|
|
|
|
#1 |
|
Reputacja: 16
|
Co ten złodziej sobie wyobrażał? Tak po prostu okraść japońską rodzinę?! Phi!
![]() Kiyoko całkiem ładnie wygląda w wakacyjnej fryzurce, szkoda, że nie ma z nią przyjaciół. ![]() Toshiro jest śliczny! Ciekawe co z niego wyrośnie! ![]() Czuję niedosyt, niestety. :< Ahahaha, no i bonus. Ten hipster przejdzie do historii OJSG! XDD |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Reputacja: 10
|
Już od dawna czytam to OJSG i jest super. Grafika po prostu nieziemska. Można wiedzieć w czym przerabiasz fotki? Toshiro jest słodziutki, ogólnie cała rodzina jest piękna. Czekam na więcej
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
Nadrabiamy...
Biednie, biednie! I w komentarze i w nowe odcinki... No nieładnie :< Wakacje z przygodami? Włamanie, narodziny braciszka... Też jestem ciekawa, co z niego wyrośnie No i już nie mogę się doczekać zdjęć z okresu dzieciństwa - małe dzieci są meeeega słodkie :>Kiyoko ładnie wygląda w nowej fryzurce :> A jestę hipsterę miazdży 3
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Reputacja: 12
|
Jestę hamę, bo nie skomentowałem, a czytam od kiedy zaczęłaś :<
Moi Zielonkowie, też są teraz w Chinach ![]() W ogóle, te wszystkie simy u CB takie piękne są :< ja tak nie umiem <foch forever> i masz dać nowy odcinek! sie doczekać nie mogę! ![]() Aha i czytałem nowy odcinek jak go dodałaś i... zobaczyłem to foto: to foto, i po prostu fascynujące, że też mam tą fryzurę w grze, tzn. ja sam przeteksturzyłem sobie, ale chyba na tą samą teksturę xD
|
|
|
#5 |
|
Reputacja: 26
|
No dobra, jakoś mi ostatnio "nie po drodze" z Simsami 2, zatem niestety nie mam nic ciekawego. Będziecie musieli się zadowolić bonusem
![]() Zwyczajne perypetie rodziny Imada - bonus nr 1 Mały Toshiro Cała rodzinka po prostu zwariowała na punkcie małego. ![]() Niczego mu nie brakuje, ma nawet własne krzesełko. ![]() Jest regularnie karmiony, kąpany... ![]() ... i grzecznie śpi przez całą noc... ![]() ... co oznacza tyle, że stawia cały dom na nogi dopiero o szóstej rano ![]() ![]() Ale jest tak słodki, że trudno się na niego gniewać. Przynajmniej na razie... Cóż, na razie to tyle, mam nadzieję, że mi wybaczycie to czekanie Postaram się dać kolejną, tym razem pełnoprawną relację już wkrótce. Tymczasem - plakatu z Aleksem 'Jestę hipsterę' możecie używać, tylko bez przypisywania go sobie i hotlinkowania
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
|
O jejku jaki słodki!
Tylko moim zdaniem ubranka powinny być bardziej kolorowe Wtedy byłby taki "żywy" ale i tak jest super
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Reputacja: 10
|
Przesłodki!Czekam na więcej dłuższych odcinków!Ciekawe czy Kiyoko wybiera się na studia, a jeżeli tak, to jakie.
