![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
Alexiel
Wtrącaj ile chcesz, ja lubię Twoje komentarze!xd No właśnie dużo osób zauważyło to zdanie, które nieźle namieszało i zmieniło moją koncepcję ostatniego odcinka xd Młody- to ta biel włosów tak odmładza!;p Carolina Tak, właśnie o coś takiego. Dronning, hm...miała być postacią jak najbardziej pozytywną ![]() Nysia No to dziękuję!xd centaurea trochę mi przykro, ale jestem dumny, że doprowadziłem Cię do płaczu! Następny rozdział mam napisany w połowię, a wkładam w niego mnóstwo pracy, żeby był naprawdę dobry. Ale nie pozwolę Wam o sobie zapomnieć i przygotowałam mały bonus o nazwach własnych- bo bynajmniej nie wymyślam ich ot tak, z głowy ![]() Heltemodig to po norwesku bohaterski Armamento w interlinguale uzbrojenie Arana to z węgierskiego arany złoto Hopean to z fińskiego hopea srebro Dronning to po duńsku królowa Havil to po kurdyjsku rozwiązanie Eldfjall (imię ojca Yovy, występuję dopiero w następnym odcinku) to po islandzku wulkan I mały plakat następnego odcinka;p ![]()
Ostatnio edytowane przez Invidia Semper : 23.01.2011 - 21:05 |
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|