![]() |
#1781 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]() CHCIAŁBYM, ŻEBY W SIMS 4 BYŁO WIDAĆ WŁOSY POD PACHAMI, ALE NWM PO CO SKORO I TAK GRA MI SIE NIE PODOBA I NIE KUPIE, ALE MAM SUPER KOMPUTER A S3 I TAK SIE ZACINA :< Ostatnio hejtu na nową odsłonę coraz więcej, a czemu? Bo rzekomo nie ma basenów, a rzekomo nie ma, bo nie widać ich w zwiastunach... Hmm, to logiczne, że skoro nie ma ich w zwiastunach to nie ma ich też w grze. A pryszniców w zwiastunie też nie pokazali, więc to przesada, aby moi simowie (których nie będzie, bo gry nie kupie, bo nie ma basenów i grafika jest jak dla dzieci, a ja jestem super dojrzały) się nie myli. Twórcy to są jednak bezszczelni, dają byle jakie szyby, samochody brzydkie, włosy jak z gumy i grafa w ogole jak w bajce. NO I ZWŁASZCZA TEN BRAK BASENÓW. MY TU PODŚMIECHUJKI A BASENÓW NIE MA ;/ Proszę, o źródło informacji, że nie będzie animacji wsiadania do samochodu, bo jest to tak wyssane z palca, że śmiech na sali. Ogółem to już mnie bawi cały ten temat - jedna osoba napisała sobie coś w stylu "chyba nie widze basenów!" i powstaje dyskusja, na 10 stron "ale sie wkurzyłam, że nie ma basenów!!! masakra". Ktoś napisał, że zęby wyglądają jak płot, a powstała dyskusja w stylu "W TRÓJCE TO SUPER ZEBY BYŁY, A NIE JAK U KONIA". Teraz pojawia się ktoś kto niewiadomo, gdzie przeczytał, że nie ma animacji wsiadania do samochodu i daję sobię ręke uciąć, że dyskusja "JA CHCE BY WSIADALI DO SAMOCHODU, A TWÓRCY DALI CIAŁA" będzie trwała trzy dni. Cudowne, kocham was ![]()
Everybody need somebody. I'm somebody, need your body. Ostatnio edytowane przez octavessens : 19.06.2014 - 22:33 |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1782 |
Reputacja: 14
|
![]()
Czasami czytając wypowiedzi w tym temacie mam wrażenie, jakbym przespała całe wakacje, że już jest jakiś czas po premierze i wszyscy prócz mnie w TS4 już grali i dlatego tak dobrze wiedzą, co w grze jest, czego nie ma i jak co wygląda.
--------------------------------------- Ostatnie ciekawostki na temat gry podane przez SimGuru podobają mi się. Podróże kosmiczne, rodzice emeryci, karmienie piersią (bo nigdy tego w simach nie było), no i będzie kolekcjonerstwo, które bardzo lubię w tej grze. Kolejne plusiki dla TS4 ![]()
![]() |
#1783 |
Reputacja: 14
|
![]()
upup - człowieku, ja rozumiem, że można mieć dość czasami, bo niektórzy przesadzają stanowczo z tym krytykowaniem wszystkiego, ale Ty z kolei wpadłeś w drugą skrajność... Ktoś napisze, że obawia się ewentualnego braku basenów, bo np. jego ulubionym zajęciem w grze jest pływanie/topienie a Ty już piszesz tej osobie jaka to ona jest głupia, skąd ta informacja, skończ hejtować... To samo z potencjalnym brakiem rozbudowanych animacji (co jest moim zdaniem bardzo prawdopodobne, bo w TS3 tego nie było, więc dlaczego miałoby być teraz? nie od dziś wiadomo, że twórcy gry idą na łatwiznę, żeby zarobić i się nie narobić; ale przecież dopóki oficjalnie nikt nie napisze wprost, że tego nie będzie, to jest to bzdura wyssana z palca...). No bez przesady, to nie można już napisać niczego na ten temat, bo ktoś inny zrobił z igły widły? Jeśli dyskusja Cię bawi, to ciesz się - przynajmniej masz darmową rozrywkę. Mnie za to Twoje wypowiedzi tego typu nie bawią ani trochę - za to cholernie irytują, bo po pierwsze są nie na temat (ta jak moja wypowiedź teraz, ale to jednorazowy "wyskok" + za moment wrócę do pisania o grze), a po drugie narzucają innym Twój (dla mnie błędny) punkt widzenia.
