|
|
#22 |
|
Reputacja: 10
|
Jak mogłam nie zauważyć tak pięknego projektu, wybacz mi aniołku
bardzo się cieszę, że pomimo wejścia TS3 wciąż tworzysz w TS2, które moim zdaniem, mają ładniejszą grafikę.Co do domu- uwielbiam Twój styl, pomieszanie dawnych wieków z teraźniejszością, ozdobności z praktycznością, robisz to naturalnie, z wdziękiem, charakterystycznym dla Ciebie. Mogłabym godzinami wpatrywać się w te zdjęcia wciąż odkrywając nowe miłe dla oka szczegóły- ot, krzywy płotek, białe pantofle itd Myślę, że najlepiej czułabym się na werandzie i pokoju na piętrze- domowy rozgardiasz, artystyczny nieład Kuchnia jak zwykle mi się najbardziej podoba- tutaj Twoja szczegółowość zdaje się nie mieć końca. Jedyne co mnie razi to ściany- ciemne, ponure, zaniedbane. Przydałoby się coś jaśniejszego Poza tym cudownie, zresztą, przy Twoich pracach nie da się inaczej
|
|
|
|
|
#23 |
|
|
Dziękuję bardzo za opinie !
Ostatnio mało popularny jest ten dział więc nie spodziewałam się, że jeszcze tyle osób tu zajrzy. Bardzo mnie to ucieszyło.
|
|
|
|
|
#24 |
|
|
Dom jest ladny ale wyglada ze kody byly uzywane, no i oczywiđcie dodatki z netu.
|
|
|
|
|
#25 |
|
Guest
|
Szczerze powiedziawszy to widziałam dużo domów, ale ten jest chyba najlepszy.
Każdy, najmniejszy mebel ustawiony perfekcyjnie, nie można nic zarzucić. Stanowczo 10/10
|
|
|
#26 |
|
Guest
|
Zima,a wygląda tu wszystko tak ciepło.Chyba namówię babcię na przeprowadzkę
. W takich domkach można się tylko zakochać.
|
|
|
#27 |
|
|
Bryła jest ciekawa , korytarz nie jest zły ale za ciemny , salon mi się bardzo podoba , jadalnia bardzo ładna , sypialnia jest śliczna najbardziej podoba mi się łóżko , łazienka jest taka sobie kolor ściany mogło by się zmienić te kafelki są nie ładne , kuchnia jest ładna bardzo mi się podoba może bym zmieniała kolor ściany , weranda jest ładna meble są świetnie , gabinet jest ładny świetne meble masz w nim dom byłby lepszy gdyby było trochę jaśniej w nim ale nie jest zły
|
|
|
|
|
#28 |
|
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
Bryła
Co do samego kształtu nie mam żadnych zastrzeżeń, ładnie urozmaicona ciekawymi zdobionymi oknami i kolor elewacji idealnie wpasowujący się w zimowy krajobraz. Szczególnie urzekł mnie pomysł wystającej części piętra podpartego przez kolumny odchodząca od ściany parteru Ciekawie to wygląda. Ogród Dosyć biało, no co mogę więcej powiedzieć? Doczepię się jedynie co do doboru choinek. Choć może są i ładne, ale tylko w klimatach letni. Brak mi tutaj tego pięknego zimowego oszronienia i ośnieżenia choinek. Na prawdę według mnie bardzo psuje to ogólny efekt zewnątrz. Reszta w porządku, gdzieniegdzie wystaję kępa traw, która ładnie komponuje się z resztą. Wnętrza Cóż za kontrast, ten zimowy, chłodny klimat domu i otoczenia zewnątrz w połączeniu z ciepłą atmosferą wnętrza lokum. Wnętrza udekorowane przez Ciebie praktycznie zawszę mogę komentować w ten sam sposób, że dbałość o szczegóły, starannie dobrane meble w połączeniu z idealnie wpasowaną kolorystyką pomieszczeń itd. W każdym następnym projekcie robisz wyraźne postępy jeśli chodzi o zaprojektowanie bryły i zaaranżowanie terenów zielony, lecz jeśli chodzi o wnętrza to odnoszę wrażenie, że już od samego początku osiągnęłaś stan niemal perfekcji i tylko z każdym następnym projektem doszlifowujesz swój talent. Dodam tylko, iż najbardziej urzekła mnie jadalnia, altana oczywiście i właścicielka domu ;p Zestawienie +/- +Jak zawsze mistrzowskie udekorowanie wnętrza domu +Ciekawie zaprojektowana bryła +Dobrze dobrana elewacja wpasowująca się w otoczenie +Osiągnięto piękny zimowy klimat zewnątrz... -... ale po części został zepsuty przez te letnie choinki Werdykt końcowy Bryła-9/10 Ogród-7/10 Wnętrze-10/10 Ocena końcowa- 8,6 Wiem, że bardzo spóźniona ocena, ale mam nadzieje, że i tak Cię ucieszy Pozdrawiam, Watchman
|
|
#29 |
|
Reputacja: 14
|
Prześliczny domek... Tylko tyle jestem w stanie napisać
.nieskończoność/10 oczywiście
|
|
|
|
|
#30 |
|
|
Dziękuję bardzo za komentarze.
![]() gabryska, niestety nie mam tej simki w grze. Jakiś czas temu odinstalowałam "dwójkę" i choć teraz na nowo do niej wróciłam, to nie mam wszystkich dodatków z poprzedniego folderu. Część przepadła, bo kopię zrobiłam tylko niektórych.
|
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|