Cytat:
Napisał Stephenowa
Ruda... Ja Cię chyba normalnie strzelę kiedyś! Najpierw mi naobiecywałaś, że odcinek będzie wczoraj, już mi tu zaczęłaś mówić, co tu się dziać nie będzie, a tu puuff i odcinek dopiero dzisiaj? Serio? Asz Ty...
|
nie bij, bo nie będzie następnego odcinka!

obiecuję, że coś takiego się już nie powtórzy :3
Cytat:
Napisał Stephenowa
Po drugie. Czemu rozdzieliłaś Kitanę i Suba? A właściwie czemu pozwoliłaś Tanyi (?) to zrobić? Chociaż, z drugiej strony może to i lepiej... To było bardzo nieuczciwe ze strony Kitany, być zakochaną w innym facecie (TYM facecie) podczas związku z Subem...
|
tak szczerze mówiąc to na to się zanosiło tak czy inaczej, no ale póki co nie moge nic więcej powiedzieć

jak zwykle zresztą
Cytat:
Napisał Stephenowa
Jeszcze mówiąc o Tanyi (?)... Co to za wredna, mała, piczowata... samica psa! Jeju! W kogo ona się wdała? Biedny Ermac, już wyssałby jej tą duszę i byłoby po problemie, nikt by za nią nie płakał!
|
Tanya wie więcej, niż się niektórym wydaje, tylko tyle odnośnie całej tej sytuacji :>
Cytat:
Napisał Stephenowa
Generalnie mam nadzieję, że szybko wstawisz dalsze części, bo się nie doczekam. 
|
ach, więc zrobiłam sobie dzisiaj rozpiskę od 19-stego do 25-tego odcinka, co w którym będzie, więc myślę, że póki co możesz spać spokojnie
Cytat:
Napisał Malin
Gdyby nie Twoje przypomnienie na FB, to nawet bym nie wiedziała, że jest nowy odcinek ;/ W którymś momencie Twój temat został zakryty i nie wyświetliło mi się żadne uaktualnienie.
|
obiecuję przypominać się za każdym razem w takim układzie!
Cytat:
Napisał Malin
Cóż, tak, jak podejrzewałam, Kitaną mocno wstrząsnęły rewelacje Jade. Nie dziwię się. To stwarza jeszcze większy mętlik w głowie, zwłaszcza w jej sytuacji - chwiejność uczuć tu nie pomaga. Niby go skreśliła, ale ostatnio na każdym kroku Hanzo plusuje. Oj biedna dziewczyna... Zaczęłam ją rozumieć. To niełatwa sytuacja.
|
Kitana cholernie się zamotała, a po tym zdarzeniu nie będzie jej łatwiej :>
Teraz tak właściwie, dopiero rozkręca się cała historia, a dlaczego, niedługo się przekonasz
Cytat:
Napisał Malin
I w dodatku te sny. Mam wrażenie, że wcale nie są takie niewinne, jak chciałaby to widzieć Jade. Z prostej przyczyny - gdyby nie były ważne, to byś o nich nie wspomniała  I chyba już zaczynają się sprawdzać...
|
oj tam, oj tam, nie mówię "nie", nie mówię "tak"
Cytat:
Napisał Malin
Oczywiście, jak to przy każdej kłótni, wyciąga się wszystkie bolączki po kolei - niepotrzebnie wyszedł temat Tanyi i zazdrość o nią. Od słowa do słowa... i awantura murowana. A końcówka i postawienie jej pod murem ze strony Suba to już przegięcie. Nie mam żadnego pomysłu, jak oni to odkręcą i z powrotem sobie zaufają. I nie mam bladego pojęcia, jak rozwiążesz w końcu tę kwestię z wyborem Kitany.
|
czyli krótko mówiąc, zaplątałam i nie wyobrażasz sobie tego, jakbym mogła z tego wyjść?
Cytat:
Napisał Malin
Jak dla mnie, to jeden z nich będzie musiał umrzeć, bo ona inaczej wyboru nie dokona. Ja już się opowiedziałam po stronie Sub Zera, więc... Widzę to tak, że Hasashi w jakiejś sytuacji poświęca życie, by ona była szczęśliwa. I wybór dokonuje się sam.
|
nie może byc tak, bo jeśli jeden poświęci życie, to już nie będzie czysty wybór Kitany

