Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 3: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS3]

Komunikaty

Zobacz wyniki ankiety: W jakim klimacie chcesz ujrzeć moje otoczenie?
Umiarkowy 8 38.10%
Tropikalny 10 47.62%
Pustynny 3 14.29%
Głosujących: 21. Nie możesz głosować w tej sondzie

Narzędzia wątku Wygląd
stare 09.04.2011, 22:02   #21
Vazer
Guest

Domyślnie Odp: Rivacheg Village by Watchman (Kowalino)

Po obejrzeniu pierwszego zdjęcia obryzgałem klawiaturę s... śliną. Chwila niesamowitej radości, to nie mogą być simsy! Po ochłonięciu schodzę na końcówkę zdjęć i... ale gdzie jest pobranie?! Nawet ze STORE i nafaszerowane internetem, błagaam! Zlituj się, zaraz skończą mi się leki przeciwdepresyjne!

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 10.04.2011, 09:16   #22
rath
Guest

Człowieku! To jest świetne. 10/10- nie da się inaczej tego ocenić. Nawet jeżeli ktoś znajdzie jakiś błąd, to przecież w stosunku do ogromu pracy i efektu jest on mikroskopijny.

stare 10.04.2011, 11:02   #23
my name is not Susan
Guest

kiedy po raz pierwszy zobaczyłam te zdjęcia, nie mogłam uwierzyć, że to TS3. jestem pod ogromnym wrażeniem, bo nigdy bym nie przypuszczała, że można coś tak realnego stworzyć w grze. miejscami niektóre ujęcia przypominają realny świat...

z pewnością włożyłeś w to wiele wysiłku, czasu i cierpliwości, wszystko jest niezwykle dopracowane. z całego serca gratuluję Ci wspaniałych efektów Twojej pracy. nie napiszę, że oceniam 10/10, bo wydaje się to śmiesznie niską punktacją w tej sytuacji

z niecierpliwością czekam na Twoje kolejne prace, w różnych klimatach

stare 15.04.2011, 10:44   #24
Searle

Reputacja: 10

Kowalino, jak zawsze MISTRZOSTWO. Po prostu Twoje prace powinny zawstydzać twórców gry The Sims (i nie tylko).
Wspaniałe projekty, genialne ujęcia - zakochać się można ^^
stare 09.08.2011, 11:19   #25
cerastes

Pomyślałam, że raz jeszcze obejrzę sobie Twój projekt, a skoro już tutaj jestem, to coś napiszę... Doskonale rozplanowana architektura - to po pierwsze. Po drugie - czarujący klimat; wszystko jest tu takie, jak w świecie baśni. Każde zdjęcie jest niezwykle pięknym i malowniczym kadrem. Nie tylko potrafisz tworzyć piękną, simową architekturę, ale również wiesz, w jaki sposób ją wyeksponować.
Jeśli miałabym wybrać najbardziej urzekający fragment tego projektu, wskazałabym na tę małą, drewnianą chatkę. Sceneria jest tu taka rzeczywista... Roślinność - słoneczniki i łany zboża, przywodzą na myśl sielskie ogródki, a proste dekoracje wokół jeszcze bardziej urzeczywistniają wrażenia. Trochę szkoda, że nie umeblowałeś tego domku, bo urzeczona jego klimatem z zewnątrz, chętnie zajrzałabym do środka. Poza tym, nie mam żadnych uwag. Nie wiem też, co jeszcze mogłabym dodać... Kiedy patrzy się na rzeczy tak piękne - brakuje słów...
cerastes jest offline  
stare 19.12.2012, 16:31   #26
nikodem

Reputacja: 11

Powiem jedno - tak właśnie powinno wyglądać The Sims Średniowiecze
stare 28.12.2012, 22:32   #27
Misiaa12

To jest niesamowite! Zazdroszczę talentu, podziwiam,wszystko jest na swoim miejscu i jest bardzo realistyczne. Jak sobie tak pomyśle ile zajmuje mi umeblowanie porządnie małego domu, to co dopiero ile czasu zajęło ci to wszystko. Nic dodać, nic ująć.

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania