postów pod rząd, tylko edytuj.

Wy chcecie The Sims 3 ZWIERZAKI czy The Sims 3 WIEJSKIE ŻYCIE?

zdecydujta się

Cookiex3
08.08.2011, 14:29
ciekawe czy ze zwierzakami będzie się wiązała zmiana w wilkołaka ^^

Karel13
08.08.2011, 14:30
Dodatek ,,Pets", nie ,,Farm Animals"...

Nie będzie zamiany w wilkołaka! Będą jednorożce.

Cookiex3
08.08.2011, 14:32
to głupio..-.-
a wiadomo co z tym jednorożcem będzie można robić ?

Co do edycji limitowanej. Można ją zamówić tylko z przedsprzedaży czy w normalnych sklepach ona też będzie sprzedawana ?

patryk916
08.08.2011, 14:50
Ja bym chciał żeby można było kupić w simowej księgarni były poradniki jak tresować psy i żeby takim małym pieskom(typu chihuahua)można było założyć ubranka ozdobne i żeby były wystawy dla psów :):)

Cookiex3
08.08.2011, 14:53
całkiem fajna sprawa ;) jakby miało coś takiego być to właśnie byłoby w tej edycji limitowanej za pewne

-anisia-
08.08.2011, 15:23
Wystawy super sprawa. Moglyby byc zawody aglity, szkolilo by sie psy i wygrywalo nagrody :D

mrakad133
08.08.2011, 16:12
Będą mechaniczne byki (coś mi się kojarzy, że w poprzednich częściach były), automaty z żywnością i napojami oraz samochody rozwożące lody. Fajne urozmaicenia ;)

Cookiex3
08.08.2011, 16:17
Byki ? w the sims 1 był mechaniczny byk. fajna sprawa jak będą teraz w 3 tak mogli

anie_1981
08.08.2011, 20:58
Mechaniczny byk był jednym z moich ulubionych gadżetów. Nie pamiętam jednak, czy był też w dwójce. W jedynce za to podobało mi się wieeelkie akwarium morskie, w którym można było nurkować, dobry też był hmmmm nie wiem jak to się fachowo nazywa. Taki silnik, który "dmuchał" Sima w powietrze, wchodziło się tam w specjalnym kombinezonie. No i wreszcie będą budki z jedzeniem... :P Może będą zawody w jedzeniu hamburgerów, dla Pana i psa :P

-anisia-
08.08.2011, 21:46
Może będą zawody w jedzeniu hamburgerów, dla Pana i psa :P[/QUOTE]

Hehe... Byloby zabawnie :) Wiem,ze nie wiele jeszcze wiemy o rasach psow, ale jakie chcielibyscie miec w swojej rodzince ?

Beatrice
09.08.2011, 07:04
Wiem,ze nie wiele jeszcze wiemy o rasach psow, ale jakie chcielibyscie miec w swojej rodzince ?

Była juz o tym mowa, ale... Chciałabym najbardziej nowofunlanda, husky syberyjskiego, chihuahua, kota birmańskiego, szynszylę, fredkę i żako :D

Karel13
09.08.2011, 07:58
Fretkę, nie fredkę :).
Ja bym chciał Chihuahua, pudla standardowego i szczury.

-anisia-
09.08.2011, 09:01
Chcialabym w simsach zobaczyc jak bedzie wygladal dog niemiecki. Oby nie byl jak w dwojce wielkosci labradora. Z duzych ras chcialabym bernenczyka, a z mniejszych to juz cos stworze w typie shih tzu badz hawanczyka jak mi sie uda:D

Searle
09.08.2011, 10:06
W jedynce za to podobało mi się wieeelkie akwarium morskie, w którym można było nurkować,

Również bardzo miło wspominam to akwarium. Teraz do Zwierzaków byłby to idealny obiekt.

anie_1981
09.08.2011, 10:34
Pomarzyć zawsze można, ale wątpię, żebyśmy dostali kultowe obiekty z poprzednich części. Np. bilard... Jak ja tęsknię za bilardem! W Simsach zawsze był bilard, dlaczego teraz nie ma... :( Albo takie obracające się obręcze, Sim tam wchodził i to wyglądało bardzo fajnie. Jak miał mało umiejętności sportowych, to szybko z tego wypadał i miał zawroty głowy ;) Ale się sentymentalna zrobiłam i offtop robię jak nigdy :P

Jestem ciekawa jak będzie wyglądało wyprowadzanie psa na smyczy. Mam nadzieję, że nie będzie tak jak z wózkami dla dzieci, bo jak tak to się już normalnie zdenerwuję.

neville
09.08.2011, 11:03
fajnie by było gdyby pies był duży a sim słaby to żeby się zerwał ze smyczy albo ciągnął sima i sim musiał by go gonić. :D

Karel13
09.08.2011, 11:24
http://www.simowie.info/News:Game_Guys_przeglad_Zwierzakow_na_konsole_09.0 8.11
Przegląd Zwierzaków na konsole :).

patryk916
09.08.2011, 14:25
powinni dać jeszcze jakąś staruszkę co beszta twojego sima jak jego pies zrobi kupę na trawniku :D

Saphira
09.08.2011, 17:46
Z jednorożcami pewnie będzie tak, że konie będą się mogły przemienić...Tak jak simy mogą w mumię albo np. wampira.Ciekawią mnie groby zwierzaków, a szczególnie koni...I duchy kotów siedzącre na drzewach :P , galopujące konie-duchy, moze nawet z jedzcami - ducham8 na grziecie...albo nie, bo chyba na duchu konia zwykły sim też będzie mógł jezdzić tak jak może roamawiać z duchami innych simów...

BlackBerry
09.08.2011, 19:11
Wiadomo do końca kiedy będzie premiera The Sims 3 Zwierzaki? Bo podobno ma być w Październiku jak słyszałam. Jak zamówiłam w przed premierze napisano mi iż Zwierzaki przyjdą dopiero w Listopadzie ;x

neville
09.08.2011, 19:18
Oficjalna światowa premiera to 19 październik.
Premiera w Polsce 21 październik.

Kiepsko, że kupiłaś teraz, bo gdybyś zamówiła tydzień przed premierą, zapłaciłabyś na pewno mniej. ;)

Spectrum
09.08.2011, 20:34
ciekawie zapowiadaja sie te zwierzaki ja bardzo chce pazdziernik, juz powiedzialem rodzicom, ze w weekand 22-23 pazdziernik nigdzie nie wychodze bo gram w zwierzaki :D
I jestem coraz bardziej ciekawy jednorozcow
mam nadzieje ze bedzie dla mnie najlepszy dodatek do simsow i licze na co najmniej 3 wielkosci psa i 2 wielkosci kota :)

anie_1981
09.08.2011, 21:50
Dwie wielkości kota...? Nie wiedziałam, że koty domowe występują w dwóch wielkościach. Kot to kot, zdarzają się wyjątki, ale przeciętny kot waży 3-5 kilo. Czyli za duże to one nie są... :P

Séverine
10.08.2011, 07:01
No, kot to kot widziałam dużo rasowych oraz dachowców i raczej się wzrostem nie różniły, możliwe, że wagą trochę tak :|
Screen z jednorożcem! Ja chcę screen z JEDNOROŻCEM! :P
Jakoś sobie nie mogę wyobrazić wyglądu tego jednorożca. Chociaż znając EA to jednorożec pewnie będzie po prostu białym lub czarnym koniem z rogiem na głowie...

Karel13
10.08.2011, 08:35
No nie wiem co by mogli jeszcze dodać jednorożcowi, oprócz rogu... Wiadomo, że będzie tak wyglądał bo inaczej nie może :).

Séverine
10.08.2011, 08:47
No nie wiem co by mogli jeszcze dodać jednorożcowi, oprócz rogu... Wiadomo, że będzie tak wyglądał bo inaczej nie może :).

