![]() |
#261 |
Reputacja: 10
|
![]()
Simka jak i retro stylizacja bardzo mi się podoba. Świetny pomysł, choć pozornie prosty to jednak wymagał pewnego wyczucia stylu i przygotowania. Moim zdaniem jest to taka uwspółcześniona wersja nurtu pin-up, bo zabrakło klasycznych loków.
![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
#262 |
Guest
|
![]()
prezentacja jest swietna, wcale nie musisz wymyslac tu jakis cudow. prezentacja jest wazna, ale najlepsza jest taka zwykla. 0lko, jesli chcesz pomyslow na prezentacje, poszperaj tutaj: http://www.koinup.com/in-the-sims/
a tak pozatym: avonleo - moglabys nie krzyczec? wracajac do simki, cudowna, swietna, no istny cud. w ogole to moglabys je dawac do sciagniecia, bo mam ochote nimi pograc. w ogole to nie chce mi sie pisac dlugiego komentarza ; ] wiec dzisiaj krotko. tak trzymaj! |
![]() |
#263 |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]()
To jest chyba twoja najmniej udana simka i prezentacja
![]() Ściany i podłoga okropnie się gryzą... Strój simki też beznadziejny. Jak nie masz pomysłu na prezentację wstawiaj samą simkę. Simka też jest średnia. Brzydka fryzura, oczy jakieś takie rozciągnięte, za duże i jeszcze szminka do niej nie pasuje (jeśli już wybrałaś jej taki strój, bardziej pasowałby do tego jakiś lekki, dziewczęcy makijaż) 4/10 EDIT: @down: przepraszam, jak zwykle nie doczytałam... ![]() W takim razie: 6/10 Ostatnio edytowane przez Charionette : 02.09.2010 - 16:41 |
![]() |
![]() |
#264 | |
|
![]()
Charionette
Cytat:
![]() ![]() ![]() dzięki jeszcze raz ![]() Ostatnio edytowane przez 0lka : 02.09.2010 - 15:50 |
|
![]() |
![]() |
#265 |
Guest
|
![]()
Simka nie zbyt mi nie pasuje . Oczy są takie jakieś dziwne , usta też . ma zbyt dużo czerwieni na ustach . twarz zupełnie mi sie nie podoba . a fryzura brzydka . nie obraź się ale 1/10
![]() |
![]() |
#266 |
Guest
|
![]()
boze, dziewczyno ogarnij sie, jesli chcesz widziec niewiadomojakiecuda, jak zalozmy na koinup'ie to sie mylisz. zreszta sama nie robisz lepszych. dziwna jestes.
|
![]() |
#267 | |
|
![]() Cytat:
Ja akurat zdecydowanie nie zgadzam się z _Karolinką_ i uważam, że przesadziła z tą krytyką, ale nie potępiam jej za to, tak jak ty. sama sie ogranij |
|
![]() |
![]() |
#268 | |
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() poza tym nie chcę robić w kółko tego samego, próbuję nowych rzeczy Ostatnio edytowane przez 0lka : 04.09.2010 - 19:37 |
|
![]() |
![]() |
#269 | |
Guest
|
![]() Cytat:
pozatym czemu komentujesz to co napisalam? obronilam 0lke, i tyle |
|
![]() |
#270 |