|
![]() |
#1 | |
Reputacja: 11
|
![]()
Kurczę, to jeden z najlepszych zarostów, jakie widziałam do TS2, no jak możesz! xD Ale tak już poważnie, lubię zarosty u simów i podobnie jak Ty dawałam najczęściej ten eaxisowy
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Przepraszam, że tak późno odpisuję. Bardzo dziękuję za komentarz ![]() ******************* A skoro temat się odświeża, to wiadomo, że coś wrzucam ![]() ![]() Dziś najważniejszą rolę zagra tu Daniel, do którego stworzenia zainspirowała mnie ostatnio przeczytana książka "Upadli" (polecam, dobrze się czyta). Chyba na jakiś czas pozostanie moim ulubionym męskim simem, bardzo go polubiłam. Ilość zdjęć niestety nie powala, za co z góry przepraszam. Miałam razem z nim wrzucić jeszcze jedną simkę, ale dziś patrząc na nią stwierdziłam, że ma za małe usta, więc idzie do poprawki. I żeby nie było zbyt pusto, to podrzucę fotki simów, które zrobiłam wcześniej. Niektórzy widzieli, niektórzy nie, ale niech tu pozostaną na pamiątkę ![]() Btw. tak, wszystkie wielkie nochale SĄ zamierzone! ![]() No do to rzeczy: Daniel ![]() ![]() ![]() Cadi ![]() Simon ![]() Mila ![]() I mój absolutny cukiereczek: Lucius ![]() Dziękuję za uwagę ![]() edit: postać Daniela w książce jest dość charakterystyczna, ale nie zobrazowałam go dokładnie tak, jak trzeba. Ci, którzy książkę czytali będą wiedzieli, o co chodzi, a tym, którzy przeczytać zamierzają - nie będę psuć niespodzianki ![]() Ostatnio edytowane przez Malin : 14.01.2014 - 21:02 |
|
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|