w każdym razie, muszę obalić Twoją wersję, ale tak jak mówiłam, nie wiem sama z kim ostatecznie spiknąć Kitanę
Cytat:
Napisał Malin
Czy ja już pisałam, że nienawidzę Tanyi? Tak? No to powtórzę jeszcze raz, tak dla pewności: NIENAWIDZĘ TANYI. Ta mała larwa powinna zostać unicestwiona. Najlepiej przez Mileenę, ale tu właściwie każdy by się mógł za to zabrać, by wykończyć ją jak najszybciej. No spodziewałam się dalszego mieszania w pałacu, ale taki szantaż nawet nie przyszedł mi do głowy!  Biedny Ermac! I co tu teraz zrobić? Ulec jej dla świętego spokoju, czy się bronić? Tylko podejrzewam, że na jednym razie z jej strony się nie skończy... Bosze, co za skończona, podła erotomanka! T_____T Giń, giń! Jade, wracaj dziewczyno i ratuj chłopa, bo go zabije jad tej żmii...
|
Tanya, jak już pisałam wyżej, wie więcej niż widać w FS, więc ona wie co robi, a jeśli dzięki swoim informacjom, może się zabawić, to czemu z tego nie skorzystać?
Cytat:
Napisał Malin
Znów ciekawość mnie zżera: 1 - co zrobi Mileena (to wciąż do poprzedniego odcinka), 2 - czy Ermac ulegnie, 3 - czy Sub Zero odszedł z pałacu na stałe i jak będzie teraz między nim a Kitaną?
Oj Rudi, lubisz nas trzymać w niepewności!
|
1 - zobaczysz

2 - zobaczysz

3 - zobaczysz xD
I tak, lubię was trzymać w niepewności
Cytat:
Napisał Don
Odcinek 18
Zadza seksu Tanyii, jest poprostu rozwalajaca! Ta babka jest niewyzyta, aczkolwiek wcale mnie to nie dziwi, skoro wszyscy ja odrzucaja i traktuja jak zwykla szmate xD Jestem ciekaw, czy Ermac sie ugnie i sprzeda sie bo cena jest dosc wysoka...
|
Tanyi nie tylko chodzi o seks, aczkolwiek jest to jeden z powodów

Cena jest wysoka, bo jeśli chłopak się ugnie to prędzej czy później Jade się o tym dowie, a jeśli się nie ugnie to wróci do lochów w Netherrealm, więc dylemat ma niezły :>
Cytat:
Napisał Don
No i ponowne komplikacje. Sub idac do Kitany chyba nie sadzil, ze w taki sposob potacza sie sprawy. Postac Scorpiona jest zagadkowa i nikt nie wie, dlaczego pomogl Ermacowi. Dlatego nie dziwi mnie jak na to patrzy Sub, a jak dziewczyny.
A wystarczyla tylko niewielka zaczepka Tanyii, bo doszlo do takiej sytuacji. I co ciekawe, wyszlo to nieumyslnie. Jak na ironie, patrzac na jej proby uwodzenia chlopakow 
|
Dokładnie!

Wyszło to całkiem ciekawie i przełożyło się na ostrą kłótnię.
No a jesli o Scorpiona chodzi to za niedługi wyjdzie co nieco
Cytat:
Napisał Don
No wreszcie udalo mi sie przeczytac te trzy odcinki. Mam nadzieje, ze nie jestes zawiedziona tak krotkimi komentarzami, ale pisze to z telefonu i troche mi to zajelo
Czekam na kolejne! 
|
Spoko, nie wymagam długiego komentarza, ważne, że zostawiłeś po sobie ślad :3
Swoją drogą nieźle się musiałeś spisać na tym telefonie

Doceniam to! :*
Dziękuję za komenty, jeśli chcecie szybko kolejny odcinek to proponuję zostawić tutaj ślad po sobie