![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Witam
![]() Mój drugi domek na forum, zainspirowany obrazem Timothy Eastona, o podobnym tytule. Sporo się przy nim namęczyłam, a i tak mi się do końca nie podoba ![]() ![]() Zdjęcia trochę mniejsze niż ostatnio, gdyż jest ich sporo, a jak wiadomo bardzo długo by się ładowały. ![]() Bryła ![]() ![]() ![]() Wzgórza i ogród ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Korytarz ![]() ![]() Kuchnia ![]() ![]() ![]() ![]() Salon ![]() ![]() ![]() ![]() Jadalnia ![]() ![]() ![]() Oranżeria z tyłu domu ![]() ![]() ![]() Sypialnia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pokój studenta ![]() ![]() ![]() Pokój dziewczynki ![]() ![]() Gabinet ![]() ![]() Łazienka ![]() ![]() ![]() ![]() Dziękuję za uwagę ![]() Ostatnio edytowane przez Aya : 21.04.2009 - 23:53 |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
O JE-ZUS!
To jest boskie... Pozwolisz, że przykleje się do Ciebie później na pw o niektóre dodatki ![]() Nie wiem od czego zacząc. Wszystko jest piękne, nie ejstem w stanie wymieniac co mi się podoba. Nie podoba mi się jedynie to, że się wtapiają niektóre przedmioty w ścianę. |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Jasne, nie ma sprawusi
![]() OOoo faktycznie, teraz dojrzałam że pół oparcia od krzesła weszło w ścianę ![]() Jest pełno błędów, wynika to z tego ze miałam problem z rozmieszczeniem pokoi na pietrze, ciągle coś zmieniałam i potem już mi się odechciało projektować ![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Po twojej pierwszej pracy spodziewalam sie ze kolejna bedzie rownie swietna i sie nie mylilam. Podoba mi sie to jak potrafisz stworzyc klimat w swich projektach, przez co domy wydaja sie tetniace zyciem. Ogladajac zdjecia mozna sie rozmarzyc.
Ogromny plus za bardzo efektywna obrobk zdjec. 10 |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Fajny klimat...przytulnie. Nie podoba mi się ryba na blacie kuchennym, kot na tv i kubełek skrzydełek na łózku studenta. Poza tym jestem oczarowana
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Ogród jest bardzo ładny, najładniejszy z tego wszystkiego.
Korytarz - te tapety mi się nie podobają W kuchni troche zadużo roślinek Salon - fajny, ten kot na tv jest... wciąż się z niego śmieje, jest dobry. Kwiat w klatce to zbyt duża przesada. Jadalnia jest ok Sypialnia - może być Pokój studenta - żarcie na łóżku mi sie nie podoba i ta kolorowa tapeta Pokój dziewczynki - jest fajny Gabinet taki sobie Łazienka - te kwiaty i krzesło, tapeta i podłoga, obraz nie podobają mi się, jest to chyba najbrzydsze pomieszczenie Ogólnie dom jest taki sobie, ogród jest najlepszy. |
![]() |
#7 |
Reputacja: 10
|
![]()
To jest piękne ;]
Strasznie , okropnie, przeokropnie mi się podoba . I tyle. Świetny klimat. 10/10 ![]()
#8 |
Guest
|
![]()
Lubie domy w takim właśnie stylu, jaskrawe tapety, stare okna i nietypowe dodatki, jak na przykład ta paproć w klatce
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Przypuszczam, że to wina obróbki zdjęć...
Bo bryła wydaje się bardzo ciekawa, aczkolwiek mam poczucie, że wszystko jest sztuczne czasami zahaczające o bylejakość i "naćkanie". Ale to tylko moja opinnia. Nie przejmuj się. Edit: śpieszyłam się rano, ale jeszcze chciałam dodać, że wszystko wydaje się "płaskie" i dwuwymiarowe... szkoda... Ostatnio edytowane przez Björk : 17.04.2009 - 15:17 |
![]() |
![]() |
#10 |
Reputacja: 10
|
![]()
Zarówno ten projekt jak i poprzedni , zrobił na mnie ogromne wrażenie !
Kiedy go przeglądałam pomyślałam , że masz wielkie szanse na to , by zdominować to Forum niezwykle ciekawymi i oryginalnymi aranżacjami ! Potrafisz tworzyć z talentem artysty . ![]() Całość jest niezwykle barwna , na pewno dużo daje tutaj obróbka zdjęć , ale pomijając ten fakt przyznaję , że umiesz bardzo ciekawie i trafnie zestawiać kolory , dobierać faktury ścian i podłogi , a także pięknie dekorujesz . Zdjęcia z ogrodem wyglądają jak marzenia ! Przez chwilę można zapomnieć , że jest to tylko simowy świat . Twoja prezentacja to niezwykłe chwile zamknięte w kadrach , które nie tylko się ogląda , ale można je również przeżyć ! Potrafisz z wielką siłą uruchomić wyobraźnię obserwatora . ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|