![]() |
#1271 |
Reputacja: 10
|
![]()
Widzę, że wielu się bardziej podobają simy z TS2, ale ja tego pojąć ni w kij nie mogę
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1272 | |
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1273 | ||
Guest
|
![]() Cytat:
Simka jaką gram w TS2: ![]() Cytat:
No ale dobrze ![]() W jaki sposób przekazać datek na szkodę akcji charytatywnej w wysokości 5000$ ? Mimo że moja rodzina dysponuje 50 000$ to w skrzynce pocztowej można wpłacać nie więcej jak 1000$ |
||
![]() |
![]() |
#1274 |
Guest
|
![]()
Może chodzi o sumę... 5 razy po 1000 simoleonów
![]() |
![]() |
![]() |
#1275 | ||
Reputacja: 11
|
![]() Cytat:
Cytat:
2. Te usta... Są KOSZMARNE. 3. Generalnie jestem zadowolona z trybu tworzenia sima, nie podobają mi się tylko dwie rzeczy - mała ilość fryzur (podobają mi się może ze cztery) oraz wybieranie koloru szminki w taki sam sposób jak wybieranie koloru czegokolwiek innego. Tutaj po prostu mnie to wkurza, bo strasznie ciężko wybrać normalny kolor, który i tak po wyjściu z trybu tworzenia sima wygląda zupełnie inaczej. Zresztą na tych beznadziejnych ustach nie ma opcji, żeby to ładnie wyglądało. 4. Przyznaję, korzystałam w TS2 ze skinów z internetu, ale zaczęłam z nich korzystać może z pół roku temu, przez tyle lat grałam z normalnymi skinami. I zawsze mi się one podobały. Jak to w końcu jest z tą gazetą? Piszecie, że czytacie gazetę, aby dowiedzieć się, kto wziął ślub, kto wyprowadził się z miasta etc., tymczasem u mnie najczęściej mogę przeczytać tylko jedną wiadomość i sim od razu chowa gazetę do wyposażenia (ponowne przeczytanie nic nie daje, nadal jedna i ta sama wiadomość) i bardzo rzadko zdarza mi się, żeby sim przeczytał więcej wiadomości, a jak już, to są to jakieś głupoty, typu jakaś drużyna wygrała mecz 8:0. Nie ma nic na temat ślubów czy wyprowadzek. Ostatnio edytowane przez Beep : 22.06.2009 - 02:36 |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1276 |
|
![]()
Beep u mnie tez sa najcześciej takie informacje, ale pojawiają się i inne. Częściej zaczęły sie pojawiać przy "zmianie pokoleniowej". W końcu simy nie umieraja często.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1277 | |
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A tak w ogóle gratuluję, że udało ci się związać simów, na twoim przykładzie można wszystkim powiedzieć, że zamiast cierpliwie czekać aż się opcja pojawi to włażą na forum i wmawiają, że się nie da i nie da. ![]() 'Mu no właśnie z dodatkami z neta to wyglądały o wiele prawdziwiej, ale ja nie znoszę dodatków innych niż maxisowe, nie lubię zaśmiecać gry i nigdy nie grałem z nimi ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Levkoni : 22.06.2009 - 09:16 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1278 |
Guest
|
![]()
Witam. Mam pytanie: Jak to jest z dziećmi?
Mam małżeństwo, biore 6 raz pod rząd 'postaraj sie o dzieko' i nic. w the sims 2 jak juz sie 'udalo' opcja 'postaraj...' znikala. jak to jest w trójce? |
![]() |
![]() |
#1279 |
|
![]()
PODOBNO te twarze to też wina rozdzielczości panoramicznej. Nie wiem na ile to prawda, bo nie ma to dla mnie specjalnego znaczenia, bo i tak gram tylko maxisowymi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1280 |
Guest
|
![]()
Tez nie lubie tych dodatków internetowych
|
![]() |
![]() |