|
|
#11 |
|
Reputacja: 10
|
Wiec teraz moja kolej
![]() Troche sie pozmienialo, bo wyprowadzilam rodzinke do innego domu. Tamten mial malo przestrzeni, przez co simy lataly mi tylko w jedno miejsce robic rozne rzeczy co mnie denerwowalo;/ Po przeprowadzcce czas na relaks - jacuzzi na tarasie.![]() Adrian od razu wzial sie za ulepszanie domowego sprzetu. ![]() Celina pochlonelo jak zwykle malarstwo w nowym przytulnym gabinecie. ![]() Olivia coraz lepiej sobie radzi jako pisarka, ale jeszcze dluga droga przed nia. ![]() Samantha ma nadzieje,ze odkryje jakas nowa planete ![]() ![]() Zas Pawel wzial sie za swoja kondycje ![]() ![]() I znowu te tlumy...dopiero co Samantha skonczyla prace, a juz tyle gosci przyszlo. Przynajmniej jej restauracja jest znana w miescie i przyciaga wielu simow. ![]() I widoczek codziennego zycia w nowym domu Adrian za bardzo sie wczuwa w pogadanki z pracownikami ;D![]() Olivia za to odwiedzila nowych sasiadow, ktorzy przybyli do miasta. ![]() Mlody sasiad wydal sie Olivce bardzo przystojny... ![]() Po obiedzie Olivia sprzata w kuchni, a dziadek juz mlotek w ruch ;D ![]() Olivia bardzo czesto spotykala sie z nowym, mlodym sasiadem, az wkoncu zaproponowala mu na wspolne chodzenie... ![]() ...oraz podsumowanie w postaci pocalunku ![]()
|
|
|
|
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|