|
|
#21 | ||||||
|
Administrator
Reputacja: 102
|
Poprawione. Już wcześniej chciałem to napisać, ale staram się dawać odpowiedź po dwóch komentarzach.
![]() Cytat:
W ogóle myślę o tym, żeby po ukończeniu tego fotostory dać bonus w postaci screenów ze wszystkich pomieszczeń jakie dotąd zrobiłem, ze wszystkich odcinków. Bez rozmycia. Powtarzaj się częściej. ![]() Jejku, to dobrze, bo ten odcinek naprawdę długo tworzyłem i bałem się, że ostatecznie wydam go z masą błędów mimo sprawdzania. Kamień z serca. ![]() Cytat:
Cytat:
![]() I w związku z tym chciałbym dodać, że wprowadziłem nową zasadę(podpatrzoną chyba z jakiegoś tematu Liv, hohoho). Zaczynam pisać dopiero wtedy, jak pojawi się minimum 5 komentarzy. Temat ma ponad dwa tysiące odwiedzin, ale niewiele osób komentuje. Napisanie jednego zdania naprawdę nie jest trudne, a przynajmniej mam pewność, że ktoś to czyta. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Naprawdę można, a nawet powiem, że z pewnością dałoby się więcej wycisnąć z tej gry. Nie potrzeba trójki, żeby zrobić ładne zdjęcia. Powiem nawet, że w tym zakresie The Sims 2 wciąż jest na pierwszym miejscu. Szczególnie, gdy dochodzą postacie.
|
||||||
|
|
|
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|