Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 1 > The Sims 1: Problemy z grą > The Sims 1: Rozszerzenia
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Zamknięty Temat

Narzędzia wątku Wygląd
stare 10.05.2004, 08:56   #41
Nyśka
Guest

Domyślnie

Ja to z siostrą się podieliłam działkami. Ona ma pierwsze 4 a ja resztę i nie ma kłutni.

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 10.05.2004, 13:45   #42
anez
Guest

Domyślnie

no w koncu parceli jest aż 8 dla każdego wystarczy ja na szczęście nie mam problemu mój braciszek ma dopiero sześć lat i wszystki działki dla mnie

stare 10.05.2004, 13:54   #43
SOSIk_ona
Guest

Domyślnie

ja jestem jedenaczką a więc wszystkie działki dla mnie hhyhyh

stare 10.05.2004, 16:05   #44
Nyśka
Guest

Domyślnie

Zawsze znajdzie się jakieś rozwiązanie.

stare 11.05.2004, 07:40   #45
Simfanka#1
Guest

Domyślnie

spoko! na szczescie nie mieszkamy na jednej parceli! w normalnej okolicy jest ich ze 20 wiec spokojnie mozemy sie podzielic! :lol: a w Abrakadabrowie wystarczy mi jedna(na razie )!!

stare 20.05.2004, 13:09   #46
anez
Guest

Domyślnie

co do samych działek jeszcze...

po użytkowaniu działki "starego Luma" stwierdziłam że jest okropna - jeśli się w tej chacie jakis zmian nie wprowadzi - mojego sima czeka remoncik - już niebawem

w ogóle działka jest trochę maława... ale jak ktos na niej nie często przebywa (mój sim non stop jest w mieście i w dzielnicy gwiazd) to ujdzie ze względu na tą jakże "wesołą" atmosferę

stare 24.05.2004, 11:01   #47
Joniss
Guest

Domyślnie

ja nie lubię mieszkać tam w Abrakadabrowie. Tam jest bez sensu. Ponuro. Ciemno. Trawa ma taki obrzydliwy kolor. W ogóle wszystko jest tam okropne

stare 24.05.2004, 16:57   #48
Nyśka
Guest

Domyślnie

A mi się tam podoba jest wesoło ciekawie i z dreszczykiem. Szkoda tolko że są tylko trzy.

stare 25.05.2004, 14:48   #49
she
Guest

Domyślnie

No , ale w jakimś temacie mówili , że można kupić domek w abraka........ ze śpiącym Willem Wrightem(czy coś takiego) , ja nie wiem o co im chodzi.

stare 25.05.2004, 15:26   #50
anez
Guest

Domyślnie

ja kocham te działki właśnie za ponure kolory, za to że nie ma chodnika, ża odgłosy które w nocy słychać, za muzyczka w trybie kupowania i budowania są super

a żpiącego Willa możesz odwiedzić jak ci fasolka wystarczająco wysoka urosnie - wtedy sie na nią wspinasz i masz...

Zamknięty Temat

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 9 (0 użytkownik(ów) i 9 gości)

Zasady Postowania