Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 3: Zdjęcia z gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
Prev Previous Post   Next Post Next
stare 23.06.2011, 19:16   #11
Połówka

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Opowiadamy jak sobie gramy

siema, elo melo, cześć i czołem, pytacie skąd się wziąłem! a może i nie pytacie no ale doooobra.
a więc koniec mojej wielopokoleniowej rodzinki przez ts3 pokolenia, które zepsuło mi stare zapisy :c no i tym oto sposobem powstała nowa rodzinka!
Coś mnie wzięło na imimona znanych osób (oprócz tego głupiego facia :c ) więc nie wnikajcie! no i rodzinka nie jest jakaś tam mega piękna i fajna, zrobiłam ją żeby zobaczyć co i jak w pokoleniach i uznałam, że już mi się nowej nie chce tworzyć i gram tą. Ahhh, alez piękny wstęp! No, a dzisiaj tylko przedstawię członków rodziny, a już jutro relacje ze ślubu! (chyba!)
A więc na pierwszy ogień idzie głuuupi głupi głupi Dereck!

Nie lubię go bo nie wiem. Nie potrzebny mi do szczęścia. Jest tylko do robienia dzieci! A jak już ich narobi to go zabiję, młahahahahhahah! Zresztą zdradza swoją przyszłą żonę z facetem i w ogóle jest brzydki i nie fajny i śmierdzi :c a jego wieczór kawalerski okazał się lipą, bo wszyscy widzieli jak się przelizał z jakimś gostkiem (który wcześniej pocałował się z innym facetem, bo Dereck mu kazał) a potem jakąś babką. Jest tak głupi że nawet nie pamiętam jego nazwiska, o!

A o to Kathy Terry (tak, tak, Kathy Beth Terry z teledysku Katy Perry! podobna nie?) którą jakoś tak kocham mimo że nie jest jakaś piękna, tylko moim zdaniem taka normalna, to i tak ją jakoś tak kocham chce założyć big rodzinkę i w ogóle chce być dobrą i wierną żoną and matką. no ale na wieczorze panieńskim przyszedł pan pół nagi policjant i skończyło się w łóżku. Ale już o tym zapomniała!
Bądź co bądź po zaręczynach jej facio (Dereck ) zaniósł ją na łóżko i spłodził dziecko. A ona nie mogąc się doczekać zaczęła pracować jako opiekunka (a tak na serio to pracowała jako opiekunka przed zajściem w ciążę, ale cicho, to tak dla nastroju!) ale to jej też nie wystarczyło. I zaadoptowała dziecko przed narodzinami dziecka! piękne zdanie

A o to i Rebbeca (tak, tak, Black i jej frajdej, joł ziom!). Nie mam innego zdjęcia bo po zaadoptowaniu i zmienienia jej fryzury i ubrania wysłałam ją do szkoły z internatem, młahahha. I nie, nie ma takich włosów, ale po zrobieniu print skrina w simsach zawsze mam potem taki dziwny kolor zdjęcia które zrobiłam jak wróci to wam ją pokażę. Albo i nieee młahahahhah.

No i Kathy ją wysłała i nie mogła znieść tej pustki w domu i zaadoptowała kolejne, tym razem młodsze dziecko! (a tamto jeszcze sie nie urodziło w jej brzuchu!)

I to moja Miley (cajrus, cyrus i jak tam kto chce) i jej Emilek taaak słodko wyglądają razem kocham ją! odkąd dostała Emilka (który na początku był Orzeszkiem ) ciągle mu śpiewa (byle tylko mu bębenki w uszach nie pękły) albo się nim bawi. założę się, że wasze dzieci tego nie robią, ha! ale serio, ona się nie rusza i ciągle go trzyma! ale taaaak ją kocham, że ją chyba zaadoptuję do realnego świata! i nie wiem czy ją wysyłać do szkoły z internatem jak będzie dzieckiem ;c

No i nastał ten długo wyczekiwany dzień! (dwa lub trzy simowe dni, fak yeah!) Ale to nie jest niemowlę jak każde inne i dla tego dałam jego focię. A wiecie czemu? Bo to Dżastin! (Bieber, Biber, Biebs, itd) Póki co lezy i czeka aż będzie mógł zacząć śpiewać, a Kathy go wtedy wyśle do szkoły wojskowej

DOBRA, SKOŃCZYŁAM! brawo dla tych, którzy to przeczytali w całości stawiam wam piwo, jesteście koksy!

imiona nie oznaczają, że zrobię z nich odpowiedniki tych gwiazd, tak mnie jakoś naszło. myślicie że skrzywdziłabym moją Majlej? :c (sorrka dla fanów tka w ogóle, hłehłe!)

no i czekajcie do jutra, wiem że nie możecie już się doczekać.
i jeszcze raz brawa dla tych którzy wytrwali i dzielnie wsyzstko przeczytali ja bym tego nie zrobiła. ja tylko piszę, ale już tego nie przeczytam, młahahaha. nie chce mi sie :c

DOBRANOC!
Połówka jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 8 (0 użytkownik(ów) i 8 gości)

Zasady Postowania