Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS2]
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 10.09.2010, 18:37   #21
Unknown_Girl

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Kontrast by Unknown_Girl

Oo, nie myślałam że jeszcze ktoś napisze

Cytat:
Napisał Liv Zobacz post
ta zastawa to jakiś żart?! Jest ustawiona z obu stron stołu, chociaż krzesła są tylko z jedne strony
Akurat taki dodatek miałam, że zastawa z obu stron. Po za tym szczegół...stół można odsunąć

Cytat:
Napisał Liv Zobacz post
Robiłaś coś ze zdjęciami?
Nie, to po prostu efekt 'białe meble + włączone światło'

Dzięki za komentarze :>

Unknown_Girl jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 10.09.2010, 19:01   #22
Adrianus

piękny dom mały zgrabny i powabny ;D bryła świetna i ogród oraz cała reszta 10/10
Adrianus jest offline  
stare 12.09.2010, 13:14   #23
Shiver

Reputacja: 21

Bardzo ładny dom. Strasznie podoba mi się ogród. Ja nigdy nie mogę znaleźć ładnych roślin w necie, a na maxisowe nie mogę patrzeć (nie licząc kilku drzew). Bryła też świetna. Z wnętrz najbardziej spodobała mi się kuchnie i łazienka. Miejscami przesadziłaś z bałaganem, ale po za tym w porządku (poza kwiatkiem wiszącym nad łóżkiem, jeszcze komuś spadnie . Z czystym sercem daję 10/10.
stare 12.09.2010, 18:35   #24
paulina239

Bryła ładna taka harmonijna. Ogródek też całkiem, całkiem. Niestety w środku już trochę gorzej. Za dużo dodatków z internetu. Kiepskie połączenie kolorów (przynajmniej według mnie). Szczególnie w salonie i łazience. Białe meble łączysz z ciemnym drewnem. Mi osobiście się to nie podoba, ale każdy ma inny gust. Ogólna ocena 7/10
stare 12.09.2010, 18:40   #25
Bush

Cóż, takie domu akurat najmniej lubię, bo dają niesamowity efekt przy bardzo małym wkładzie pracy. Jest mała przestrzeń do zagospodarowania i na dodatek aż roi się od dodatków z Internetu.
Jednak to nie zmienia faktuu, że ten niesamowity efekt jest. Wszystko stoi na swoim miejscu, nie mam przepychu. Ładnie dopasowane kolory i wzory.
Ogółem 10/10, ale wiedz, że nie sztuką jest zbudowanie małego, przytulnego domku. Sztuką jest zbudowanie dużego, przytulnego domku.
i mam nadzieję, że weźmiesz sobie moją radę do serca, chyba że nie lubisz budowac na dużych powierzchniach, tak jak ja.
Osobiście zawsze idę na łatwiznę budując maluszki, ale Ty przeciez nie musisz być tak leniwa jak ja!
stare 17.09.2010, 16:20   #26
Unknown_Girl

Cytat:
Napisał zumzool Zobacz post
ale wiedz, że nie sztuką jest zbudowanie małego, przytulnego domku. Sztuką jest zbudowanie dużego, przytulnego domku.
i mam nadzieję, że weźmiesz sobie moją radę do serca, chyba że nie lubisz budowac na dużych powierzchniach, tak jak ja.
Osobiście zawsze idę na łatwiznę budując maluszki, ale Ty przeciez nie musisz być tak leniwa jak ja!
Wiem, wiem, ale dużą przestrzeń jakoś ciężko mi zagospodarować. No i niestety - jestem leniwa ^^

Unknown_Girl jest offline  
stare 17.09.2010, 17:06   #27
Owl Finch

Reputacja: 11

Bryła, ogródek i ogólnie z zewnątrz super. Tylko wewnątrz przyciasno jak na mój gust
9/10
Owl Finch jest offline  
stare 18.09.2010, 18:32   #28
Ares960
Guest

Domek jest świetny. Najbardziej spodobała mi się kuchnia ,ale nie podoba mi się obraz z owocami. Domek jest prześliczny ,już się wprowadzam tam

Moja ocena:11/10

stare 26.09.2010, 09:53   #29
karlekin
Guest

hmm... podoba mi się. Jesli chodzi o wnetrze najbardziej chyba salon i łazienka, kuchnia bedzie dużo niżej w rankingu.
Na zewnątrz ukłuło mnie w oczy ogrodzenie, jakoś mi tu nie psuje, nie pod wzgledem kolorystycznym, lecz ogólnego wyglądu. Ogródek ciekawy
Dałabym ocenę 8,5/10

stare 09.10.2010, 10:00   #30
Oliwia1102

Dom wydaje mi się być trochę za ciasny ,ale ogólnie ta bryła i to wnętrze jest śliczne.Nie znam się na ocenianiu ,ale dam Ci 10/10 ,bo chyba ten dom na tyle zasługuje ?
Oliwia1102 jest offline  

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania