![]() |
#1241 |
Guest
|
![]()
Ja mam pytanie
Czy ślub może wziąć para, gdzie przynajmniej jeden z simów NIE jest romantykiem? Mam już małżeństwo, które było ze sobą już od dłuższego czasu, urodziło im się dziecko i wciąż byli tylko zauroczeni sobą. Dopiero kiedy zmieniłam simowi jedną z cech na romantyka opcja związku, narzeczeństwa i ślubu się pojawiła. |
![]() |
|
![]() |
#1242 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
Ale nie trzeba mieć romantyka...Dużo osób ma właśnie problem z narzeczeństwem. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1243 |
Guest
|
![]()
na 100% nie trzeba, tworcy nie byliby az tak glupi ; )
|
![]() |
![]() |
#1244 |
Guest
|
![]()
A ja mam pytanie czy można zbudować pokuj na Poddaszu no wiecie z lampami zwisajacymi i wgl i skad moge sciagnac za DARMO dodatki
|
![]() |
![]() |
#1245 |
Guest
|
![]()
Ja osobscie nie mam klopotow z zabieraniem slubu miedzy simami, wystarczy ciagle robic interakcje w kwesti"romantycznej" i samo sie pojawia! troche cierpliwosci ludzie i wyrozumialosci! nie ze wszystkim trzeba leciec na forum!
|
![]() |
![]() |
#1246 |
|
![]()
Też nie mam z tym żadnych problemów, zawsze opcja zaręczyn, ślubu czy wyznania zauroczenia się pojawia. I moi simowie wcale nie są ani romantykami, ani flirciarzami, jeden nawet miał cechę "unika zobowiązań" i też się ożenił więc... co tu dużo gadać.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1247 |
|
![]()
a u mnie tez czesto jest z tym problem.. bara-bara jak leza na lozku okej, ale calowanie? przytulanie? narzeczenstwo? wogole sie nie pokazalo ani razu :/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1248 |
Reputacja: 11
|
![]()
Czy simka może się wprowadzić do sima jeśli nie są małżeństwem? Stosuję te różne miłosne interakcje, ale pojawiła mi się tylko opcja małżeństwa, nie ma nic na temat wprowadzenia się.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1249 | |
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1250 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Jeśli idzie o opcję wprowadzania, to ona pojawia się w interakcjach (nie specjalnych) przyjacielskich i pojawia się dość nagle, także czatuj! ![]() |
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|