No wiem ale osoby które chciałyby ujrzeć jednorożca w trójce (w tym ja i moja koleżanka) będą raczej zawiedzione, że będzie to zwykły koń :P

zelkam
10.08.2011, 08:48
Moze będzie mieć np. wyjątkowo długie życie albo jak będzie się na nim siedzieć to pojawi się na jakiś czas nastrójnik poprawiający humor?

neville
10.08.2011, 09:49
Myślę, że zelkam ma rację.

A jednorożec był chyba w zwiastunie, jak Mroczny wjeżdża do drzewu na jakimś koniu, i się teleportuje, i to chyba będzie opcja teleportu. ;p

Karel13
10.08.2011, 10:22
Na pewno tylko mroczny będzie mógł to robić, a poza tym jednoROŻEC musi mieć RÓG. W zwiastunie go nie miał.

Ejak
10.08.2011, 10:29
Dwie wielkości kota...? Nie wiedziałam, że koty domowe występują w dwóch wielkościach. Kot to kot, zdarzają się wyjątki, ale przeciętny kot waży 3-5 kilo. Czyli za duże to one nie są... :P

Są wielkości kota Maine Coon i Norweski Leśny są największe, natomiast reszta mniej więcej są wielkością podobne.

Séverine
10.08.2011, 10:36
Są wielkości kota Maine Coon i Norweski Leśny są największe, natomiast reszta mniej więcej są wielkością podobne.

Ale większość kotów jest takiego samego wzrostu a poza tym nie można powiedzieć, że to np. taka różnica jak jest między yorkiem a dobermanem. Tak więc te powiedzmy 5cm. nie robi dla EA różnicy :P

Ej, o co chodzi z tym psem?
http://helen-sims.blogspot.com/2010/09/blog-post_13.html
Zejdźcie niżej na zdjęcie niebieskiego pokoju, pies?! To zapewne ozdoba ale wygląda dość realistycznie :|

Karel13
10.08.2011, 11:36
Sztucznie dodany. Widać na pierwszy rzut oka.

EDIT:
http://store.origin.com/store/eaemea/pl_PL/DisplayProductDetailsPage/ThemeID.850300/productID.229351900 Gdybym złożył tu zamówienie wstępne dostanę tylko grę do pobrania, czy można zamówić wersję pudełkową?

Jam Sim :D
10.08.2011, 13:50
Witam. Jestem tu nowa :)
Nie mgę się doczekać the sims 3 zwierzaki, a co do jednorożca, to w zwiatstunie w ogóle nic takiego nie widziałam. Jedynie jak Kosarz wjeżdż na jakimś koniu to takiego portalu. i wydaje mi się, że simy nie będą mogły wchodzić tam.. To tak samo gdyby simy mogły teleportować się do nieba w dwójce (Ksarz dzwoni gdzieś i pawia się taka łuna z nieba) :P Ale to tylko moje zdanie ;)

Mi tam wystarczy zwykły koń.. wszyscy tak piszą, że czekają tylko na te jednorożce..

-anisia-
10.08.2011, 15:54
Mnie to najbardziej interesuja psy. Sa to moi ulubiency i nie moge sie juz doczekac, zeby stworzyc swoich pupili.
Fajnie gdyby male rasy psow mozna byloby brac na rece :)

Jam Sim :D
10.08.2011, 16:24
No i kotki ;D i żeby były pokazy zwierząt ;) wgl. będzie fajny dodatek :P

-anisia-
10.08.2011, 16:44
Mialam nadzieje, ze bedzie 100 gatunkow psow,a nie oglolnie tyle zwierzat.
http://www.gram.pl/prod_9QriHe8_The_Sims_3_Zwierzaki.html
The Sims 3: Zwierzaki oddaje do dyspozycji naszych simów ponad sto różnych gatunków zwierząt, wśród których znajduje się się Owczarek Australijski oraz kot Maine Coon.
Moze wy o tym wiedzieliscie, ale myslalam,ze bedzie inaczej

Karel13
10.08.2011, 16:49
anisia jest tylko jeden gatunek psów... Canis Familiaris... Wewnątrzgatunkowe podziały to rasy.

