Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 3 > The Sims 3: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
Prev Previous Post   Next Post Next
stare 14.07.2009, 13:52   #11
MatkaPolka
Guest

Domyślnie Odp: Pytania i odpowiedzi

Witajcie.
Widzę, że jesteście świetnymi specjalistami w grze, więc mam do Was Kochani trzy pytania. Przepraszam, jeśli jakieś było, być może nie odnalazłam odpowiedzi.
Tak samo z góry bardzo dziękuje za ewentualne odpowiedzi

1. Czy jest możliwość zmiany nazwiska Sima? Kiedyś gdzieś wyczytałam, że można klikając na Ratusz? Niestety klikałam na budynek, ale nie miałam takiej opcji
2. Będąc w edycji miasta w jaki sposób mogę eksmitować rodzinkę z domu, by dom na nowo stał się pusty, a rodzina znalazła się w skrzyni rodzin? Nie za bardzo wiem jak
3. Wczoraj grając chciałam żeby mój Sim przeprowadził się do innego domu. Kliknęłam na laptopa, wybrałam sima, który miał się przeprowadzić, wybrałam pusty dom i co? I nic. Nic nie mogłam zrobić...znaczek do akceptacji (na dole po prawej stronie), że zgadzam się na przeprowadzkę nie podświetlał się. W końcu wkurzyłam się i dom wybrano losowo- efekt był taki, że Sim przeprowadził się do domu z trzema sypialniami, co też nie bardzo mi się podoba. I tu znowu wracam do punktu drugiego, bo nie wiem jak go "wyrzucić" z tego domu, by znalazł się w skrzyni rodzin.

Zrobiłabym screena, ale nie mam możliwości, bo gra jest zainstalowana na innym komputerze.

Jeszcze raz dziękuję za pomoc i serdecznie pozdrawiam
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 11 (0 użytkownik(ów) i 11 gości)

Zasady Postowania