|
|
#18 |
|
Reputacja: 10
|
Jest Ermac to i jest komentarz xD Teraz wyjdzie na to, jak łatwo mnie przekupić xD
![]() No nie…. aż jęknęłam jak zobaczyłam kogo Tanya tym razem upatrzyła sobie na swój cel. Początkowo myślałam, że Ermac jest jej tylko kolejną zachcianką, a tu tymczasem okazuje się, że oni 'coś', kiedyś w przeszłości mieli ze sobą do czynienia. Bardzo bym NIE chciała, ale coś czuję, że ulegnie jej… no po prostu jej ulegnie. Tym bardziej jeśli w grę wchodzi jego bycie, czy niebycie w Edenii. Tanya to przebiegła żmijka, coraz bardziej jej nie lubię. Mam nadzieję, że nie planujesz teraz końca FS, bo takie zakończenie zdecydowanie by mi się nie spodobało. A jeszcze po twoich ostatnich informacjach odnośnie następnego, aż boję się co tam zobaczę. Co do rozmowy Kitany z Subem i tego co ona czuje… Coś mi to przypomina... I jak ja rozumiem Kitanę xD Ten temat poniekąd jest mi tak dobrze znany ![]() Na jej wahanie, dodatkowo miało zapewne wpływ to, co chwilę wcześniej usłyszała od Jade. Ech… I znowu się zastanawiam jakie były intencje Scorpiona, bo z jednej strony chciałabym mu wierzyć, że jego intencje były całkowicie czyste, ale z drugiej argumenty Sub'a również są przekonujące, czyli serce swoje, a rozum swoje… Pytanie tylko co wybierze Kitana, bo przecież będzie musiała wybrać. I mam pewne przeczucia odnośnie tego jak by to się ewentualnie miało skończyć. Nie dziwię się Sub'owi, że chciałby od niej zapewnień. Lokuje uczucia w dziewczynę, która nie jest pewna tego co chce, no i jak okazuje się na końcu, kocha ich obu. Nie wiem kogo wybierze, ale coś tam się domyślam ![]() Oj będzie ciekawie ![]() Przepraszam, że tak krótko, ale mózg mi się gotuje od tej temperatury ![]() Oczywiście czekam na kolejny, jak sama powiedziałaś 'bombowy' odcinek
Ostatnio edytowane przez Sqiera : 28.07.2013 - 14:49 |
|
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|