Scheiße
10.08.2011, 17:39
http://store.origin.com/store/eaemea...ctID.229351900 Gdybym złożył tu zamówienie wstępne dostanę tylko grę do pobrania, czy można zamówić wersję pudełkową?
Chyba nikt nie odpowiedział. Więc jest tak, na origin.com można zamawiać tylko cyfrowe wersje gier, czyli takie do pobrania. :)

Karel13
10.08.2011, 18:29
Dzięki, że odpowiedziałeś Kacpersky :P. Wygląda na to, że nigdy nie dostanę edycji limitowanej w wersji pudełkowej.

anie_1981
10.08.2011, 21:55
Ja wolę pudełkową zwykłą, niż elektroniczną limitowaną. Olewam totalnie ten sklep z edycji limitowanej.

Ejak
11.08.2011, 07:44
Ja też, zdjęcia z nową okolicą:
1 (http://farm7.static.flickr.com/6078/6028490641_fba7d03292_b.jpg)
2 (http://farm7.static.flickr.com/6131/6028491145_54d547317d_b.jpg)

suomii
11.08.2011, 08:17
ja też wolę zwykłą edycję, niż bawić się w te kody. a jak coś skopię znowu...?

a ta okolica fajna :)

Saphira
11.08.2011, 08:37
No okolica jest nawet, nawet ładna.Zastanawia mnie, jak to bdzie z trybem budowania, z oksami dla koni i stajniami, dwuczęściowymi drzwiami (góra i dół otwierane osobno), słomianym dachem i nowymi rodzajami dróg i ścieżek...

anie_1981
11.08.2011, 09:28
Mnie tylko zastanawia czy skopią zwierzaki czy nie, bo jak z jazdą konną będzie tak jak z prowadzeniem wózków dziecięcych to się zastrzelę. Najbardziej liczę właśnie na ten dodatek, obecne są w porządku, ale do dopracowania "dwójkowego" to im duuużo brakuje.

Saphira
11.08.2011, 09:35
http://mysimsmyworld.cba.pl/news.php?readmore=482
Podobno jednorożca nie będzie.

A co od jazdy konnej mam nadzieję, że na początku np.up;arty koń nie będzie chciał si,ę ruszyć jezdzcowi z miejsca, jezdziec nie będzie umiał wsiąść, będzie spadał nawet gdy koń będzie stał spokojnie, a gdy już będzie mu wszystko dobrze szło i gdy będzie galopował to koń mu stanie dęba.I gdyby jeszcze dali naukę jazdy na lonży dla dzieci...I szkolenie koni, psów i uczenie sztuczek kotów.

Karel13
11.08.2011, 10:12
Właśnie... te informacje, które niedawno otrzymaliśmy (o jednorożcu, byku mechanicznym i innych zwierzętach) zostały stwierdzone na podstawie aktualizacji, która ponoć przygotowywała miejsce na te przedmioty. To nie jest potwierdzone.

anie_1981
11.08.2011, 10:13
Może i lepiej, że jednorożców nie będzie, ale z drugiej strony teraz jest większa groźba, że dadzą wilkołaki... Niestety ale EA ma fobię dodawania mutantów do gry :(

Searle
11.08.2011, 10:20
Mnie tam rybka, jakie będzie nowe stworzenie, bo i tak za bardzo nadprzyrodzonych stworzeń nie lubię i przeważnie nimi nie gram.

Séverine
11.08.2011, 10:39
Mnie tam rybka, jakie będzie nowe stworzenie, bo i tak za bardzo nadprzyrodzonych stworzeń nie lubię i przeważnie nimi nie gram.

Ja też tym nie gram, jak dostałam dodatki i dwójkę to sprawdziłam bo jeszcze tego nie znałam ale już się tym nie bawię.

Ejak
11.08.2011, 10:41
Ale większość kotów jest takiego samego wzrostu a poza tym nie można powiedzieć, że to np. taka różnica jak jest między yorkiem a dobermanem. Tak więc te powiedzmy 5cm. nie robi dla EA różnicy :P

Szkoda, że tą różnicę widać i to bardzo w rzeczywistości. Niektórzy, może chcą mieć 2 wielkości kota, żeby móc wybrać pomiędzy większym a mniejszym.

