|
|
Zobacz wyniki ankiety: Podoba Ci się mój dom ? | |||
Bardzo, |
![]() ![]() ![]() ![]() |
15 | 57.69% |
Tak, |
10 | 38.46% |
Nie, |
0 | 0% |
Okropny. |
1 | 3.85% |
Głosujących: 26. Nie możesz głosować w tej sondzie |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Cześć. Chciałbym zaprezentować Wam mój 36 dom na forum. Jest to odnowiony dom z Werony.
Dom "Rodzinny azyl" to idealna propozycja dla małżeństwa z dzieckiem. Opuszczona budowla została wyremontowana i urządzona. Wnętrza są ciepłe i przestronne. Dom nie posiada wielkiego ogródka, ale działka jest duża więc można wygospodarować na niej miejsce na ogród. Przed domem znajduje się miejsce na samochód. Spis pomieszczeń: przedsionek, aneks kuchenny + salon, 2 łazienki, sypialnia, pokój dziecięcy, korytarz, gabinet. Testowany: nie Działka: 30x40 Koszt: 64 521 simoleonów Zagłosuj. Oceń. Skomentuj. pozdrawiam: kubuss Ostatnio edytowane przez Charionette : 31.01.2015 - 13:47 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
|
![]()
wow, 36 dom
![]() Ale po niektórych miejscach tego nie widać. Głównie brakuje zieleni i roślin w pomieszczeniach. Na parterze wszystko jest tym samym kolorze, co sprawia,że pomieszczenia są monotonne i nudne. Przydałoby się trochę kontrastu. Ale ogólnie podoba mi się. Spodobała mi się bardzo pierwsza część gabinetu. Dam ci 9/10 odjęłam za te kolory. Bryły sie nie czepiam, bo jest maxisowa. |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Szczerze mówiąc chciałem w kuchni dać ciemniejszą żółć ale jakoś mi nie pasowało, i zostałem przy tym samym kolorze co w salonie
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Projekt jest ascetyczny , ale bardzo podoba mi się jego estetyka .
![]() Pomieszczenia są harmonijne . Najlepiej moim zdaniem prezentuje się sypialnia i gabinet . Podoba mi się również neutralna kolorystyka wnętrz , która pasuje do niewielkich pomieszczeń . ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
bardzo ladny, chociaz nie podoba mi sie sypialnia 1 lazienka. ogolnie to nie mam zastrzezen, daje 8/10. skad masz te okna i drzwi? sa cudowne
|
![]() |
#6 |
|
![]()
ZuuZaa okna i drzwi pochodzą chyba z ModTheSims2.
|
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
skoro to już 36 dom to nabrałeś doświadczenia.
No tak trochę przydałoby się roślin i coś bym zmieniła we wnętrzu, ale bryła choc maxisowa to tak perekcyjnie przerobiona, że nadrabia. EDIT: mój 111 post.
#8 |
Guest
|
![]()
Ładne wykonanie kubuss <brawa>
Tyle ,że przydały by sie foty przed jak wygladał dom ![]() Licze na kolejne tak dobre prace ^^ Pozdr.Sheba |
![]() |
#9 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Heh, Ty dobrze wiesz, że Twoje domy strasznie mi się podobają.
Ten nie jest wyjątkiem. Jest taki typowo w Twoim stylu, który jest po prostu ładny. Mam tylko małe (?) zastrzeżenia. Bryła: mogłeś ją jakoś inaczej "pokolorować", jakoś urozmaicić, żeby wyglądała jeszcze ciekawiej ![]() A do mebli w sypialni- lepszy byłby jaśniejszy odcień drewna, żeby lepiej kontrastowało z resztą (bo cały dom masz właściwie w tym "żółtym" drewnie- mogłeś się tego trzymać). 9,5/10 |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
Dzięki wszystkim za oceny
![]() Sheba - dom stoi w Weronie naprzeciwko ratusza ![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|