Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS2]
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
Prev Previous Post   Next Post Next
stare 18.03.2014, 21:24   #28
Malin

Reputacja: 11
Domyślnie Odp: By... me ;)

Spoiler: pokaż
Cytat:
Napisał Tupolew Zobacz post
Jeny! Robisz przepiękne simy! Naucz mnie :<.
I to pisze ktoś, kogo dwójkowe simy tak bardzo mi się podobają! Nie bądź taki skromny :>

Cytat:
Napisał Kędziorek Zobacz post
Brwi ma trochę grube, ale coś czuję, że inne by kompletnie nie pasowały.
Grube brwi to mój mały fetysz Uwielbiam takie i nie wyobrażam sobie używać cieniutkich glutków nad oczami. Brwi nadają twarzy charakter i wyraz, muszą być widoczne i koniec :> Nawet w realu stosuję tę zasadę i ostatnio jeszcze bardziej zapuszczam swoje

Bardzo dziękuję za opinie!

Witam!

Żeby nie było, że po zdobyciu w tegorocznym FA rangi stylera osiadłam na laurach, wstawiam dziś kolejną postać. Ale najpierw chciałabym ogromnie podziękować wszystkim, którzy nominowali mnie w tym konkursie i za wszystkie oddane na mnie głosy - nie macie pojęcia, jak wiele to dla mnie znaczy! Wiedzieć, że komuś podoba się to, co robię - po prostu bezcenne! Dziękuję!

A dzisiejsza simka nazywa się Dipti Man (tak, takie imię i nazwisko mi wylosowało ). Jest to przedziwna narodowościowa mieszanka, podobnie jak pomieszany jest jej charakter, pełen skrajności Potrafi być i spokojna, i wybuchowa, nieśmiała i przebojowa; kiedy chce, umie być miła albo być skończoną zołzą, której nienawidzą sąsiedzi. Bardzo aktywna, chociaż lubi spać do południa. Jogging może uprawiać nawet o 2 w nocy. Jeśli kogoś kocha, to na zabój, a jeśli nienawidzi, to z całej duszy. Pamiętliwa i mściwa, nie raz robiła pod domami demolkę ze śmietników simom, których nie znosi. Lepiej jej nie podpadać, a wtedy będzie uroczą sąsiadką, towarzyską i gościnną. Lubi bowiem zapraszać przyjaciół na pyszne ciasta z własnoręcznie zebranych owoców. Ogólnie pozytywna postać, radosna, żywiołowa. Da się lubić

Tyle tytułem wstępu, a teraz prezentacja Mam nadzieję, że się przyjmie:

Malin jest offline  

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania