![]() |
#22 |
Guest
|
![]()
Ja również mam ochotę zobaczyć twoję dzieło.Jak Ci to nie zaszkodzi to również mi mozesz przysłać.
|
![]() |
#23 |
Guest
|
![]()
jak dla mnie to działki mieszkalne w abrakadabrowie są swietne, super skrzynka na listy!!! bardzo stylowa
![]() ![]() ![]() A tak właściwie to tereny są tam świetne bo po wyburzeniu domu (macie rację są okropne) jest full miejsca i można takie wille wybudować że głowa mała szkoda tylko że są tylko ![]() raczej nie będzie następnego rozszezenia, który mógłby popraiwć ten fakt (coś np. jak w zwierzakach że można wyznaczać tereny pod wspólną lub własną parcelę) a szkoda... |
![]() |
#24 |
Guest
|
![]()
W końcu wszędzie są niedociągnięcia i blędy. jest zdecydowanie za mało działek, ale one nadrabiają swoim urokiem przez co można mieć wrażenie że dzielnica mieszkalna w abrakadabrowie jest ciekawa.
|
![]() |
#25 |
Guest
|
![]()
dokładnie
![]() ![]() a to że mają inną murawę jest miłym urozmaiceniem po ciągłym graniu na wiecznie zielonych łąkach... aż do obrzydzenia!!, poza tym to co na nich wyrasa jest jeszcze fajniejsze, w innych częściach tego nie było, podoba mi się korzeń problemu - ciekawa nazwa swoją drogą ![]() |
![]() |
#26 |
Guest
|
![]()
no, rzeczywiscie.
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Guest
|
![]()
Ja mam straszny domek w budowie....Kilka elementow sciagnelam z internetu...Ale zobilam go na normalnej dzialce w okolicy..
|
![]() |
#28 |
Guest
|
![]()
ale z 3 działkami da się zyć. Bo gdyby było ich więcej to nie była by to już atrakcja.
|
![]() |
#29 |
Guest
|
![]()
i gdyby były tańsze nie przesiadywalibyśmy tyle w Abrakadabrowie...
|
![]() |
#30 |
Guest
|
![]()
no wlasnie.
![]() ![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 18 (0 użytkownik(ów) i 18 gości) | |
|
|