Co do wilkołaków, to sam nie wiem, szkoda, bo pewnie później całe miasto będzie się od nich roiło.

anie_1981
11.08.2011, 14:21
Dokładnie na tym to polega. Mi też wszystko jedno jaka będzie postać specjalna (bo i tak nie będę nią grała), ale znając EA to będzie jak z wampirami. Pół miasta wampirów, a drugie pół wilkołaków... Pozostaje mieć nadzieję, że tym razem twórcy gry nie będą nas zmuszać do korzystania z tego elementu gry.

TheSims3Fan
11.08.2011, 14:34
Kurde ja chyba głupieje xD Wchodzę tu jak jestem w domu co godzinę zeby zobaczyc czy nie ma jakiejs nowosci albo, że wyjdzie wcześniej xD Jeszcze nigdy tak bardzo nie oczekiwałem dodatku do TheSims 3 :D

hellraiser
11.08.2011, 15:45
Dokładnie na tym to polega. Mi też wszystko jedno jaka będzie postać specjalna (bo i tak nie będę nią grała), ale znając EA to będzie jak z wampirami. Pół miasta wampirów, a drugie pół wilkołaków... Pozostaje mieć nadzieję, że tym razem twórcy gry nie będą nas zmuszać do korzystania z tego elementu gry.

W tym rzecz, że wcale nie będzie wilkołaków, tylko jakieś zdziadziałe jednorożce :< Ale zgadzam się z tym, że tych wampirów jest nieco za dużo, a jak chce się to zredukować, to trzeba się w mody uciekać...

TheSims3Fan
11.08.2011, 15:51
W tym rzecz, że wcale nie będzie wilkołaków, tylko jakieś zdziadziałe jednorożce :< Ale zgadzam się z tym, że tych wampirów jest nieco za dużo, a jak chce się to zredukować, to trzeba się w mody uciekać...

Przeciez już wiadomo, że nie ma jednoroszca :)

hellraiser
11.08.2011, 16:07
Przeciez już wiadomo, że nie ma jednoroszca :)

No tak to jest jak się nie przejrzy tematu :( Być może jednak dodadzą wilkołaki, jak tak to strasznie się ucieszę! Z tym ich nadmiernym rozmnażaniem jakoś sobie poradzę, byleby były :)

anie_1981
11.08.2011, 16:39
Na szczęście istnieje NRaas Story Progression, ale to idiotyczne, że trzeba mieć mody, żeby poprawiać po EA...

Searle
11.08.2011, 16:47
Kurde ja chyba głupieje xD Wchodzę tu jak jestem w domu co godzinę zeby zobaczyc czy nie ma jakiejs nowosci albo, że wyjdzie wcześniej xD Jeszcze nigdy tak bardzo nie oczekiwałem dodatku do TheSims 3 :D

Miałam nadzieję, że rzucą dość sporą garść informacji na temat Zwierzaków po wydaniu Pokoleń, ale na dniach ma wejść dodatek do Średniowiecza i jeszcze wszyscy szaleją na punkcie nowej okolicy, ale jak to ucichnie to już na bank powinni dać jakieś nowe screeny i nowe info.

cordian
11.08.2011, 16:51
Jeżeli będą wilkołaki i co więcej, okaże się, że nienawidzą się z wampirami to zaleci mi tu pewną produkcją ...

Master of Disaster
11.08.2011, 17:17
@up - chodzi Ci o Zmierzch, czy ten film z Kate Beckinsale (zapomniałam tytułu)? Tak z ciekawości pytam, bo oba tytuły znam tylko pobieżnie...
Ciekawe, będzie ten jednorożec, czy nie będzie? Dla mnie mógłby być, o ile go nie zrobią "sweetaśnym".

Gio
11.08.2011, 17:31
@up i @upup: to, że wilkołaki nienawidzą się z wampirami, to nie jest wymysł zmierzchu. To jest jedna z podstawowych cech gatunku wilkołak, wymyślona już za bardzo dawnych czasów przez wieśniaków, którzy wiązali te stworzenia z jakimiś przesądami itd.

