![]() |
#1 |
Reputacja: 11
|
![]()
Dlaczego nazwałam moją najnowszą budowlę tak a nie inaczej nie będę pisać
![]() Zapraszam do obejrzenia kilkupoziomowego apartamentu, w którym może mieszkać 4 simów, dwójka dorosłych + dwoje dzieci w wieku szkolnym. Zdjęcia z zewnątrz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zapraszam do środka, korytarz ogólny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Poziom 1 Przedpokój ![]() ![]() Poziom 2 Kuchnia+jadalnia ![]() ![]() ![]() ![]() Łazienka ![]() ![]() Salon ![]() ![]() ![]() ![]() Poziom 3 Przedpokój ![]() ![]() Łazienka ![]() ![]() Pokój dziecinny ![]() ![]() Sypialnia ![]() ![]() ![]() ![]() Rzuty ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Widok w nocy ![]() ![]() Zapraszam do oceniania ![]()
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Bardzo ładne mieszkanie, dużo mebli maxisowyych lub ze store więc to jest na +
Pokoje przestrzenne, eleganckie ogółem bardzo ładne ![]() W sypialni wyczuwa się wakacyjny klimat te rozwiane firanki ![]() Pokój dziecka oryginalny tylko trochę za dużo wzorów napaćkanych ale ogólnie ok ![]() Zauważyłem, że apartament jest bardzo duży więc przyjemnie by się w nim grało A więc ocenie ten apartament na 9,5/10 -0,5 Przez ten pokój dla dziecka on był bardzo śmiało urządzony ale nie urzekł mnie |
![]() |
#3 |
|
![]()
Einarr dziękuję za komentarz
![]() Z tym pokojem dziecinnym masz rację, mi też wydaje się przesadzony, może następnym razem, na innej parceli lepiej mi wyjdzie. Ktoś jeszcze oceni?
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Wow! Świetny. Taki realny i bardzo dobrze urządzony apartament. Nie mam się nawet do czego przyczepić! A oglądanie zdjęć, gdzie widać każdy szczegół tekstur to sama przyjemność- zazdroszczę grafiki
![]() 10/10 |
![]() |
#5 |
Reputacja: 10
|
![]()
Cały projekt jest bardzo dobrze zgrany. Wyjątkowo ładne jest usytuowanie parceli. W tym morskim krajobrazie, bardzo ładnie prezentuje się ten mały apartamentowiec.
Nowocześnie i elegancko urządzone wnętrze lokalu to idealny pomysł. Najbardziej tutaj podoba mi się kuchnia i sypialnia. Wszędzie harmonijnie dobrane kolory i wzory tkanin. Wnętrza wydają się takie przytulne i bezpieczne i choć jest tu nowocześnie, to panuje atmosfera domu. ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
rath, aniołek - dziękuję bardzo
![]()
![]() |
#7 |
Reputacja: 10
|
![]()
Jak zwykle świetnie!
Nie będę się rozpisywał jak poprzednicy bo nie umiem. Po prostu jeśli mi się podoba to tylko to piszę ![]() 10/10 |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Świetny bardzo mi się podoba.
Najbardziej podoba mi się pokój dziecięcy... A mam małe pytanko jak zbudować w the sims 3 po zmroku apartament ? Ale chodzi mi o coś takiego że mogą tam wprowadzać się inni simowie... |
![]() |
#9 |
Naczelny Grafik
Reputacja: 24
|
![]()
Dom Jest Piękny. Podoba mi się prawie cały, widać że nie używałaś rzeczy z internetu... Wielki + dla ciebie... Jedynie co mi nie pasuje, to są dywany, a inaczej mówiąc ich nadmiar... W sypialni mi nie pasuje, w salonie jest OK. lecz w pokoju dziecięcym też odrobinę za dużo...
Ogółem dom jest piękny.. 9,9/10
#10 |
|
![]()
Trykuu. , Kysiula, Lubie - dziękuję
![]() @Kysiula Apartament zaczynasz budować normalnie jak dom, gdy masz już wszystko zrobione rozmieszczasz kule. Kule znajdziesz w trybie kupowania pod znakiem zapytania po wpisaniu kodu testingcheatsenabled true a później buydebug. Potrzebny będzie też mod na odblokowanie skrzynki pocztowej i zsypu z Po Zmroku. Można go znaleźć na na modthesims.info Po zainstalowaniu moda skrzynka i zsyp są tam gdzie kule. Skrzynka z apartamentowca jest niezbędna aby parcela działała jak mieszkanie. Oprócz tego w trybie budowy/kupowania wciskając klawisze Ctrl i Shift klikasz lewym przyciskiem myszy na drzwi, do ukrytych mieszkań w których mają żyć sąsiedzi. Wybierasz "stwórz drzwi dla BN" a potem "Odblokuj". Aby dokonywać przeróbek w apartamencie potrzebne będą kody: testingcheatsenabled true restrictbuildbuyinbuildings false
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|