![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Nie miałam chyba wcześniej okazji aby dodać jakiegokolwiek sima na te forum. Dzisiaj postanowiłam to zmienić. Oto i ona
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Przyznam otwarcie że nie podoba mi się jej nos. Nakładka o wiele lepiej wyglądała w warsztacie. Jednak nie zmieniałam już jej w otoczeniu i zostało tak jak było na początku. Życzę miłego komentowania. ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
|
![]()
W pierwszej chwili skojarzyła mi się z rihanną.
Tak w ogóle to : -nos ma brzydki, -za bardzo rozpłaszczone usta, -zła kredka do oczu,wygląda jakby się malowała bez lusterka ; ] , -włosy i sukienka okej . |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Łał, scenografia jest.. po prostu z a j e b i s t a! 8D
Co do simki, tutajj.. jest.. ee? Gorzej. ;c Simka ma nieproporcjonalną twarz. Okropnyy nos, wielkie, wysokie czoło.. i wgl jakaś lewa. Ogólnie.. moim zdaniem skin simki jest źle zrobiony, i ją strasznie po-brzydza. ; d |
![]() |
![]() |
#4 |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]()
Jedyne co mi się w tej simce podoba to oczy...
Fatalny nos... ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
trochę jak Tyra Banks,
ale ma taką skrzywioną minę... |
![]() |
#6 |
|
![]()
Nie podoba mi się.
Jej twarz wygląda jakby nałożyła na siebie 5 pudełek tłustego kremu D: Dziwna ta 2 poza xD Okropny nos ;[
#7 |
|
![]()
Kamis dobrze to określiła. Jak sama przyznałaś jej nos jest paskudny. Ja sama nie jestem jakiś mistrz w robieniu simek , ale ta wyjątkowo mi się nie podoba . Jedyne co ma fajne to oczy,kolor szminki i włosy.Ogólnie : 4,5/10 .
#8 |
|
![]()
Niestety, ale sima nie podoba mi się.
Ma taki niemiły, ostry wyraz twarzy, nawet, jak się uśmiecha. Bardzo ładny strój i scenografia, i niestety, nic poza tym. |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Simka jest bardzo ładnie i starannie zaprezentowana. Podoba mi się również umiejętne połączenie dodatków, których użyłaś, bo dzięki nim twarz simki sprawia bardzo realistyczne wrażenie.
Pierwsze zdjęcie uwidacznia nieprawidłowe proporcje - zbyt wąska twarz w dolnej części i za szeroki nos, ale pomimo tego, ta simka mi się podoba zwłaszcza, że na kolejnych zdjęciach wspomniana dysproporcja nie jest już widoczna. ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
Dziękuje wszystkim za komentarze i krytykę. W ciągu najbliższych dni dodam nową simkę mam nadzieję że bardziej się spodoba niż ta
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|