*** Wracając do gry - moje ogólne odczucia na jej temat są bardzo mieszane. Wiele rzeczy cholernie mi się podoba. Pomysł z podziałem świata (jeżeli dobrze go zrozumiałem), świetny tryb tworzenia Simów, równie świetne opcje budowania, "naprawione" poruszanie się Simów (zwłaszcza w tłumie), reklamowane wszem i wobec emocje (tak tak, mi to się podoba; pod warunkiem, że nie będzie mi się bardzo narzucać, bo nie chcę żeby od tego zależało całe życie Simów), rozbudowana wielozadaniowość (która de facto była już w dwójce, ale co z tego, można powiedzieć, że to nowość i nikt się nie zorientuje ![]() Bez odbioru. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1784 |
|
![]()
octavessens, ja uważam wręcz odwrotnie, większości ludziom z tego tematu TS4 się podoba, nawet jeśli na początku byli sceptyczni (nie piszę o sobie).
A żeby wrócić do tematu, ze wszystkich obiektów, najlepsza jest ta raaakieetaaa! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1785 |
Administrator
Reputacja: 101
|
![]()
Plusik dla laseczki za pierwszą część postu.
![]() A teraz odpowiadając na posta anie_1981, baaardzo bym chciał, żeby można było tą rakietą dostać się na jakąś niewidzialną parcelę, jak w TS1, gdzie można było się wspiąć po fasoli na chmurę z Willem Wrightem. ![]() Jakieś wieki ciemne muszą teraz być w The Sims Studio, skoro nagle ni stąd ni zowąd animatorzy nie potrafią podołać temu, za co im płacą. Jakby nie mogli wyciągnąć animacji z TS2. I nie wierzę, że to niemożliwe, bo Maxis już dawno coś takiego zrobił z TS1(TS1 na konsole, alpha TS2). |
![]() |
![]() |
![]() |
#1786 |
Reputacja: 11
|
![]()
No the sims 4 zmierza w kierunku własnej zagłady bo simsy bez basenów to nie są już simsy . Z filmików które do tej pory oglądałam to emocje no są fajne, ale jakoś mam obawy co do nich. Bardzo mnie ciekawią przyjęcia ja lubiłam jak moje simy w 2 miały w domu u sb basen i urządzały przyjęcia a simy które przyszły mogły sobie popływać. Niby widać, że twórcy gry skupiają się, by 4 była podobna do 2, ale bez basenów i jacuzii w podstawie to jakoś marnie to widzę.
Pewnie mają już w planach jakiś dodatek który te dwie rzeczy nam doda ![]() Niedawno czytałam na Dotsim artykuł o rzeczach które będą w 4 i pisze tam, że będzie pianino którego wcześniej w podstawie nie było chyba im chodziło raczej o fortepian bo pianino takie zwykłe to było w podstawie zarówno 1 jak i 2 jedynie w 3 go nie było.
http://mypage.thesims3.com/mypage/simunia12 Ostatnio edytowane przez miłośniczka zwierząt : 20.06.2014 - 13:58 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1787 |
|
![]()
Ciekawe ile jeszcze stron lamentu o ewentualnym braku basenów będzie. Nie ma oficjalnego potwierdzenia to nie mówmy, że nie ma.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1788 |
|
![]()
Witam, przeczytałam cały ten wątek i również postanowiłam wyrazić swoja opinie odnośnie nowej odsłony The Sims. Ja osobiście jestem bardzo zadowolona z tego co do tej pory pokazali nam twórcy czwórki. Grafika mi się bardzo podoba, odpowiada mi się ten komiksowy look, dla mnie te simsy są śliczne w przeciwieństwie do simów z trójki. Pamiętam jak wyszła trójka jak na nią czekałam i jak po kupieniu od razu odpaliłam kompa i czekał mnie wielki zawód. Simy były brzydkie było mnóstwo rzeczy które mi się nie podobały, ale jakoś się przemogłam i powoli wdrążyłam się w ta grę. Chociaż teraz ciężko mi w nią grać bo błędy i wywalanie do pulpitu to jest jakiś koszmar. Dlatego pełna optymizmu czekam na 4, w której nie przykłada się tyle uwagi do szczegółowej grafiki co mi bardzo odpowiada bo taka grafika jest dla mnie o wiele ładniejsza no i jeżeli na tym ma zyskać płynność gry to jestem zachwycona. Wreszcie będę mogła normalnie grać bez problemów. W ogóle simsy te kojarzą mi się z 2 mimo że jak się porówna te dwie odsłony to wcale nie są podobne, ale 4 ma coś w sobie, taki klimat że właśnie kojarzy mi się z 2( a dwójka to według mnie arcydzieło). Więc podoba mi się ten powrót do korzeni. Oczywiście jest parę rzeczy w 4 które mi się nie podobają ale ogólnie czekam na tą grę z niecierpliwością.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1789 |
Supermoderator
Reputacja: 27
|
![]()
Laseczko, co do konieczności bycia online w czasie instalowania gry, to gdzieś tu chyba było wcześniej powiedziane (poparte linkiem rozmowy z którymś z twórców), że nie będzie to wymagane.
![]() |
![]() |
#1790 |
|
![]()
Ta wypowiedź wali mi ściemą, ale spoko..
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 11 (0 użytkownik(ów) i 11 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|