![]() |
#11 | |
Reputacja: 33
|
![]()
Nie chcemy pożegnania z Miasteczkiem
![]() Och Błażej, Błażej... Nie ma to jak wzdychać do sima ![]() ![]() O kurczę! Takich zawirowań z dzieckiem się nie spodziewałam :o Chociaż w zasadzie nie powinno mnie to dziwić, bo patrząc od strony czytelnika to jak najbardziej logiczne, z biologicznej strony chyba też. Popłaczę się ![]() ![]() ![]() Świąteczny czas ![]() ![]() ![]() Miło, że młodym udało się raz jeszcze ![]() Cytat:
![]() Feeeliks! On to taki skromny ![]() Haha, Cezary! Nie zaskoczyłaś mnie jednak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() O! Alojzy Rycerz! Znam tego sima ![]() ![]() W tym twoim akademiku jest lewitujący telewizor czy ja mam jakieś przywidzenia? O! Feliks jak widzę wykorzystuje sytuację ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Inga jak widzę nie traci swojego uroku ![]() ![]() ![]() Luuuudzie, lajkujemy (ja to mam zapłon, dopiero ogarnęłam, że coś takiego się pojawiło!), komentujemy, robimy cokolwiek! Przecież jeszcze nie słyszeliśmy o tylu fascynujących historiach! Liv, szczęśliwego nowego roku! Ostatnimi czasy niezbyt chciało mi się grać w simsy, ale właśnie dostałam jakiegoś kopa i chyba zaraz je odpalę (szczególnie, że i u mnie burmistrz musi zmierzyć się z czymś szalenie ważnym!). A może jakiś update jakiegoś drzewa albo indexu? Pozdrawiam ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 5 (0 użytkownik(ów) i 5 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|