![]() |
#21 | |
Reputacja: 10
|
![]()
Oo, nie myślałam że jeszcze ktoś napisze
![]() Cytat:
![]() Nie, to po prostu efekt 'białe meble + włączone światło' ![]() Dzięki za komentarze :> |
|
![]() |
|
![]() |
#22 |
|
![]()
piękny dom mały zgrabny i powabny ;D bryła świetna i ogród oraz cała reszta 10/10
|
![]() |
![]() |
#23 |
Reputacja: 21
|
![]()
Bardzo ładny dom. Strasznie podoba mi się ogród. Ja nigdy nie mogę znaleźć ładnych roślin w necie, a na maxisowe nie mogę patrzeć (nie licząc kilku drzew). Bryła też świetna. Z wnętrz najbardziej spodobała mi się kuchnie i łazienka. Miejscami przesadziłaś z bałaganem, ale po za tym w porządku (poza kwiatkiem wiszącym nad łóżkiem, jeszcze komuś spadnie
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
|
![]()
Bryła ładna taka harmonijna. Ogródek też całkiem, całkiem. Niestety w środku już trochę gorzej. Za dużo dodatków z internetu. Kiepskie połączenie kolorów (przynajmniej według mnie). Szczególnie w salonie i łazience. Białe meble łączysz z ciemnym drewnem. Mi osobiście się to nie podoba, ale każdy ma inny gust. Ogólna ocena 7/10
#25 |
|
![]()
Cóż, takie domu akurat najmniej lubię, bo dają niesamowity efekt przy bardzo małym wkładzie pracy. Jest mała przestrzeń do zagospodarowania i na dodatek aż roi się od dodatków z Internetu.
Jednak to nie zmienia faktuu, że ten niesamowity efekt jest. Wszystko stoi na swoim miejscu, nie mam przepychu. Ładnie dopasowane kolory i wzory. Ogółem 10/10, ale wiedz, że nie sztuką jest zbudowanie małego, przytulnego domku. Sztuką jest zbudowanie dużego, przytulnego domku. i mam nadzieję, że weźmiesz sobie moją radę do serca, chyba że nie lubisz budowac na dużych powierzchniach, tak jak ja. ![]() Osobiście zawsze idę na łatwiznę budując maluszki, ale Ty przeciez nie musisz być tak leniwa jak ja! |
![]() |
![]() |
#26 | |
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#27 |
Reputacja: 11
|
![]()
Bryła, ogródek i ogólnie z zewnątrz super. Tylko wewnątrz przyciasno jak na mój gust
![]() 9/10 |
![]() |
![]() |
#28 |
Guest
|
![]()
Domek jest świetny. Najbardziej spodobała mi się kuchnia ,ale nie podoba mi się obraz z owocami. Domek jest prześliczny ,już się wprowadzam tam
![]() Moja ocena:11/10 ![]() |
![]() |
#29 |
Guest
|
![]()
hmm... podoba mi się. Jesli chodzi o wnetrze najbardziej chyba salon i łazienka, kuchnia bedzie dużo niżej w rankingu.
Na zewnątrz ukłuło mnie w oczy ogrodzenie, jakoś mi tu nie psuje, nie pod wzgledem kolorystycznym, lecz ogólnego wyglądu. Ogródek ciekawy ![]() Dałabym ocenę 8,5/10 |
![]() |
#30 |
|
![]()
Dom wydaje mi się być trochę za ciasny ,ale ogólnie ta bryła i to wnętrze jest śliczne.Nie znam się na ocenianiu ,ale dam Ci 10/10 ,bo chyba ten dom na tyle zasługuje ?
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|