|
|
Zobacz wyniki ankiety: W jakim klimacie chcesz ujrzeć moje otoczenie? | |||
Umiarkowy |
![]() ![]() ![]() ![]() |
8 | 38.10% |
Tropikalny |
10 | 47.62% |
Pustynny |
3 | 14.29% |
Głosujących: 21. Nie możesz głosować w tej sondzie |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#21 |
Guest
|
![]()
Po obejrzeniu pierwszego zdjęcia obryzgałem klawiaturę s... śliną. Chwila niesamowitej radości, to nie mogą być simsy! Po ochłonięciu schodzę na końcówkę zdjęć i... ale gdzie jest pobranie?! Nawet ze STORE i nafaszerowane internetem, błagaam! Zlituj się, zaraz skończą mi się leki przeciwdepresyjne!
|
|
![]() |
#22 |
Guest
|
![]()
Człowieku! To jest świetne. 10/10- nie da się inaczej tego ocenić. Nawet jeżeli ktoś znajdzie jakiś błąd, to przecież w stosunku do ogromu pracy i efektu jest on mikroskopijny.
|
![]() |
#23 |
Guest
|
![]()
kiedy po raz pierwszy zobaczyłam te zdjęcia, nie mogłam uwierzyć, że to TS3. jestem pod ogromnym wrażeniem, bo nigdy bym nie przypuszczała, że można coś tak realnego stworzyć w grze. miejscami niektóre ujęcia przypominają realny świat...
z pewnością włożyłeś w to wiele wysiłku, czasu i cierpliwości, wszystko jest niezwykle dopracowane. z całego serca gratuluję Ci wspaniałych efektów Twojej pracy. nie napiszę, że oceniam 10/10, bo wydaje się to śmiesznie niską punktacją w tej sytuacji z niecierpliwością czekam na Twoje kolejne prace, w różnych klimatach |
![]() |
#24 |
Reputacja: 10
|
![]()
Kowalino, jak zawsze MISTRZOSTWO. Po prostu Twoje prace powinny zawstydzać twórców gry The Sims (i nie tylko).
Wspaniałe projekty, genialne ujęcia - zakochać się można ^^ |
![]() |
![]() |
#25 |
|
![]()
Pomyślałam, że raz jeszcze obejrzę sobie Twój projekt, a skoro już tutaj jestem, to coś napiszę... Doskonale rozplanowana architektura - to po pierwsze. Po drugie - czarujący klimat; wszystko jest tu takie, jak w świecie baśni. Każde zdjęcie jest niezwykle pięknym i malowniczym kadrem. Nie tylko potrafisz tworzyć piękną, simową architekturę, ale również wiesz, w jaki sposób ją wyeksponować.
Jeśli miałabym wybrać najbardziej urzekający fragment tego projektu, wskazałabym na tę małą, drewnianą chatkę. Sceneria jest tu taka rzeczywista... Roślinność - słoneczniki i łany zboża, przywodzą na myśl sielskie ogródki, a proste dekoracje wokół jeszcze bardziej urzeczywistniają wrażenia. Trochę szkoda, że nie umeblowałeś tego domku, bo urzeczona jego klimatem z zewnątrz, chętnie zajrzałabym do środka. Poza tym, nie mam żadnych uwag. Nie wiem też, co jeszcze mogłabym dodać... Kiedy patrzy się na rzeczy tak piękne - brakuje słów... ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Reputacja: 11
|
![]()
Powiem jedno - tak właśnie powinno wyglądać The Sims Średniowiecze
![]()
#27 |
|
![]()
To jest niesamowite! Zazdroszczę talentu, podziwiam,wszystko jest na swoim miejscu i jest bardzo realistyczne. Jak sobie tak pomyśle ile zajmuje mi umeblowanie porządnie małego domu, to co dopiero ile czasu zajęło ci to wszystko. Nic dodać, nic ująć.
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|