![]() |
#91 |
Reputacja: 10
|
![]()
O ludzie! (ci co narzekają na panel gry) czy wy jesteście półgłówkami?? Ten panel jest prosty jak linijka, opanowałem go w pierwszy dzień po włączeniu gry, bez samouczka zaznaczam. Przecież tam nie ma nic skomplikowanego i nie ma nic, co by się jakoś niesamowicie różniło od tego w TS2. Raptem zmieniło się położenie niektórych kategorii i ot cała filozofia. Pragnienia są po lewej stronie, kategorie dotyczące osoby sima są wyżej i doszły nastrójniki. NIE MA TU NIC SKOMPLIKOWANEGO! Jak ktoś po pierwszym włączeniu gry od razu wchodzi na forum, żeby po niej pojechać to normalnie żal człowieka. Wysilcie się najpierw i pograjcie parę dni, a potem recenzujcie. Bo ja widzę, że większość z was w wadach gry umieszcza to co widać na pierwszy rzut oka, czyli małą ilość mebli. Ale nikt nie wspomni o tym, że w zamian jest ilość roślin większa niż we wszystkich dodatkach razem wziętych z TS2 (jeśli przesadzam to bardzo nieznacznie bo jest ich mnóstwo i są po prostu śliczne), że za pomocą kreatora stylu można zmieniać tekstury mebli, fryzur, ubrań. Że jest mnóstwo okien i drzwi, na pewno więcej niż w podstawce TS2. Już nie mówiąc o samej rozgrywce, która jest teraz bardziej urozmaicona i bardziej realistyczna. No to tyle... przynajmniej na razie
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#92 | |
Reputacja: 11
|
![]() Cytat:
Każdy ma prawo do własnego zdania, jedni wolą robić ogrody i cieszą się z nowych możliwości, inni zaś meblować domy i mają prawo być rozczarowani. To jest kwestia wyboru i nie należy przy tym nikogo obrażać. Po za tym pamiętaj o tym, że każdy z nas ma inny gust i kompletnie może nie podobać mu się to co stworzyło EA ( w sensie meble, ubrania itd. ). Trochę szacunku dla wypowiedzi innych, bo nazywając "półgłówkiem" kogoś, kto w dobrym temacie wypowiada swoje zdanie jest obraźliwe i w ten sposób dajesz przykład o swojej osobie. To również tyle, przynajmniej na chwile teraźniejszą.
![]() |
![]() |
#93 |
Guest
|
![]()
wielkim plusem jest mozliwosc ustawiania mebli po skosie, mmmm!
|
![]() |
![]() |
#94 |
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
![]()
Lub dzięki kodu disableSnappingToSlotsOnAlt [on/off]
Można ustawiać obiekty nie tylko poza siatką ale także pod każdym kontem od 1*do 360* Bardzo praktyczna rzecz przy projektowaniu ogrodów
![]() |
#95 | ||
Reputacja: 14
|
![]()
agnieszka130187 Ja uwielbiam meblować simowe domy i jakoś nie jestem rozczarowana meblami w TS3
![]() Cytat:
![]() Simy od początku były jednego wzrostu, taka jest cecha ich gatunku, po prostu takie są. Gra nie jest idealna, bo nie ma idealnych gier, ale Ty czepiasz się dosłownie wszystkiego, tak jakby nic pozytywnego w tej grze nie było. Gra Ci się nie podoba, ok, Twoja sprawa, ale to nie daje Ci prawa do pisania "kompletnych bzdur" na jej temat, takich jak na przykład to, że nie ma czterech pór dnia (na szczęście każdy kto grał w tą grę, wie że to nieprawda). I dziwi mnie tylko to, że skoro tak bardzo Ci się ta gra nie podoba, skoro jest tak beznadziejna i niewiele różni się od TS2, to czemu nadal w nią grasz? Cytat:
-------------------------------- A Ja widzę kolejną wadę i chyba już przestanę w to grać. Bo dlaczego nie ma regulacji kształtu i koloru simowych zębów? ![]()
![]() |
![]() |
#96 | |
Reputacja: 12
|
![]() Cytat:
Twórcy chyba sobie żartują! Nie szanują mnie i tego, że może chciałabym zrobic sima z brzydkimi zębami, który by został dentystą ![]() ![]() Ale dobra.. Może ktoś się nie skapnie, że to ironia ^_^ Chodzi o to, by się nie czepiac o byle szczegół, bo tak można by było w nieskończonośc. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Reputacja: 11
|
![]()
Irbis mnie również przeglądając katalog meble się podobają.
![]()
![]() |
#98 | |
Guest
|
![]()
Faktycznie, wanna rogowa byłaby fantastyczna!
![]() ![]() Cytat:
![]() Ostatnio edytowane przez Fizzly : 30.05.2009 - 20:51 |
|
![]() |
![]() |
#99 |
Reputacja: 10
|
![]()
a jakoś się pojawiają jakieś komunikaty, że chudnie/tyje/nabiera muskulatury
![]()
![]() |