![]() |
#11 | ||
Reputacja: 10
|
![]()
Też je uwielbiam, hahah
![]() Ciągle nad nim pracuję, bo wystarczy kilka simowych dni bez ćwiczeń i znowu chudzielec ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() No właśnie, a ja czekam ![]() Cieszę się ![]() ![]() Ostatnio skończyło się na tym, jak lalka Michaela dorosła. Od razu zaczęła rozmawiać ze swoim ludzkim przyjacielem: "Idziemy na dwór? Tak bardzo świeci słońce!" "Co... Ale jak... Czy mi się to śni...?" - Michael nie wiedział o co chodzi ![]() ![]() A w tym czasie Peter brał sobie poranną kąpiel w jeziorze ![]() ![]() Mmm naleśniki! ![]() "Peter, nie zapomnij o pracy domowej" - przypominała Kath "Dobra już dobra..." ![]() "Jak ty to robisz? To nie tak! Masz zły wynik..." - komentowała Rebekah "Cicho, ja robię po swojemu!" ![]() ![]() ![]() "Brat, widziałeś jaki deszcz spadł? Taaakie wielkie krople! A miałem iść na dwór..." - żalił się Michael ![]() Tak bracia wyglądali podczas pełni ![]() ![]() ![]() Michael przyzwyczaił się już do obecności Poziomki i spędzał z nią wiele czasu. ![]() ![]() ![]() A taką limuzyną Peter jedzie na studniówkę ![]() ![]() Kilka dni po studniówce, Peterowi i jego znajomym nadal było mało imprezy, więc gdy tylko rodzice wyjechali, od razu zaprosił ludzi na domówkę. ![]() ![]() Niestety rodzice wrócili wcześniej, niż było to planowane... ![]() ...i Peter dostał szlaban ![]() ![]() Czytanie bajek na dobranoc ^^ "Tata, czemu ty masz tyle włosów na klacie?" ![]() "Synek, nie przeszkadzaj, tylko słuchaj co ten smok zrobił..." ![]() I Michael zasnął w łóżku rodziców, Vincent musiał się przenieść tej jednej nocy na kanapę ![]() ![]() Na chwilę zostawiamy państwa Moore i wracamy do River, a konkretniej... do przyjaciółki Kath, Kręciołka. Jest człowiekiem, więc dlaczego ma nie korzystać z przywilejów człowieka? ![]() ![]() I nie jest to byle jaka znajomość ![]() ![]() ![]() Ah, zakochani ![]() ![]() Bezczelny paparazzi, część trzecia ![]() ![]() ![]() Strój Jacoba na maskaradę mnie rozwalił xD ![]() Kręciołek nawet pisze listy do swojego ukochanego... ![]() A potem wyczekuje go w oknie, bo umówili się na kolejną randkę ![]() ![]() Nareszcie się zjawił! ![]() Była to bardzo specjalna randka ![]() ![]() ![]() Jacob brzdękoli sobie na gitarze, podczas gdy młodzi u góry szaleją. ![]() Trochę tłuszczyku się zebrało, trzeba coś z tym zrobić. Ktoś tu chyba wieki nie ćwiczył ![]() ![]() Kilka tygodni później Kręciołek zaczyna się dziwnie czuć... ![]() ![]() Niemal non stop... ![]() Rebekah (ta w dreadach, już młoda dorosła) urządziła przyjęcie. Ktoś nie pomyślał, żeby się wcześniej wykąpać... ![]() Nasze gołąbeczki musiały mieć chwilę dla siebie ![]() ![]() "Kath, widziałaś jakiego mój chłopak ma kogucika na głowie?" ![]() "Widziałam, ale nie mów tak głośno, bo stoi koło nas" - zaniepokoiła się Kath "To co, on nie słyszy z takiej odległości" ![]() "Co one tam knują?" - coś jednak zauważył ukochany Kręciołka (tak, zapomniałam imienia xD) ![]() "Hihihihihi, hahahahhaha" ![]() "Ale nic mu nie mów, Kath, okej? Hahahaha" ![]() "O nieee, poszła mu powiedzieć!" ![]() "Mogę ci zrobić zdjęcie? Jesteś dość znana, a ja kolekcjonuję zdjęcia osobistości" "Jasne, nie ma sprawy" - zgodziła się Katherine ![]() "Tobie też zrobić fotkę, moja najsłodsza?" ![]() "Spadaj, nie chcę żadnych fotek!" ![]() "Kurczę, ale myślałam, że oni się nigdy nie kłócą..." ![]() A co ta Annabelle z Jacobem? ![]() ![]() I znów jesteśmy w rezydencji Moore. Przyzwyczaili się do duchów na tyle, że są dla nich prawie jak lokatorzy. ![]() Michael ma urodziny! (wygląda tu trochę inaczej, bo dorósł podczas mojej nieobecności w tej rodzince, ale zamieniłam go z powrotem na dzieciaka poprzez master controller'a, żeby mieć jakieś zdjęcia z urodzin ![]() ![]() Pomyślmy życzenie... ![]() "A tak, już wiem!" ![]() ![]() ![]() "Patrzcie na mnie!" ![]() ![]() "Córeczko, słuchaj... Wydaje mi się, że Kręciołek..." - zaczął rozmowę Jacob "Co? Nie wierzę!" - Kath aż się zakrztusiła ![]() "Powiedz jej, żeby nie żłopała tyle coli!" ![]() "No nie, Michael, to moje miejsce!" - Peter znów marudzi ![]() ![]() Przyda się mała zmiana... te długie włosy nie pasują... ![]() Tak już lepiej ![]() ![]() Teraz trzeba założyć jakieś fajne ciuchy. ![]() "Co? Szafka mnie zaatakowała?" ![]() Oficjalna wersja nastoletniego Michaela ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|