| 

| 
		#1 | 
| 

Reputacja: 21 

| 

Zakładałem temat z tym domem, ale został usunięty, więc zakładam nowy Daję linka do filmiku na YT, ale jeśli ktoś koniecznie chciałby screeny na forum to mogę wstawić  

. Mam nadzieję, że się spodoba.W domku (położonym w pięknej nadmorskiej scenerii) mieszka Marie - artystka, która uwielbia eksperymentować, również jeśli chodzi o urządzanie wnętrz. W swoim domu postanowiła połączyć stare z nowym. Czy się jej udało ocenicie sami. Ostatnio edytowane przez Charionette : 01.02.2015 - 21:15  | 
| 
		 | 

|             

| 

| 

| 
		#2 | 
| 

Reputacja: 10 

| 

Jak miło, że prezentacja w postaci filmu, ooooch  

![]() Dom bardzo ładny, acz salon wydaje się mi strasznie zimny. W sypialni nie podoba mi się kolor ścian. No i pracownia, trochę mi nie pasuje do takiego domu ^^" Ale poza tym jest wspaniały ![]() Nie daj ocen liczbowych, ale skoro muszę to dam 8,5  

![]() Ostatnio edytowane przez Wielebny : 22.05.2011 - 15:14  | 
| 
		 | 

| 

| 
		#3 | 
| 

Reputacja: 10 

| 

Ja z kolei wolę prezentację w postaci zdjęć, ale Twoja wersja filmowa również mi się spodobała. Dom utrzymany jest w jednej stylistyce i widać, że aranżacje są przemyślane. Najbardziej podoba mi się kuchnia, ale pozostałe pomieszczenia również przedstawiają się nieźle. 9/10  

| 
| 
		 | 

| 

| 
		#4 | 
| 

Moderatorka Emerytka 

Reputacja: 53 

| 

Też wolę, gdy zdjęcia wstawione są na forum, a nie zmontowane w film (chociażby dlatego, że uwagi notuje sobie w programie notatnik, a tak oglądałam na pełnym ekranie, spisywałam na karteczce i muszę to przepisać  

)BRYŁA+OGRÓD - bryła fajna, ale za dużo tych samych roślin wokół niej. Szklane ogrodzenie mi się nie podoba. Źródełko nijak pasuje, a jeziorko na tle morza (?) psuje efekt. Tak samo puste otoczenie w tle. PRZEDPOKÓJ - za ciemna farba, dałabym inny kolor. KUCHNIA - bez zastrzeżeń ; D SALON - przede wszystkim ,zapomniałeś go podpisać w prezentacji. Białe ściany sprawiły, że wieje pustką. Półki na książki mogły być połączone ze sobą. Zielony fotel odpada ![]() SYPIALNIA nr 1 - OK, tylko za ostra tapeta ![]() SYPIALNIA nr 2 - za mało zdjęć... Niezbyt mi się podoba. Przy takich ścianach trzeba dużo "nawalić", żeby nie było pusto. Tak samo z PRACOWNIĄ. I za czysto tam ![]() ŁAZIENKA - taki miszmasz odpada na wstępie. 6/10 @down: hm, tego podpisu nie zauważyłam. Schody owszem, widziałam, ale mówiąc szczerze, przy tego typu domkach bardziej widzi mi się drewniane ogrodzenie ; D Ostatnio edytowane przez Liv : 19.02.2011 - 12:46  | 
| 
		 | 

| 

| 
		#5 | 
| 

Reputacja: 21 

| 

.mirror - Jeśli chodzi o salon, to wydaje mi się, że to przez te białe ściany. Jeśli chodzi o sypialnię, to każdy ma inny gust, więc rozumiem Twoje zastrzeżenia. A pracownię wymusza fakt, że w domu mieszka artystka, nieprawdaż?  

![]() aniołek - Miło mi, że Ci się spodobało  .Liv - Co do roślin, to właściwie masz rację, ale jeżeli chodzi o szklany płotek to odgradza on ogród od skarpy (klifu?). Nie widać go na zdjęciach, ale zapewniam, że tam był. Na jednym ze zdjęć widać chyba nawet kawałek schodków ^^. Salon jest podpisany (musiałem obejrzeć film, bo nieco mnie zbiłaś z tropu  ) jest tam napis ''salon i kuchnia'', czy jakoś tak  . Jeśli chodzi o resztę, to po części masz rację, po części to sprawa własnych upodobań  .Średnia ocena to 7,5 (nie wiem co dała mirror, więc na razie nie liczyłem jej  ), jak na mnie to dosyć dobrze. Dziękuję bardzo za oceny i zachęcam innych do wyrażania swoich opinii  .
		 | 
| 
		 | 

| 

| 
		#6 | 
| 

Guest 

| 

Wiesz, że nie zauważyłem Qwerty, tego domu  

![]() BRYŁA I OGRÓD: Wszystko tutaj ładnie, jednak połączony styl tropikalny z umiarkowanym jakoś nie przypdadł mi do gustu. Bryła jest bardzo ładna. PRZEDPOKÓJ: Tutaj wszystko jest dobrze wg. mnie. KUCHNIA: Wow, 10/10 SALON: To chyba jedyne co mi się mało podoba SYPIALNIA 1: Ładna. SYPIALNIA 2: Jak Liv pisał za mało zdjęć ale również mi się podoba. ŁAZIENKA: Bardzo ładna, tylko szpeci ją słaba jakość dodatków z sieci. 9/10  | 
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |

| 

|