|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ciąg dalszy Rodziny Betanek ,Sobotka i Pinezka
kurde mam tyle szkoły że zapominam o moich simsach ---> http://forum.thesims.pl/showthread.p...39#post1448839 No to co u mnie życie pomału leci Julian Betanek pięknie opiekuje się swoją młodszą siostrą Martą, kocha małą bardzo! ![]() ![]() Mamusia też nie próżnuje mimo iż jest już w dosyć podeszłym wieku ![]() Spotkanko z bratanicą Eris ![]() A tu cała rodzinka w komplecie Marcia, Julek Malwina i Aleksander ![]() ![]() No a w rodzinie sobotka nie dobrze, Natalka zmarła[*] ![]() ![]() ![]() ![]() Popłakałam się seryjnie ![]() A tu teraźniejszy stan rodziny Sobotka : Eris( ruda), Ida(brunetka) i Paweł ![]() Pewnie interesuje Was co u naszego Gaya Cedrika? hm.. szczerze nie wiem zajrze do niego w piątek, ![]() cdn |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Co tu taka cisza?
Ja właśnie instaluje od nowa simy ![]() ![]() Rodzina Newton poprzednie losy: klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik W całej rodzinie aż huczało od plotek i o złym postępowaniu Lucasa. Oczekiwali z Aną dziecka, a on nawet nie chciał słyszeć o ślubie czy jakimś zaangażowaniu. To też brat Lucasa Kris zadzwonił do niego z pomysłem wieczoru kawalerskiego, pomyślał że może wtedy brat zgodzi się na ślub. ![]() Nadia malowała nadal obrazy... Ale obok stała też sztaluga Kai'a (jej męża) co ciągle jej o nim przypominało. Nadia kategorycznie zabroniła wyniesienia sztalugi... ![]() No to Lucas był gotowy na wieczór kawalerski. Co prawda nie za bardzo podobał mu się ten pomysł. Tym bardziej że impreza była w barze... ![]() Ale gdy tylko przyszli goście zaczęło mu się ro podobać ![]() ![]() ![]() Wujek Dylan w tym stroju i okularach robił furorę ![]() ![]() Ojciec też musiał ochlapać głównego bohatera wieczoru nektarem ![]() ![]() Ktoś zamówił tancerkę ![]() ![]() ![]() A Ana siedziała w domu. Niestety ciągle chodziła zdenerwowana... No cóż jej narzeczony się bawił, a ona, w ciąży, siedziała w domu... ![]() Chłopaki grali w piłkarzyki ![]() ![]() Gdy już trochę wypili zaczęli się bawić ![]() -Dawaj Lucas ! Prosto w usta ![]() ![]() Wujek Dylan tak nie umiał ![]() ![]() Kobiety zrobiły sobie homara ![]() ![]() ![]() ![]() Lucas wrócił do domu... Jak widać poszedł spać od razu... (przyszedł nad ranem) i marzy mu się coś do picia.. czyżby kac?? Ana sobie leży głaszcząc brzuszek, bo dzidziuś kopie ![]() ![]() U... to nie kopanie... To poród!!! uh uh uh oddychaj! ![]() No to idziemy... Lucas jeszcze się ubierał ![]() ![]() Urodziła się dziewczynka ![]() ![]() Powrót do domu ![]() ![]() Mała po powrocie była strasznie głodna ![]() ![]() I małe zabawy z Cleo ![]() ![]() ![]()
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 13 (0 użytkownik(ów) i 13 gości) | |
|
|