|
|
#11 | |||||||
|
Reputacja: 10
|
Cytat:
![]() dawno nie dodawałam nic bonusowego więc wypadałoby coś tutaj wstawić ![]() Cytat:
![]() No i nie do końca jest tak, że Dante nie ma sumienia, że się tak wyrażę... on stał się taki z czasem. W sumie nie przedstawiłam nigdy historii z jego wcześniejszych lat, wspomniałam tylko o tym, że miał tam jakiś interes z bratem Marco no i, że to on nasłał na złodzieja policję. W jednym z odcinków (dokładnie w rozdziale piątym, części drugiej), Dante pokazuje, że gdzieś tam w głębi jego sumienia tkwią jeszcze ludzie odruchy. Cytat:
Cytat:
Po dłuższym przemyślunku stwierdzam, że pewnie zabiorę się za ten bonus ![]() Cytat:
Zdaję sobie sprawę (co pisałam gdzieś wcześniej), że czytający, nie mieli by nic przeciwko, gdybym nawet 10-cio stronicowy odcinek wstawiła, ale byłam zmuszona go podzielić, gdyż (niestety lub stety) to FS zbliża się do końca, a chciałabym wszystkich jeszcze trochę potrzymać w niepewności ![]() Jeśli chodzi o liczbę komentarzy, to nie ma ona w tym odcinku znaczenia, gdyż doskonale zdaję sobie sprawę, że nie na to czekaliście. Proszę tylko o cierpliwość, gdyż muszę skończyć pisać kolejną część i napstrykać fotek. O tym kiedy będzie kolejny odcinek, poinformuję was w dziale z reklamami FS, najszybciej jak tylko będę mogła ![]() Cytat:
![]() jednakże nawet w realnym życiu spotkałam już pewnego oszołoma, który chciał się zabić, bo go dziewczyna nie chciała (powiedzmy, że nie będę tego komentować)więc jak widać coś w tym jest Cytat:
![]() byłam ciekawa, czy komuś Marco zalezie za skórę, okazuje się, że znalazł się ktoś taki ![]() co do zamknięcia Dantego, to jeszcze sobie poczekasz moja droga ![]() ![]() ![]() "Zamknijcie go i wyrzućcie więzienie!" - nie kojarzę skąd to jest ale tekst rozwala ![]() Ale się rozpisałam chyba pierwszy raz od dawna ![]() No ale lubię dyskusję na temat bohaterów ![]() Dziękuję za komentarze
|
|
|
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|