Cytat:
Napisał muffindance
Wiedziałam, że to będzie Chris!!! No ja to po prostu czułam tak podświadomie  Jak dla mnie Chris = zboczona przebiegła małpa strzelająca w ciacha, noo :c Nie lubię takich typków.
|
No tak wszyscy wiedzieli, że to będzie Chris

w tej sprawie stałam się przewidywalna, ale na pewno jeszcze czymś zaskoczę
Cytat:
Napisał muffindance
Wiedziałam, że Mei jest wysoko w ciąży, ale... tak szybko ona jej zleciała (nie chcę kraczyć a nic, ale coś czuję, że finałowy odcinek odbędzie się w dniu jej porodu/kilka dni przed  ).
|
ciążę wyliczyłam jej w miarę przebiegania akcji i wychodzi właśnie początek siódmego miesiąca

akurat kiedy Mei urodzi to mogę powiedzieć

to znaczy zdradze tylko, że będzie to, zanim skończy się FS
Cytat:
Napisał muffindance
Ta Emanuel ma faktycznie jakąś obsesję, taką samą, jak na początku Lambert miał do Li Mei. Chora rodzinka. 
|
tu jest troche głębsze dno...
Cytat:
Napisał muffindance
No i Colin ocalał! *.* Mam nadzieję, że uda im się odbić Marco - no i mam też nadzieję, że przejrzy na oczy i jakoś pogodzi się z Mei. :> Aha, żal mi jeszcze Setha troszkę.
|
w tym co piszesz jest trochę prawdy

co do Setha, samej zrobiło mi się go żal, ale Sophie za dużo wiedziała o Chrisie i musiałam ja uśmiercić
Cytat:
Napisał Shannon
Bumpamparam, wszyscy i tak wiedzieli co się stanie ;x
tak czy siak wszystko gites majonez, a ja nie mogę się doczekać spotkania Collina z Alią 
|
spotkanie Colina z Alią przebiegnie w bardzo ciekawym i zaskakującym stylu
Cytat:
Napisał Master of Disaster
Heh, też coś czułam, że to on. No i faktycznie wychodzi na to, że Emanuele czy jak tam się pisze jej imię, jest, mówiąc wprost, strasznie porąbana.
|
Emanuelka ma niezdrowo pod kopułą od dawna, jeśli o Chrisa chodzi, to chyba wszyscy wiedzieli, że to on
Cytat:
Ciekawi mnie Max... jakie są jego motywy, może poza tym, że chyba on jest w tej chwili jedyną normalną osobą z tej rodziny (z tych, które pozostały przy życiu). Chyba, że znów nas czymś zaskoczysz...
|
Max ma jeden motyw

już niedługo się wyjaśni
Cytat:
Co do Marco, to teraz jest mi go trochę żal - choć uważam, że po części sam jest sobie winien.
|
no tak, chociaż to Colin namówił go na Emanuelkę...

w sumie to teraz się sama ciesze, że nie wlepiłam ich razem do łóżka
Cytat:
Prosiłabym, żebyś nie zrobiła czegoś paskudnego Mei, bo w sumie ucieszyłam się, że jednak nie straciła dziecka. Taka moja prośba.
|
jeśli chodzi o Mei... no na pewno jej nie zrobię nic paskudnego, teraz jak jest w ciąży

ale trochę emocji jej jeszcze dostarczę
Cytat:
Ciekawi mnie także, jak to będzie z Alią i Colinem, jak zareaguje na to matka obu dziewczyn (już się boję...), mam także nadzieję, że Max się wywinie. Przyszło mi do głowy, że i on mógł się podkochiwać w Mei... rety, co też mi po głowie chodzi.
|
niestety nic nie mogę zdradzić, ale mam nadzieję, że zaskoczenie będzie

nie, akurat te wątpliwości mogę rozwiać, Max się nie podkochuje w Mei
Cytat:
Em, Em, jak teraz o niej myślę, to mam ochotę poddać ją wymyślnym torturom. Najlepiej psychicznym, heheh.
|
no tak, tylko psychicznym, od fizycznych tortur mamy Libby z gwoździarką
Cytat:
Tak w ogóle to sorki za brak odcinka mojego FS, ale wystąpiły nagłe problemy z komputerem w trakcie jego tworzenia... Piszę teraz z kompa matki.
|
co te kompy ostatnio tak wszystkim świrują?

