Cytat:
Napisał Tupolew
Jeny! Robisz przepiękne simy! Naucz mnie :<.
|
I to pisze ktoś, kogo dwójkowe simy tak bardzo mi się podobają! Nie bądź taki skromny :>
Cytat:
Napisał Kędziorek
Brwi ma trochę grube, ale coś czuję, że inne by kompletnie nie pasowały.
|
Grube brwi to mój mały fetysz

Uwielbiam takie i nie wyobrażam sobie używać cieniutkich glutków nad oczami. Brwi nadają twarzy charakter i wyraz, muszą być widoczne i koniec :> Nawet w realu stosuję tę zasadę i ostatnio jeszcze bardziej zapuszczam swoje
Bardzo dziękuję za opinie!
Witam!
Żeby nie było, że po zdobyciu w tegorocznym FA rangi stylera osiadłam na laurach, wstawiam dziś kolejną postać. Ale najpierw chciałabym ogromnie podziękować wszystkim, którzy nominowali mnie w tym konkursie i za wszystkie oddane na mnie głosy - nie macie pojęcia, jak wiele to dla mnie znaczy! Wiedzieć, że komuś podoba się to, co robię - po prostu bezcenne! Dziękuję!
A dzisiejsza simka nazywa się Dipti Man (tak, takie imię i nazwisko mi wylosowało

). Jest to przedziwna narodowościowa mieszanka, podobnie jak pomieszany jest jej charakter, pełen skrajności

Potrafi być i spokojna, i wybuchowa, nieśmiała i przebojowa; kiedy chce, umie być miła albo być skończoną zołzą, której nienawidzą sąsiedzi. Bardzo aktywna, chociaż lubi spać do południa. Jogging może uprawiać nawet o 2 w nocy. Jeśli kogoś kocha, to na zabój, a jeśli nienawidzi, to z całej duszy. Pamiętliwa i mściwa, nie raz robiła pod domami demolkę ze śmietników simom, których nie znosi. Lepiej jej nie podpadać, a wtedy będzie uroczą sąsiadką, towarzyską i gościnną. Lubi bowiem zapraszać przyjaciół na pyszne ciasta z własnoręcznie zebranych owoców. Ogólnie pozytywna postać, radosna, żywiołowa. Da się lubić
Tyle tytułem wstępu, a teraz prezentacja

Mam nadzieję, że się przyjmie: