![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
To ty wybierasz!!! Potem patrzysz czy mu się podoba!!! Jak chmurka bez czerwonego krzyżyka to mu się podobasz, a jak z czerwonym krzyżykiem to nie. I masz do trzech czy do dwóch razy sztuka
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Ja mam ten sam problem , pomimo iż mam 2,5 gwiazdki . Może łaskawie ktoś nam pomoże ?!
|
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Ja juz napisalam odpowiedz w innym temacie
http://forum.thesims.pl/viewtopic.php?t=1196 |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Ech... nie potraficie sobie sami poradzic?
Na poczatku najlepiej jest wziąć trzy takie same pozycje np ARTYSTYCZNIE ARTYSTYCZNIE ARTYSTYCZNIE Jeżeli ktoraś sie z nich spodoba fotografowi np.2 zostawiamy ją (jak zobaczyc ze mu sie podoba?Poprostu nad jego glowa pokazuje sie nie przekreslona glowa naszego sima! ) Ok.I teraz bierzemy np energicznie ARTYSTYCZNIE energicznie i spodobały mu sie pierwsze dwie pozycje .3 zostaje KUSZACO. czyli prawidłowe "upodobanie" fotografa tio dla przykładu ENERGICZNIE ARTYSTYCZNIE KUSZĄCO!!! Tak samo jest dalej... czasem mozemy trafic nawet za pierwszym razem! |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Trochę stary ten temat, więc nie wiem, po co odpowiadasz
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
a ja nie mam z tym żadnego problemu
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#8 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A temat można, według mnie, zamknąć ![]() ![]() |
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia wiadomość |
Jak stworzyć i wgrać Sima na serwer EA | Ellien | Poradniki - Różne | 3 | 01.03.2006 10:40 |
۞Semita Ad Achet-Ankh۞ | Aquila_Ardens | The Sims Fotostory | 11 | 27.12.2005 00:11 |
"Bo szkoła jest tylko po to..." | Wampirencja | The Sims Fotostory | 3 | 05.12.2004 15:58 |