mam nadzieję, że szybko rozwiążesz problem, bo ja tu cały czas czekam na odcinek!
Cytat:
@down - może jak Mei zobaczy Chrisa, to będzie miała ochotę go załatwić? Szczerze, to teraz sama najchętniej wykończyłabym całą trójkę - jego, Dantego i Em. Chociaż zastanawiam się, jakie są motywy tego gościa 
|
motyw Chrisa? :> brata nienawidzi... no i jest jeszcze coś, ale póki co milczę jak głaz
Cytat:
Napisał Libby
Wiedziałam, że to Chris  . Bardzo bym chciała jego i Marco buźkę na jednym zdjęciu w następnym odcinku  .
|
dostaniesz taką fotę, jeśli nie typowo w odcinku, to jako bonus do niego
Cytat:
Napisał Libby
Cieszę się, że Colina odbili  . Biedny, pewne jeszcze kuleje?
|
no, kuleje biedactwo, ale to silny men
Cytat:
Napisał Libby
Dziwne, że Dante tak się zwierzał Maxowi. W końcu Max nigdy jakoś szczególnie go nie popierał w jego poczynaniach...
|
no tak, masz rację, ale Max zawsze umiał się dostosować do sytuacji

raz to nawet opisałam w jego rozmowie z Dante, jak mu przytakiwał, on tak naprawdę nigdy nie odkrył swego prawdziwego charakteru przed szurniętym braciszkiem
Cytat:
Napisał Libby
Nie lubię takich typów jak Chris. Ciekawa jestem reakcji Mei, gdy go zobaczy  .
|
reakcja będzie bardzo wybuchowa
Cytat:
Napisał Libby
Co do Em mówiłam, że jest poryta. No cóż... jej i Dantemu założyć betonowe buciki i wrzucić do rzeki  .
|
to już nie tortury gwoździarką? xD
Cytat:
Napisał Libby
Gdyby Dante padł ofiarą formata, to aż takiej tragedii by nie było  .
|
no tragedii może nie, ale drugiego takiego sima, nie umiałabym zrobić
[img]http://i53.************/3484nbd.jpg[/img]
Cytat:
Napisał Brutus
Odcinek świetny chociaż bardzo przewidywalny. Ubolewam nad brakiem scen łóżkowych.
|
nie bardzo mam gdzie wcisnąć scenę łóżkową w najbliższych odcinkach, wybacz :<
Cytat:
Napisał Brutus
Max zachowuje się podejrzanie... Jak dla mnie to on również siedzi w tym po uszy, a że jest jedyną osobą, której Li Mei może zaufać to ukrywa swoje prawdziwe zamiary, chociaż stuprocentowej pewności nie mam. Już nie raz udowodniłaś, że potrafisz zdziwić czytelnika.
|
tak więc... ekhem, no po prostu nic nie powiem
Cytat:
Napisał Brutus
A co w końcu z tym Chrisem? Dlaczego pomaga Dantemu skoro on do niego strzelił? I jak to się stało, że nie umarł wtedy w tym samochodzie?
|
he he, no to wyjaśnię w następnym odcinku
Cytat:
Napisał Brutus
A co do Emanuelle i Dantego to pozostawię ich bez komentarza, bo są tak porąbani, że aż nie wiem co mogę na ich temat powiedzieć.
|
no tak, najlepiej przemilczeć sprawę
dziękuje za komenty, proszę o więcej!