![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
WOW… Odcinek pełen emocji, jestem pod wrażeniem, szczególnie postawy Scorpiona.
Różne scenariusze przechodziły mi przez myśl, ale chyba w szyciu bym nie wpadła na to, że Hanzo chce pomóc Ermacowi! ![]() I to w dodatku on uświadamia Ermaca, że jest w stanie obyć się bez nałogu… Nie wierzę, po prostu nie wierzę. Nie do końca jestem przekonana w jego szczere intencje… albo inaczej, ja w ogóle w nie nie wierzę. Coś czuję, że Hanzo ma w tym wszystkim jakiś własny interes. Standardowo coś tam chodzi mi po głowie, ale zostawię to dla siebie :p I jeszcze ta wizyta u Jade… czyżby chęcią niesienia pomocy, chciał wkraść się w jej łaski i wykupić sobie u niej dług wdzięczności tak na przyszłość? Przecież Jade to przyjaciółka Kitany, więc to miało by sens. A jeśli tak nie jest, to posądzę go albo o rozdwojenie jaźni, albo o opętanie, które występuje u niego fazami ;p Po Jade widać, że zakochała się w Ermacu. Było już widać zanim stało się to co się stało, ale to prawda, że nieprzewidziane wypadki uzmysławiają ludziom pewne sprawy, których wcześniej nie byli w stanie dostrzegać. Mam nadzieję, że Ermac wyjdzie z opresji, dzięki pomocy Jade (zakładając, że ta cała pomoc Hanzo to nie jest jakaś pułapka!), no i tego… że będą razem, choć przed nią jest naprawdę trudne zadanie w okiełznaniu nałogu mężczyzny. Może i on znajdzie w sobie dodatkową siłę, aby z tym walczyć, bo skoro raz mu się udało to czemu nie może ponownie, a teraz ma dodatkową motywację ![]() Generalnie dziękuję, za poświęcenie większości odcinka Ermacowi ![]() Jestem nim zachwycona ![]() Btw. ostatnio poznałam genezę powstania tej postaci ![]() I jeszcze coś o Subie. No co tu mogę… On taki spokojny, stanowczy, a przy tym romantyczny… Ciekawe co Kitana na tą całą sytuację (mam oczywiście na myśli jej wewnętrzny konflikt w wyborze Suba lub Scorpiona)… no i ciekawe oczywiście o czym tak sobie rozmawiali ![]() Zaczynam mieć wrażenie, że mimo wspólnie spędzonej nocy, Kitana zaczyna traktować Suba bardziej jako przyjaciela… Odcinek prześwietny ![]() Oczywiście jest tak ciekawie, że już bym mogła przeczytać kolejny. Nie każ nam zbyt długo czekać ![]() Ostatnio edytowane przez Sqiera : 27.03.2013 - 09:35 |
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|