![]() |
#11 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Ha, to teraz posłodzimy Malin!
![]() Sarita - za mocny puder. BARDZO ciekawy makijaż! Co do rysów twarzy... WOW! ![]() Fryz ma zarąbisty mesh i teksturę *_* I wgl to wszystko takie HQ! ![]() Line - typowa malinowa chłopczyca! Szkoda, że nie dałaś fotki całego stroju, bo zapowiada się megaśnie! PRZEŚLICZNA jest, zakochałam się ![]() No i czyżby stylizacja a la lata 90? Zdecydowany, "klasyczny" makijaż i bodaj modne wtedy krótkie włosy :> Deronda - TE OCZY. Matko, aż ciarki mnie przeszły ![]() Śliczna stylizacja. Ciekawy tatuaż na czole :> Mathyou - zdecydowanie najlepszy Twój Sim jak dotąd. Trochę mi przypomina Chestera Benningtona z Linkin Park. Kenny, szczęściarz z Ciebie, że dostałeś takiego przystojnego i perfekcyjnie zrobionego sima! Więcej zdjęć? ![]() Autumn - nie dziwię się, że jest Twoją ulubienicą! To wyjątkowa simka ![]() ![]() Aczkolwiek zestawienie ciuchów jak dla mnie odpada ![]() Bez ocen, bo musiałabyś się nieźle postarać, żebym dała Ci mniej niż to 9-10/10 xD Btw, nie myślałaś o tym, żeby np. na blogu dzielić się tymi simami z innymi graczami? Ostatnio edytowane przez Liv : 10.11.2013 - 13:05 |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|