![]() |
#11 |
Guest
|
![]()
Witajcie.
Widzę, że jesteście świetnymi specjalistami w grze, więc mam do Was Kochani trzy pytania. Przepraszam, jeśli jakieś było, być może nie odnalazłam odpowiedzi. Tak samo z góry bardzo dziękuje za ewentualne odpowiedzi ![]() 1. Czy jest możliwość zmiany nazwiska Sima? Kiedyś gdzieś wyczytałam, że można klikając na Ratusz? Niestety klikałam na budynek, ale nie miałam takiej opcji ![]() 2. Będąc w edycji miasta w jaki sposób mogę eksmitować rodzinkę z domu, by dom na nowo stał się pusty, a rodzina znalazła się w skrzyni rodzin? Nie za bardzo wiem jak ![]() 3. Wczoraj grając chciałam żeby mój Sim przeprowadził się do innego domu. Kliknęłam na laptopa, wybrałam sima, który miał się przeprowadzić, wybrałam pusty dom i co? I nic. Nic nie mogłam zrobić...znaczek do akceptacji (na dole po prawej stronie), że zgadzam się na przeprowadzkę nie podświetlał się. W końcu wkurzyłam się i dom wybrano losowo- efekt był taki, że Sim przeprowadził się do domu z trzema sypialniami, co też nie bardzo mi się podoba. I tu znowu wracam do punktu drugiego, bo nie wiem jak go "wyrzucić" z tego domu, by znalazł się w skrzyni rodzin. Zrobiłabym screena, ale nie mam możliwości, bo gra jest zainstalowana na innym komputerze. Jeszcze raz dziękuję za pomoc i serdecznie pozdrawiam ![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 11 (0 użytkownik(ów) i 11 gości) | |
|
|