Wilkołaki mogłyby być, tylko takie jakieś ładne, a nie: wygląd małpy, a futro jak z yeti. Bardziej realistyczne... z tym, że wtedy gra chyba musiałaby być +18 :D

Séverine
11.08.2011, 17:48
Wilkołaki mogłyby być, tylko takie jakieś ładne, a nie: wygląd małpy, a futro jak z yeti. Bardziej realistyczne... z tym, że wtedy gra chyba musiałaby być +18 :D

EA prędzej by było zdolne do zrobienia różowej kulki która chce być drapana po brzuszku niż do bardziej realistycznego wilkołaka :P W dwójce to taki wilkołak raczej przypominał yeti czy tam wielką stopę z podróży, jedyny szczegół to twarz, u ,,wilkołaków" były pyski które bardziej przypominały psa.

cordian
11.08.2011, 20:20
Tak chodziło mi o Zmierzch, ale nie chciałem tu publicznie tego pisać.
Żebyście się nie zdziwili jeżeli faktycznie tak będzie :)

Nie napisałem, że relacje wampirów i wilkołaków to wymysł Zmierzchu, tylko ,że EA może "ściągnąć" z niego pewne motywy i użyć ich w grze. A to wszystko dlatego ,że film ten taki popularny się swego czasu zrobił :)

TheSims3Fan
11.08.2011, 21:19
@up - chodzi Ci o Zmierzch, czy ten film z Kate Beckinsale (zapomniałam tytułu)? Tak z ciekawości pytam, bo oba tytuły znam tylko pobieżnie...
Ciekawe, będzie ten jednorożec, czy nie będzie? Dla mnie mógłby być, o ile go nie zrobią "sweetaśnym".

Czy ten drugi film to nie Walhensing ? Nie tam ona chyba nie grała ale i tak z tamtego EA mogłoby też wziąc ;)
Ja cały czas czekam co z tą smyczą i wysokością psa. Muszą byc przynajmniej 4 :P Ale juz mam w głowie zrobienie Dobermana wielkości Chichuachua (Cziłały) ciekawe jakby to wyglądało :D Napewno ciekawie :) :D

Séverine
11.08.2011, 21:20
Jak dla mnie to wilkołaki i wampiry mogą się nawet pozabijać oby nic się nie stało moim idealnym Simom i ich idealnie urządzonych idealnym domom (ach ta skromność) :P

Jak myślicie, będzie można odblokowywać tak jak w dwójce różne rodzaje i kolory futer oraz obroży? Ja bym chciała, przez to moje zwierzęta by się odróżniały. A może ma to tylko dojść z np. edycją limitowaną?

Czy ten drugi film to nie Walhensing ?
Czy ten post był na temat? Pisz o zwierzakach :P

Ejak
11.08.2011, 21:26
Darujcie sobie te wymysły, że wampiry będą przeciw wilkołakom, skoro wampir musiał prosić o pozwolenie Sima ,żeby się z niego "napić".
Coś myślę ,że mało będzie informacji o Zwierzakach w niedługim czasie, bo EA teraz się prawdopodobnie skupi na dodatku do The Sims: Średniowiecze i The Sims Social.

TheSims3Fan
11.08.2011, 21:29
Darujcie sobie te wymysły, że wampiry będą przeciw wilkołakom, skoro wampir musiał prosić o pozwolenie Sima ,żeby się z niego "napić".
Coś myślę ,że mało będzie informacji o Zwierzakach w niedługim czasie, bo EA teraz się prawdopodobnie skupi na dodatku do The Sims: Średniowiecze i The Sims Social.

a wiecie właśnie kiedy the sims social będzie ?

Séverine
11.08.2011, 21:31

Te The Sims Social jest jak dla mnie potrzebne jak plaster na nie powiem co. Grafika rodem z jedynki i ogólnie takie jak by cofnięcie do czasów pierwszej części. Nawet chyba gorsze bo niby to jedynkowe a niby nowoczesna ta grafika.
Poza tym chyba znajdą później minutkę czy tam dwie żeby wysłać nam nowinkę ;)