![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]() ''Climat de Printempŝ'' - hm...idealna nazwa dla tego domu, po polsku znaczy ''Wiosenny Klimat''. Wybrałem taką nazwę, ponieważ ogromnie pasowała do domku, ze względu na ogród. Wyszedł mi na prawdę wiosennie....Z początku była tylko ścieżka, potem modyfikacja terenu, pokrycia podłoża, następnie roślinki, drzewa itp...Jest to dom konkursowy. Dobra przestanę Was zanudzać tym tekstem:
* * * * * * * * * * * * * * * * Naszą wędrówkę rozpoczniemy od pokazania bryły i wdzięku ogrodu ![]() ![]() ![]() ![]() Wejdźmy do środka i spójrzmy na przedsionek ![]() ![]() ![]() Drugie pomieszczenie, które zwiedzimy to kuchnia i kącik jadalny ![]() ![]() ![]() ![]() Z kuchni prowadzą drzwi do gabinetu, ale zobaczmy go od głównego wejścia ![]() ![]() ![]() Przejdźmy teraz do sypialni ![]() ![]() ![]() ![]() Z sypialni prowadzą drzwi do takiego ''tylnego ogródka'' ![]() ![]() ![]() Wejdźmy do łazienki ![]() ![]() ![]() Hm...przejdźmy do oglądania sypialni dziecięcej ![]() ![]() ![]() A na koniec odpocznijmy w salonie ![]() ![]() ![]() Rzuty ![]() Dziękuję za poświęcenie mi czasu |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|