![]() |
#52 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
mi się zawieszają simy muszę je co chwilę resetsim traktować, eh |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
|
![]()
mam problem od wczoraj z gra ;/ pojawia mi sie komunikat gdy chce wlaczyc simsy : nieudana inicjalizacja bla bla, a poprzed launchera: wystapil blad podczas uruchamiania...
nie wiem czemu teraz mi sie to pojawilo jak nic nowego nie instalowalam do simsow,nowy nrass normalnie mi dzialal, nie bylo problemow O.o mial ktos taki problem? czyzby to przez nieudane aktualizacje windowsa 7ki moglo mi sie cos popsuc? <ale czemu tylkow simsach?> |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Guest
|
![]()
Od dziś mam Zwierzaki i też mi troszkę mulą,ale to wina zapełnionego dysku D. Jak narazie błędów nie mam chociaż wiele mebli mi sie poprzestawiało w starych domkach z dodatkami z sieci (np. w domku Ilony),nie działają niektóre krzesła,szafki itp.
|
![]() |
![]() |
#55 |
Guest
|
![]()
Ja nie moge "publikować". Klikajac na przycisk opublikuj wyskakuje okienko ze nie mozna wykonac czynnosci. Podobnie z zapisaniem gry wyskoczy okienko o jakims bledzie jednak gra sie zapisze.... Wyłączając gre gra wylacza sie bardzo dlugo ze musze interweniować ctrl+alt+delete ... itd. Macie jakis pomysl na 1 moj problem ?
|
![]() |
![]() |
#56 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
|
![]() Cytat:
co do długiego wyłączania się gry: miałam tak na słabszym kompie, nie dawał rady. Może za mało ramu? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
|
![]()
Mrufka akurat to renderowanie pomogło w 100%.
![]() Już nie muli. Na pewno zależy to od ilości Simów w rodzince. Kiedy jest powyżej czterech + cztery zwierza to katastrofa. Trzech Simów lub mniej i cztery zwierzęta śmiga jak nie wiem. ![]()
![]() |
#59 | |
|
![]() Cytat:
Mój laptop nie ma świetnych parametrów, jeśli chodzi o gry - procesor i3 2,53Ghz, 6GB RAM, karta graficzna przyzwoita, ale bez rewelacji. Naprawdę nie wiem, dlaczego mi nie muli, ale absolutnie nie zamierzam się skarżyć ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
|
![]()
Mi już mniej muli, ale muszę zrobić defragmentację dysku. Ja mam w miarę dobrą kartę grafiki i procek, ale RAM'u mam tylko 4 GB, chciałabym drugie tyle dokupić. Myślę, że 8 GB RAM'u łącznie, to już będzie OK.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|