Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 3 > The Sims 3: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 10.07.2009, 12:37   #1691
Miko
Guest

Domyślnie Odp: Pytania i odpowiedzi

Mój Sim spłodził dziecko i mieszka ono ze swoją mamą, więc może wie ktoś czy można je wziąć do siebie? Gdy trzymam je na rękach i klikam na miejsce przed moim domem i wybieram opcję by pójść tam razem z nim to pojawia się komunikat, że 'niektóre dzieci nie nadążają, bo jest za mało dorosłych by je nieść" Zależy mi na tym, bo matka mojego dziecka w swoim domu nie ma pokoiku dla dziecka, robi ono pod siebie i śpi na podłodze :F
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 10.07.2009, 14:51   #1692
Kuban

Reputacja: 10

A ja mam pytanie o ile owoc życia zwiększ długość życia sima pytam sę bo mam z 5 krzewów owoców rzycia samych owoców mam całkeim dużo
Kuban jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 10.07.2009, 14:58   #1693
raspberry
Guest

Cytat:
Napisał laia4 Zobacz post
A ja mam takie pytanie. Bo mój Sim chodził na różne kursy, np. na kurs gitary. I później już z takiego kursu nie mógł skorzystać. Czy te kursy są "jednorazowego użytku"?
Niestety tak :]
ale jak chcesz szybko sie uczyc umiejetnosci to polecam haki modthesims
  Odpowiedź z Cytatem
stare 10.07.2009, 17:26   #1694
Mamełe

Cytat:
Napisał Kuban Zobacz post
A ja mam pytanie o ile owoc życia zwiększ długość życia sima pytam sę bo mam z 5 krzewów owoców rzycia samych owoców mam całkeim dużo
1 owoc = jeden dzień życia
Mamełe jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 10.07.2009, 17:30   #1695
Kuban

ocho no to muszę zasadzić ich cały ogród zeby moje smiy albo jeden sim z 50 dni więcej przeżył albo bede ich dużo dłuzej podtrzymywał xD Dzięki
Kuban jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 10.07.2009, 20:32   #1696
Zebra
Guest

A moje pytanie brzmi czy testingcheatsenabled true w jakiś sposób może zakłócić bądź popsuć grę?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 10.07.2009, 21:06   #1697
Levkoni

Cytat:
Napisał Mere Zobacz post
Chciałbym się dowiedzieć, które rodziny to Nowak, Biedak, Marzyciel i Langerak, bo denerwują mnie pomieszane nazwiska polskie i angielskie...
Langerak to rodzina Lada w SunsetValley, Nowakowie i Biedakowie są w Riverview pod tymi samymi nazwiskami. Marzycieli nie ma.

Cytat:
Napisał Zebra Zobacz post
A moje pytanie brzmi czy testingcheatsenabled true w jakiś sposób może zakłócić bądź popsuć grę?
W TS3 raczej wątpię, gdyż kod ten jest bardzo ubogi i polega na czym innym nieco niż w TS2. Nie ma żadnego wchodzenia w dziwne opcje takie jak w poprzedniej części jak np. Death Creator, Tombstone, czy simmodder. Teraz jest tylko parę opcji, takie jakby ukryte opcje gry, nic szczególnego, jak na razie u mnie żadnych błędów po tym nie było.
Levkoni jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 10.07.2009, 21:39   #1698
shezza

Reputacja: 13

zaraz mnie strzeli cholera. :-) Na obrzeżach Sunset Valley są puste parcele mieszkalne. Jakie magiczne sztuczki mam uczynić, żeby wprowadzić na nie simów?
shezza jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 10.07.2009, 22:42   #1699
Linkin
Guest

Za pomocą telefonu.Wchodzisz w komórkę/telefon i wybierasz opcje ''Przeprowadzka'' (czy coś w ten deseń) i wybierasz parcelę.

Lub jesli chcesz wprowadzić nieaktywnych simów (czyli takich,którymi nie żyjesz) to w edycji miasta,klikasz w zakladke rodziny (czy coś w ten deseń,),wybierasz rodzine i klikasz ''Umieść''...wybierasz parcelę.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 11.07.2009, 08:49   #1700
Zebra
Guest

Theground, dziękuje bardzo =)
Jednak pojawił się następny problem otóż przeczytałam parę interesujących wypowiedzi o riverview (nie wiem czy dobrze napisałam) Wczoraj chcąc ściągnąć sobie nowe miasto weszłam do store do zakładki miasta naciskam dodaj do gry i nic! Mam więc pytanie czy po kliknięciu miasto mam już w grze? Gdy włączam grę w zakładce POBRANE nie mam tego miasta.
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 9 (0 użytkownik(ów) i 9 gości)

Zasady Postowania