|
|
|
|
#1 |
|
Administrator
Reputacja: 102
|
Plusik dla laseczki za pierwszą część postu.
I przypominam o tym, co się stało, gdy poprzednim razem doszło do takiego tematu.A teraz odpowiadając na posta anie_1981, baaardzo bym chciał, żeby można było tą rakietą dostać się na jakąś niewidzialną parcelę, jak w TS1, gdzie można było się wspiąć po fasoli na chmurę z Willem Wrightem. Oj, to były czasy.Jakieś wieki ciemne muszą teraz być w The Sims Studio, skoro nagle ni stąd ni zowąd animatorzy nie potrafią podołać temu, za co im płacą. Jakby nie mogli wyciągnąć animacji z TS2. I nie wierzę, że to niemożliwe, bo Maxis już dawno coś takiego zrobił z TS1(TS1 na konsole, alpha TS2). |
|
|
|
|
|
|
|
#2 | ||
|
Reputacja: 10
|
Cytat:
?I moim zdaniem offtopu nie ma, bo dyskusja trwa dalej o ts4. Baseny zapewne będą, mimo, że moim zdaniem tak ważne nie są. Bardziej zależy mi na grywalności, niż na zbiornikach wodnych. Cytat:
Ewentualnie to nawet ja uważam, że tych basenów nie będzie. Ale nie stwierdzam, tego bo gry w rękach nie miałem.
Everybody need somebody. I'm somebody, need your body. Ostatnio edytowane przez octavessens : 21.06.2014 - 23:09 |
||
|
|
|
|
|
#3 | ||
|
Reputacja: 14
|
Cytat:
Cytat:
![]() Nie wiem, może ja jestem jakiś dziwny, ale jak ktoś ma swoje zdanie, to nie próbuję mu siłą narzucać swojego. To, że jeden ma takie priorytety, a drugi ma inne wydawało mi się rzeczą zupełnie normalną. ALE, skoro mówisz, że to świadczy o zaburzeniach, to przepraszam, najwidoczniej się pomyliłem co do całej ludzkości. Od dzisiaj koniec z tolerancją dla innego zdania, niż moje własne. jeszcze złota myśl jako podsumowanie powyższych cytatów: Dla mnie priorytetem jest (to znaczy DLA WSZYSTKICH) powrót szczegółowych animacji, o czym już pisałem, a także brak błędów, które dawały mi się we znaki, a w trójkę nie grałem zbyt długo i nie miałem praktycznie żadnych nieoficjalnych dodatków. Dziękuję Kędziorku, że mnie oświeciłaś w sprawie instalacji, mogę teraz spać spokojnie ![]() Teraz już chyba pozostaje tylko czekanie na przesunięcie daty premiery, bo w pierwszym terminie na bank się nie wyrobią. Może jak to ogłoszą to na pocieszenie dostaniemy porcję jakichś informacji. |
||
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|