![]() |
#1691 |
Guest
|
![]()
Mój Sim spłodził dziecko i mieszka ono ze swoją mamą, więc może wie ktoś czy można je wziąć do siebie? Gdy trzymam je na rękach i klikam na miejsce przed moim domem i wybieram opcję by pójść tam razem z nim to pojawia się komunikat, że 'niektóre dzieci nie nadążają, bo jest za mało dorosłych by je nieść" Zależy mi na tym, bo matka mojego dziecka w swoim domu nie ma pokoiku dla dziecka, robi ono pod siebie i śpi na podłodze :F
|
![]() |
|
![]() |
#1692 |
Reputacja: 10
|
![]()
A ja mam pytanie o ile owoc życia zwiększ długość życia sima pytam sę bo mam z 5 krzewów owoców rzycia samych owoców mam całkeim dużo
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1693 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1694 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1695 |
|
![]()
ocho no to muszę zasadzić ich cały ogród zeby moje smiy albo jeden sim z 50 dni więcej przeżył albo bede ich dużo dłuzej podtrzymywał xD Dzięki
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1696 |
Guest
|
![]()
A moje pytanie brzmi czy testingcheatsenabled true w jakiś sposób może zakłócić bądź popsuć grę?
|
![]() |
![]() |
#1697 | |
|
![]() Cytat:
W TS3 raczej wątpię, gdyż kod ten jest bardzo ubogi i polega na czym innym nieco niż w TS2. Nie ma żadnego wchodzenia w dziwne opcje takie jak w poprzedniej części jak np. Death Creator, Tombstone, czy simmodder. Teraz jest tylko parę opcji, takie jakby ukryte opcje gry, nic szczególnego, jak na razie u mnie żadnych błędów po tym nie było. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1698 |
Reputacja: 13
|
![]()
zaraz mnie strzeli cholera. :-) Na obrzeżach Sunset Valley są puste parcele mieszkalne. Jakie magiczne sztuczki mam uczynić, żeby wprowadzić na nie simów?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1699 |
Guest
|
![]()
Za pomocą telefonu.Wchodzisz w komórkę/telefon i wybierasz opcje ''Przeprowadzka'' (czy coś w ten deseń) i wybierasz parcelę.
Lub jesli chcesz wprowadzić nieaktywnych simów (czyli takich,którymi nie żyjesz) to w edycji miasta,klikasz w zakladke rodziny (czy coś w ten deseń,),wybierasz rodzine i klikasz ''Umieść''...wybierasz parcelę. |
![]() |
![]() |
#1700 |
Guest
|
![]()
Theground, dziękuje bardzo =)
Jednak pojawił się następny problem otóż przeczytałam parę interesujących wypowiedzi o riverview (nie wiem czy dobrze napisałam) Wczoraj chcąc ściągnąć sobie nowe miasto weszłam do store do zakładki miasta naciskam dodaj do gry i nic! Mam więc pytanie czy po kliknięciu miasto mam już w grze? Gdy włączam grę w zakładce POBRANE nie mam tego miasta. |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 9 (0 użytkownik(ów) i 9 gości) | |
|
|