*_*
|
|
|
#8 |
|
Reputacja: 26
|
OK, po dłuugiej przerwie... w końcu aktualizacja, niestety, nie tych azjatyckich simów. Najpierw nie miałam ochoty grać w Simsy, potem mnie coś naszło, żeby przeprosić się z trójką (pewnie z powodu Czterech Pór Roku), ale w końcu... No cóż. Wybaczcie, że krótko zdjęć niewiele, trochę się odzwyczaiłam od częstego wciskania Print Screen
Z życia pewnego donżuana, część 6 "Doigrałeś się" - czyli konsekwencje lekkomyślności Zaraz po powrocie z Takemizu Blaine przeszedł się do knajpy, bo wieczór był wyjątkowo przyjemny, jak na późną jesień. Traf chciał, że spotkał tam Amayę. ![]() Upłynęło nieco czasu, odkąd się ostatnio widzieli, ale nadal miał na nią ochotę, więc nie marnował czasu. Tu słodkie słówko, tam komplement... ![]() Dziewczyna ani się spostrzegła, a znów była u niego, na jego kanapie... ![]() Ale tym razem na pocałunkach się nie skończyło. Co w tym facecie jest takiego, że z łatwością uwodzi i zalicza kolejne dziewczyny? ![]() Jednak już następnego dnia zdarzyło się coś, co poważnie zakłóciło jego spokojne życie. Wizyta jego byłych, którym, jak się okazuje, zostawił coś więcej niż, ehem, wspomnienia... ![]() Okazało się, że Terri, Cherrie i jeszcze jedna z jego byłych kochanek, której chyba jeszcze nie poznaliście, Kaelle, mają z nim dzieci. Osaczyły go pod domem, jak tylko wrócił z pracy i przyparły do muru, żądając alimentów... ściślej mówiąc, alimentów chciały tylko dwie, Terri i Kaelle. - Ja sobie poradzę, niedługo wychodzę za mąż - oświadczyła Cherrie, która widać przyjęła rolę rzeczniczki skrzywdzonych dziewczyn. - Satoshi, mój narzeczony, nieźle sobie radzi. Ma dobrze prosperującą firmę... - No dobrze, ale co ja mam właściwie zrobić...? - wtrącił zdezorientowany Blaine. - Proponujemy ugodę - powiedziała Kaelle. - Ani tobie, ani nam nie zależy na łażeniu po sądach... - Ja to może wyjaśnię pokrótce - podjęła znów Cherrie. - Chcemy, żebyś co miesiąc łożył na utrzymanie Faith i Iana. Szybko rosną, a dziewczyny nie mogą sobie pozwolić na pracę w pełnym wymiarze godzin. Blaine poczuł, że na razie może zapomnieć o rozkręceniu własnego klubu ze striptizem. - O jaką sumę chodzi? - Tysiąc dwieście dolarów na każde dziecko. - TYSIĄC DWIEŚCIE? Za kogo wy mnie macie, za Billa Gatesa? - Nie, za Rockefellera - odgryzła się Kaelle. - No, ale jak jesteś taaaki biedny, to ja mogę zejść do tysiąca, a ty, Terri? - zwróciła się do szatynki, która dotąd milczała, nie patrząc nawet na swego byłego. Teraz tylko skinęła głową. - Zatem, możemy zejść do tysiąca na dziecko, ale ani centa mniej. No i w końcu się doigrałeś, Blaine... ![]() Cdn. BTW, możecie także skomentować w moim trójkowym dziale z Simami - http://bit.ly/WFbWUx, byłoby mi miło
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
|
Jedyne OJSG które czytam
![]() Ten Blaine dogadałby sie z Angie, zanim poznała Kei'a. Dziewczyna zaliczała nawet 3 facetów jednej nocy. rozkochiwała ich w sobie i przynosili kwatki pod drzwi ![]() i robisz focie printscreene? O.o pobierz frapsa :3 Pozdrawiam, Kenny Sedes McCormick :3
|
|
|
#10 |
|
|
Obiecałam na GG, że skomentuje i to też zrobie.
Tak więc bardzo mi się spodobały twoje opowieści. Nie są przynudzające, u bohaterów zawsze się coś dzieje. Co do przygód naszego słynnego pana donżuana. Szybko zerknęłam na poprzednie części i podoba mi się bardzo ten humor. Pobawił się, zapomniał o paru rzeczach i takie są konsekwencje. Trójka dzieciaków z tego wyszła. Do tego musi je utrzymywać, a na to go nie stać. Simy i grafika bardzo mi się podobają. Zaraz zajrzę i skomentuje sima.
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|