Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 3 > The Sims 3: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 20.06.2009, 19:14   #1241
Guanabanana
Guest

Domyślnie Odp: Pytania i odpowiedzi

Ja mam pytanie

Czy ślub może wziąć para, gdzie przynajmniej jeden z simów NIE jest romantykiem? Mam już małżeństwo, które było ze sobą już od dłuższego czasu, urodziło im się dziecko i wciąż byli tylko zauroczeni sobą. Dopiero kiedy zmieniłam simowi jedną z cech na romantyka opcja związku, narzeczeństwa i ślubu się pojawiła.
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 20.06.2009, 19:33   #1242
Połówka

Reputacja: 10

Cytat:
Napisał Guanabanana Zobacz post
Ja mam pytanie

Czy ślub może wziąć para, gdzie przynajmniej jeden z simów NIE jest romantykiem? Mam już małżeństwo, które było ze sobą już od dłuższego czasu, urodziło im się dziecko i wciąż byli tylko zauroczeni sobą. Dopiero kiedy zmieniłam simowi jedną z cech na romantyka opcja związku, narzeczeństwa i ślubu się pojawiła.
Hm...Pojęcia nie mam,czemu tak.
Ale nie trzeba mieć romantyka...Dużo osób ma właśnie problem z narzeczeństwem.
Połówka jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 20.06.2009, 19:44   #1243
Ellie
Guest

na 100% nie trzeba, tworcy nie byliby az tak glupi ; )
  Odpowiedź z Cytatem
stare 20.06.2009, 20:49   #1244
Piotr-TAG
Guest

A ja mam pytanie czy można zbudować pokuj na Poddaszu no wiecie z lampami zwisajacymi i wgl i skad moge sciagnac za DARMO dodatki
  Odpowiedź z Cytatem
stare 20.06.2009, 21:57   #1245
flauma
Guest

Ja osobscie nie mam klopotow z zabieraniem slubu miedzy simami, wystarczy ciagle robic interakcje w kwesti"romantycznej" i samo sie pojawia! troche cierpliwosci ludzie i wyrozumialosci! nie ze wszystkim trzeba leciec na forum!
  Odpowiedź z Cytatem
stare 20.06.2009, 22:16   #1246
Levkoni

Też nie mam z tym żadnych problemów, zawsze opcja zaręczyn, ślubu czy wyznania zauroczenia się pojawia. I moi simowie wcale nie są ani romantykami, ani flirciarzami, jeden nawet miał cechę "unika zobowiązań" i też się ożenił więc... co tu dużo gadać.
Levkoni jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 20.06.2009, 23:06   #1247
sephora

a u mnie tez czesto jest z tym problem.. bara-bara jak leza na lozku okej, ale calowanie? przytulanie? narzeczenstwo? wogole sie nie pokazalo ani razu :/
sephora jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 20.06.2009, 23:15   #1248
Beep

Reputacja: 11

Czy simka może się wprowadzić do sima jeśli nie są małżeństwem? Stosuję te różne miłosne interakcje, ale pojawiła mi się tylko opcja małżeństwa, nie ma nic na temat wprowadzenia się.
stare 20.06.2009, 23:24   #1249
ultraviolence

Cytat:
Napisał Beep Zobacz post
Czy simka może się wprowadzić do sima jeśli nie są małżeństwem? Stosuję te różne miłosne interakcje, ale pojawiła mi się tylko opcja małżeństwa, nie ma nic na temat wprowadzenia się.
Może. Po prostu musisz być cierpliwa i ciągle rozwijać/podtrzymywać ich znajomość. Ja akurat miałam odwrotny przypadek - do mojej rozwiedzionej simki wprowadziłam sima (poprzez opcję "zaproponuj wprowadzenie się", a nie przez "edycję miasta", of kors ), ale podejrzewam, że płeć nie ma tu znaczenia.
ultraviolence jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 21.06.2009, 08:11   #1250
Guanabanana
Guest

Cytat:
Napisał flauma Zobacz post
Ja osobscie nie mam klopotow z zabieraniem slubu miedzy simami, wystarczy ciagle robic interakcje w kwesti"romantycznej" i samo sie pojawia! troche cierpliwosci ludzie i wyrozumialosci! nie ze wszystkim trzeba leciec na forum!
Tu nie chodzi cierpliwość, po prostu jeśli simowie mieszkają niemalże 2 simowe tygodnie ze sobą ciągle zachodzą miedzy nimi romantyczne interakcje, ale opcji dotyczącej związku nie ma, to możne zniecierpliwić. To, że ty nie masz takich problemów nie znaczy, że ktoś inny nie. Trochę wyrozumiałości (podążając za twoimi słowami).

Jeśli idzie o opcję wprowadzania, to ona pojawia się w interakcjach (nie specjalnych) przyjacielskich i pojawia się dość nagle, także czatuj!
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości)

Zasady Postowania