Temat: Alice Waters
View Single Post
stare 03.09.2012, 16:45   #2
Caesum
Administrator

Reputacja: 101
Domyślnie Odp: Alice Waters

Cytat:
Napisał Liv Zobacz post
Psst, są w Anglii, więc raczej Olivię ;]
Poprawione. Już wcześniej chciałem to napisać, ale staram się dawać odpowiedź po dwóch komentarzach.
Cytat:
Napisał Liv Zobacz post
Wiesz, że hotel świetny. Nie komentowałam co prawda nowych pokojów, które dodałeś do tematu, bo nie napisałabym niczego nowego - są boskie po prostu. Jak i cały budynek. Zazdroszczę chęci i wyczucia stylu, szczególnie takiego bardziej górnolotnego.
Jejku, naprawdę jestem szczęśliwy, że ci się podoba. W ogóle myślę o tym, żeby po ukończeniu tego fotostory dać bonus w postaci screenów ze wszystkich pomieszczeń jakie dotąd zrobiłem, ze wszystkich odcinków. Bez rozmycia.
Cytat:
Napisał Liv Zobacz post
Zdjęcia to majstersztyk, ale chyba się powtarzam? ;]
Powtarzaj się częściej.
Cytat:
Napisał Liv Zobacz post
I nie doszukałam się błędów
Jejku, to dobrze, bo ten odcinek naprawdę długo tworzyłem i bałem się, że ostatecznie wydam go z masą błędów mimo sprawdzania. Kamień z serca.
Cytat:
Napisał Liv Zobacz post
Nie daję gwarancji, że następny odcinek skomentuję równie szybko jak ten, ale mimo wszystko chciałabym, żeby się pojawił się w mniejszym odstępie czasowym.
Cytat:
Napisał Lira Zobacz post
Ja rozumiem, że aby stworzyć tak wciągające opowiadanie potrzeba wiele czasu, ale...ja chcę więcej teraz! No już! Pracuj, pracuj!
No wiem, tym razem przesadziłem z odstępem czasu, ale miałem naprawdę duży problem z napisaniem tego odcinka, szczególnie dlatego, bo ostatnio jakoś w ogóle nie miałem ochoty na pisanie, a wtedy nawet jak się zmuszę, to później to, co napisałem, natychmiast usuwam. Jednakże dużym motywatorem jest wiedza, że ktoś to czyta i podoba mu się.
I w związku z tym chciałbym dodać, że wprowadziłem nową zasadę(podpatrzoną chyba z jakiegoś tematu Liv, hohoho). Zaczynam pisać dopiero wtedy, jak pojawi się minimum 5 komentarzy. Temat ma ponad dwa tysiące odwiedzin, ale niewiele osób komentuje. Napisanie jednego zdania naprawdę nie jest trudne, a przynajmniej mam pewność, że ktoś to czyta.
Cytat:
Napisał Lira Zobacz post
Poprzez zdjęcia uderza profesjonalizm i tu, jak rozumiem, pokłony w stronę Larandil
Zdjęcia robię ja, Larandil zajmuje się tworzeniem simów. A więc Alice, Thomas i w ogóle wszyscy to jej zasługa.
Cytat:
Napisał Lira Zobacz post
Oryginalne, tajemnicze, nieprzewidywalne, wytworne albo, jak napisała Liv, górnolotne - tak określiłabym Twoje opowiadanie. [...]Jeśli chodzi o sam tekst (od tego właściwie powinnam zacząć, bo o niego tu przecież chodzi), to wystarczy napisać, że to sama przyjemność móc go czytać.
Cieszę się, że ci się podoba, no i jestem niezmiernie szczęśliwy, że fabuła nie okazała się jednak prosta. Bo szczerze mówiąc zawsze myślałem, że taka jest, ale z drugiej strony może to dlatego, bo ostatnio dużo czytam Agathy Christie, która naprawdę potrafi namieszać.
Cytat:
Napisał Lira Zobacz post
P.S.: Ostatnie zdjęcie zakrawa na arcydzieło! Nie wiedziałam, że można zrobić coś takiego ze zwykłej gry.
Dziękuję za uznanie. Naprawdę można, a nawet powiem, że z pewnością dałoby się więcej wycisnąć z tej gry. Nie potrzeba trójki, żeby zrobić ładne zdjęcia. Powiem nawet, że w tym zakresie The Sims 2 wciąż jest na pierwszym miejscu. Szczególnie, gdy dochodzą postacie.
Caesum jest offline   Odpowiedź z Cytatem