Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims Fotostory

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
Prev Previous Post   Next Post Next
stare 05.05.2013, 22:01   #11
Kędziorek
Supermoderator

Reputacja: 27
Domyślnie Odp: I Love You I'll Kill You

Pierwsze zdjęcie
Padłam jak to zobaczyłam.. I ta sceneria

Ermac to normalnie uwielbia droczyć się z Jade, scenka świetna Biedna, już sama nie wie, gdzie ma oczy podziać, a jeszcze przystojniaczek tak ją dręczy.. Serio jej współczuję, szczególnie, że Ermac nie potrafi jej pokochać. I jeszcze sposób, w jaki ona się o tym dowiedziała. Ciekawe, co facet zrobi jak już ją dogoni.. Tak czy siak, trochę to wszystko smutne, w końcu miłość jest nieodzowną częścią ludzkiego życia. Nawet zwierzęta potrafią kochać, więc dlaczego stworzenia z Zaświatów nie mogą? Przekichane mają, ot co. Ale to znaczy, że Mileena też nie może kochać Smoke'a.. To znaczy, ja wiem, że ona się nim bawi, ale to jemu właśnie powinno to dać też do myślenia. Nawet jeśli udało jej się go jakoś przekabacić i do siebie przekonać to, jak sam Ermac wspomniał, powinien być ostrożny i ją bacznie obserwować..

Widzę, że "odwyk" przynosi pozytywne rezultaty. Minął zaledwie tydzień i Ermac wydaje się radzić całkiem nieźle, oczywiście pomijając to, jak niewiele w gruncie rzeczy daje po sobie poznać. Ale potrafi robić sobie jaja z Jade, więc to chyba dobrze świadczy o jego stanie Nauki Nightwolfa nie poszły w las (o to, gdzie on się podziewa, to już nawet nie pytam, bo i tak nie powiesz ).

Tanya, Tanya, Tanya.. Intryguje mnie nieco ta postać. Ciekawe, co konkretnie zrobiła, że tak poróżniła Edenię i Orderrealm. Laska chyba nieźle tu namiesza, przynajmniej tyle wnoszę po jej wrednym charakterku. Wygląda na to, że cała rodzinka by ją najchętniej wydziedziczyła i wykopała z pałacu, za pomocą katapulty na przykład I widzę, że mają tam w środku straszny przeciąg, bo oni wiecznie chodzą z rozwianym włosem Poza tym, ona musi być naprawdę okropna skoro nawet Rain wolałby spotkanie z Sub Zerem (wnioskuję, że to o nim była mowa) niż z nią. Tak czy siak czekam na rozwój wydarzeń. Tylko żeby mi nie dowalała się do Suba (zalotne spojrzenie, phi)

Sub i Kitana nawet pod względem koloru strojów do siebie pasują, para idealna Jak Tanya mogła im przerwać?! Podła :/ Ale poważnie, tamtej dwójce tylko jedno w głowie

Cytat:
Napisał rudzielec Zobacz post
Pewnie miałaś na myśli klan Lin Kuei jeszcze chwilkę ta sprawa pozostanie nierozwiązana :>
Tak, rzeczywiście Lin Kuei, musiałam źle spojrzeć, sorki

No cóż, standardowo czekam na następny odcinek

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania