Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS2]
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 01.09.2010, 20:25   #261
cerastes

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: simy by 0lka

Simka jak i retro stylizacja bardzo mi się podoba. Świetny pomysł, choć pozornie prosty to jednak wymagał pewnego wyczucia stylu i przygotowania. Moim zdaniem jest to taka uwspółcześniona wersja nurtu pin-up, bo zabrakło klasycznych loków. Pomimo tego simka idealnie nadaje się na plakat.
cerastes jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 02.09.2010, 14:11   #262
Larandil
Guest

prezentacja jest swietna, wcale nie musisz wymyslac tu jakis cudow. prezentacja jest wazna, ale najlepsza jest taka zwykla. 0lko, jesli chcesz pomyslow na prezentacje, poszperaj tutaj: http://www.koinup.com/in-the-sims/

a tak pozatym: avonleo - moglabys nie krzyczec?

wracajac do simki, cudowna, swietna, no istny cud. w ogole to moglabys je dawac do sciagniecia, bo mam ochote nimi pograc. w ogole to nie chce mi sie pisac dlugiego komentarza ; ] wiec dzisiaj krotko. tak trzymaj!

stare 02.09.2010, 15:08   #263
Charionette
Admin Emeryt
Admin Kumpel

Reputacja: 18

To jest chyba twoja najmniej udana simka i prezentacja
Ściany i podłoga okropnie się gryzą... Strój simki też beznadziejny. Jak nie masz pomysłu na prezentację wstawiaj samą simkę.
Simka też jest średnia. Brzydka fryzura, oczy jakieś takie rozciągnięte, za duże i jeszcze szminka do niej nie pasuje (jeśli już wybrałaś jej taki strój, bardziej pasowałby do tego jakiś lekki, dziewczęcy makijaż)

4/10

EDIT: @down: przepraszam, jak zwykle nie doczytałam... Co nie zmienia tego, że simka średnio mi się podoba, chyba przez te oczy...

W takim razie:

6/10

Ostatnio edytowane przez Charionette : 02.09.2010 - 16:41
Charionette jest offline  
stare 02.09.2010, 15:37   #264
0lka

Charionette
Cytat:
Napisał 0lka Zobacz post
tło (ściana + podłoga) zrobiłam bardziej w stylu lat 40-50, nie wiem czy kojarzysz jak wyglądały wnętrza w tych czasach... i dziewczyny
simka miała być w stylu pin-up. dlatego tak podkreśliłam jej usta na czerwono
Intenso - właśnie robię simy w warsztacie, ale później jeszcze edytuje je co nieco w grze pamiętam tylko, że Esmée nie poprawiałam w grze i dziękuję za stronę, ale nie widzę nic ciekawego na niej albo nie umiem znaleźć =D

dzięki jeszcze raz

Ostatnio edytowane przez 0lka : 02.09.2010 - 15:50
0lka jest offline  
stare 04.09.2010, 12:03   #265
Kociak
Guest

Simka nie zbyt mi nie pasuje . Oczy są takie jakieś dziwne , usta też . ma zbyt dużo czerwieni na ustach . twarz zupełnie mi sie nie podoba . a fryzura brzydka . nie obraź się ale 1/10

stare 04.09.2010, 12:14   #266
Larandil
Guest

Cytat:
Napisał _Karolinka_ Zobacz post
Simka nie zbyt mi nie pasuje . Oczy są takie jakieś dziwne , usta też . ma zbyt dużo czerwieni na ustach . twarz zupełnie mi sie nie podoba . a fryzura brzydka . nie obraź się ale 1/10
boze, dziewczyno ogarnij sie, jesli chcesz widziec niewiadomojakiecuda, jak zalozmy na koinup'ie to sie mylisz. zreszta sama nie robisz lepszych. dziwna jestes.

stare 04.09.2010, 13:23   #267
Anique

Cytat:
Napisał Intenso Zobacz post
boze, dziewczyno ogarnij sie, jesli chcesz widziec niewiadomojakiecuda, jak zalozmy na koinup'ie to sie mylisz. zreszta sama nie robisz lepszych. dziwna jestes.
No, ale wiesz... każdy może mieć własne zdanie.
Ja akurat zdecydowanie nie zgadzam się z _Karolinką_ i uważam, że przesadziła z tą krytyką, ale nie potępiam jej za to, tak jak ty.
sama sie ogranij
Anique jest offline  
stare 04.09.2010, 19:28   #268
0lka

Cytat:
Napisał _Karolinka_ Zobacz post
czemu mam się obrazić? bo Ci się nie podoba moja simka? dodaję tu simy, żeby inni je oceniali, nie liczę tylko na komentarze typu "śliczna simka!!!!! 1000/10!!!!" ale na też na takie, gdzie piszecie co jest źle, przecież dzięki temu simy z czasem wyglądają lepiej (mam nadzieję) bo poprawiam to, co Wam się nie podoba
poza tym nie chcę robić w kółko tego samego, próbuję nowych rzeczy

Ostatnio edytowane przez 0lka : 04.09.2010 - 19:37
0lka jest offline  
stare 04.09.2010, 20:13   #269
Larandil
Guest

Cytat:
Napisał Anique Zobacz post
No, ale wiesz... każdy może mieć własne zdanie.
Ja akurat zdecydowanie nie zgadzam się z _Karolinką_ i uważam, że przesadziła z tą krytyką, ale nie potępiam jej za to, tak jak ty.
sama sie ogranij
buhehe, wiesz, sama kiedys spotykalam sie z krytyka, okej, jesli by simka byla maksisowa fuj i w ogole, to sie nie dziwie, ale simka jest naprawde udana, a tu 1/10...
pozatym czemu komentujesz to co napisalam? obronilam 0lke, i tyle

stare 05.09.2010, 21:00   #270
0lka

Intenso, dzięki, ale mam kumpli JP, oni to załatwią ;>

Morgana

0lka jest offline  

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania