![]() |
#171 | ||||
Reputacja: 19
|
![]() Cytat:
![]() W roli uzupelnienia, ja poruszylem ten watek tylko z wzgledu na screen jaki wstawiles ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
Ostatnio edytowane przez Malfurion : 16.08.2013 - 16:45 |
||||
![]() |
![]() |
|
![]() |
#172 |
Reputacja: 10
|
![]()
No cóż, jak na razie mnie to nie powaliło. Liczę chociaż na wiele opcji, interakcji.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#173 |
Reputacja: 11
|
![]()
Dobra, pierwsze emocje opadły i przyszło racjonalne myślenie. O ile wyglądu simów się nie czepiam, bo są w porządku (no, pomijając te tekstury włosów może...), tak rzeczywiście z całą resztą szału nie ma. Weźmy na przykład to zdjęcie:
![]() Kurczę, przypomina mi to grafikę z cukierkowych gierek on-line dla dziewczyn ![]() Jeśli o postać simów chodzi, to ja cały czas stawiam na dodatki z netu. Wiem, że to oryginalna gra powinna mi dawać satysfakcję, ale nie oczekuję już cudów po EA. Ciągle trzymam się tego, że skoro z oryginalnych simów z TS2 da się zrobić takie cuda za pomocą nieoficjalnych dodatków, to te w 4 będą wymiatać, bo "budowę", zwłaszcza twarzy, mają bardzo dobrą, estetyczną, przyjazną, nie odpychającą. I wiem, że będę zadowolona. Tylko ta cała reszta, noooooo... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#174 |
|
![]()
Ten przedmiot przypomina mi nagrodę z kariery gastronomii z 2 ta i pewnie to jest to
![]()
![]() |
#175 | ||
Administrator
Reputacja: 101
|
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ostatnio edytowane przez Caesum : 16.08.2013 - 18:20 |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#176 | ||
Reputacja: 19
|
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#177 |
|
![]()
Nie kupię. Zgadzam się z kimś wyżej, kto napisał, że to wygląda jak z jakiejś cukierkowej gry internetowej dla dziewczyn. Jakaś porażka. Zostanę przy trójce i skompletuję sobie dodatki, bo będą pewnie tańsze.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#178 | ||
Administrator
Reputacja: 101
|
![]() Cytat:
Cytat:
Z drugiej strony "powrót do korzeni" wymuszony po niewątpliwej klapie ostatnich działań EA brzmi obiecująco, więc jeśli nie schrzanią gameplayu tak jak grafiki to może jednak gra się wybroni. Ostatnio edytowane przez Caesum : 16.08.2013 - 20:35 |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#179 |
|
![]()
Nie wyobrażam sobie tak realnej grafiki biorąc pod uwagę to, że do postaci musiałyby być równie realistyczne przedmioty i otoczenie a z każdą z tych rzeczy miałyby zachodzić interakcje. Filmik lub tło, by się sprawdziło, ale niczego innego przeciętny komputer by nie pociągnął.
jeszcze trochę offtopu... a forum zaczęło umierać, ponieważ często nie działało (a był czas, że prawie przestało istnieć, pewnie niektórzy pamiętają dlaczego). Poza tym to już samo forum, bez strony a to jednak ma wpływ. Kiedyś strona Pushka była najpopularniejszą polską stroną o simsach (jakies 12-13 lat temu do jakos właśnie do 2005), teraz są inne i ruch tam jest większy niż tutaj. Z simami nie ma to nic wspólnego. Ostatnio edytowane przez Mamełe : 16.08.2013 - 21:01 |
![]() |
![]() |
![]() |
#180 |
|
![]()
ale na większości forum o simach teraz są pustki i mało kto się na nich udziela . Mam konta na kilku forach o simach i wiem jak to jest. A co do 4 to tak, włosy są jak z gumy meble jak z plastiku może, kupię ta część by przetestować nowe opcje ale czy przy niej zostanę tego nie wiem w 100 %.
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 6 (0 użytkownik(ów) i 6 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|