| 

| 
		#2 | 
| 

Administrator Emeryt 

Creator Zarejestrowany: 08.04.2008 

Reputacja: 12 

| 

Bardzo prosty, ale nieprzesadnie. Spodobała mi się kuchnia (mimo tych opatrzonych mebli od bb) oraz salon - świetny pomysł z wydzieleniem jadalni tymi niskimi półkami. Jednak ogród wydaje mi się zbyt pusty i... maxisowy niestety.  

8/10  | 
| 
		 | 

| 

| 
		#3 | 
| 

Admin Emeryt 

UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007 

Reputacja: 19 

| 

Ło matko! Kubuss jak zwykle w uroczych odsłonach  

![]() Poza tym, że lubię Twój styl i funkcjonalność Twoich budowli, to tym razem napiszę o tym, co akurat tu bym zmieniła: - krzesła w jadalni - albo jednakowe, albo cztery różne. Taka symetryczna mozaika nie podoba mi się (kwestia gustu) - WIELKIE lusto w sypialni (z początku myślałam, że tak bez sensu wstawiłeś dwa łóżka   Wielkie lustro - albo na suficie (czego osobiście u siebie bym w życiu nie zrobiła   albo za wezgłowiem łoża. Ale to są szczegóły. Edit: A jak coś jest "maxistowskie" - to przecież komlement  
		 | 
| 
		 | 

| 

| 
		#4 | 
| 

Reputacja: 10 

| 

Gingers - dzięki za ocenę. co do ogrodu to maxisowe są tam ławka, drzewo oraz grill  

nic więcej. ogl. założeniem miała być ergonomia ![]() Bjork - dawno mnie w tym dziale nie było ![]() krzesła miały być jednego koloru, patrzyłem które mi pasują i widocznie zostawiłem przez nieuwagę w takiej kombinacji   co do sypialni to przyznam się, nie miałem pomysłu na tą ścianę, więc wstawiłem lustro ![]() dzięki za ocenę  
		 | 
| 
		 | 

| 

| 
		#5 | 
| 

Administrator 

Reputacja: 15 

| 

Skoro udało mi się Cię namówić do powrotu do budowania domków, to wypadałoby, żebym coś tu teraz napisała.  

I muszę Ci powiedzieć, że dobrze, że Cię naprostowałam  . Domek wyszedł naprawdę fajnie i to na tyle, że sama chętnie bym w nim pograła  . Najbardziej podoba mi się salon i przód bryły  . Trochę ta lustrzana ściana dziwnie wygląda, ale jest ok. W pierwszym momencie też dałam się nabrać, że tam jest drugie łóżko xD.Jedynym minusem jest trochę pusty ogród, ale nie jest źle. Podsumowując: podoba mi się  .I czekam, wiesz na co  !

![]()  | 
| 
		 | 

| 

| 
		#6 | 
| 

| 

Bardzo fajny jak na dwójkę domek, świetnie wyszła ci łazienka i sypialnia, świetny dobór kolorów. Bryła i ogród również mi się podobają. 

Salon na pierwszy rzut oka widzę, że był inspirowany z rodzinki.pl. 10/10  | 
| 
		 | 

| 

| 
		#7 | 
| 

| 

mnie najbardziej urzekla nazwa, bezbledna 

podoba mi sie kuchnia i salon, sliczne meble! nie przekonuje mnie za to pokoj dziecka i sypialnia - za pusto bryla bardzo okej, z zewnatrz tez sie ladnie prezentuje jeden z ladniejszych w dwojce, 9/10  | 
| 
		 | 

| 

| 
		#8 | 
| 

| 

Dom jest ładny.  

Wszystko jest tu takie poprawne jednak tak do końca, projekt ten nie tworzy aranżacyjnej spójności. Bryła przedstawia tradycyjny jednorodzinny dom i ten surowy, modernistyczny wystrój wnętrz, niezupełnie jest dobrym wyborem. Lepszy byłby jakiś stylowy miks. Poza tym, w pomieszczeniach panuje kolorystyczna monotonia. Jest całkiem szaro, albo całkiem niebiesko, albo brązowo. Najbardziej ponury wydaje się salon, właśnie przez te wszechobecne odcienie szarości (meble, ściany, dywan), ale z drugiej strony ta część domu podoba mi się najbardziej.   Ładnie i funkcjonalnie wydzieliłeś trzy różne strefy. Pamiętam czasy kiedy "królowały" Twoje startery. Obecny projekt to wielki progres w Twoim budowaniu i aranżowaniu wnętrz.   8/10
		 | 
| 
		 | 

| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |

| 

|