![]() |
#31 |
Reputacja: 10
|
![]()
Kiedy zobaczyłam Twój park poczułam się jakbym naprawdę tam była. Jest bardzo realistycznie wykonany,a wodospad dodaje mu tylko jeszcze więcej uroku. Świetna robota
Ocena 10/10 Pozdrawiam |
![]() |
|
![]() |
#32 |
Guest
|
![]()
Omg
Beautiful 10/10 |
![]() |
#33 |
Guest
|
![]()
super! 10/10
|
![]() |
#34 |
Guest
|
![]()
Super!!! Dziękuje za reklamowanie mojego miejsca zamieszkania (Pszczyna), zgadzam się jest tu piękny park i ten twój jest podobny do pszczyńskiego, ogólnie wyszło ci to bardzo ładnie i szczególnie mi się podoba to ze jak patrze na te twoje obrazki to czuję się jakbym chodziła po Pszczynie w lecie (żeby w Pszczynie był jeszcze wodospad)
![]() |
![]() |
#35 |
Guest
|
![]()
jestem ciekaw kto pozwolił na skalę10 dajcie mi namiary... będzie tylko na zdjęciach
![]() |
![]() |
#36 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#37 |
Guest
|
![]()
Muszę coś napisać, bo nie mogę się powstrzymać . ;D
Park jest poprostu IDEALNY . ! Nie wiem jak mozna go jeszcze inaczej opisać . Sama chciała bym tam być . Naprawdę bardzo mi się podoba, a ocena to oczywiście 10 . ![]() |
![]() |
#38 |
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
![]()
Serdecznie dziękuje wszystkim za oceny nie sądziłem że jeszcze zobaczę nowe
#39 |
Reputacja: 10
|
![]()
A... a... a...
Odebrało mi mowę... Oo" Nie no, to jest boskie! Brak słów, po prostu! Chciałabym mieć taki park w moim mieście... Ten bar nad stawem prezentuje się perfekcyjnie! Nie umiem oceniać, bo nie potrafię tutaj znaleźć nic, co by nie pasowało.. A więc same pozytywy.. ^^ Jeszcze raz powtarzam, pięknie, trzymaj tak dalej! Ps. Widziałam czyjąś wypowiedź, Maxis odbiera urok parkowi? Wręcz przeciwnie! Tym bardziej, jeszcze większy szacunek dla tego, kto stworzył ten śliczny park bez żadnych dodatków z neta! Ja osobiście nie przepadam za dodatkami z innych stron. Jeszcze raz - cudownie, ślicznie, bosko! Normalnie nie wiem, co mi się stało.. ^^ |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|