![]() |
#1161 |
Reputacja: 10
|
![]()
Świetne zdjęcia. Moje są tak raczej zdominowane przez zwierzęta... Lubię je, czy co?
![]() Kolejna seria, jak ja lubię wstawiać zdjęcia... Venkart, czy jak mu tam było zmienił imię na łatwiejsze do wymówienia, Mariusz... Od teraz jest Mariuszem Ćwirem ![]() ![]() Lassie za zasługi (nie wiem tylko jakie), została odznaczona obrożą. Nosi ją z dumą i zadziera nosa przed psami z sąsiedztwa, tudzież znajdami... ![]() Norma zapomniała jak się dosiada zebry... ![]() Ale pamięta, jak się galopuje... ![]() Oczywiście z powodu braków w grze, polegających na niemożności jazdy w zastępie, drogi Grzegorza i Normy się rozeszły. Tutaj Grzegorz jedzie przez centrum miasta i zastanawia się, gdzie wywiało wszystkich sąsiadów... ![]() Po drodze mijał stadko dzikich koni. Urodą, to one nie grzeszą, no nie wiem kto je stylizował! ![]() ![]() Nichole przeszła stylizację, zrzuciła parę kilo, zmieniła fryzurę i odzież. Teraz już dzieci w szkole się z niej nie śmieją. ![]() Stało się to jednak dosyć późno i Nichole tego samego dnia stała się nastolatką. ![]() ![]() Lassie uderzyła woda sodowa do głowy ( na pewno przez tą obrożę) i zaczęła sypiać na sofie, zamiast w budzie. Najgorsze jest to, że nie da się tego zganić... ![]() Nichole i Toto, miejscowy sprawca bólu paluszków ![]() ![]() Lassie miała mały wypadek z piłką, na szczęście nie złamała karku, co bardzo mnie dziwi ![]() ![]() Jedziemy do szkoły!!! Znowu.... ![]() ![]() ![]() Po szkole była studniówka Mariusza, niestety denerwujące jest to, że Nichole też miała na nią jechać, a dopiero dzień wcześniej stała się nastolatką. Jak miała zdobyć chłopaka w jeden dzień..? ![]() Tak długo się stroiła, że limuzyna na nią nie poczekała i musiała jechać autem, na szczęście jeden dzień, to wystarczająco dużo na prawo jazdy... ![]() ![]() Mariusz w limuzynie.... ![]() Nichole i tak przyjechała wcześniej od brata. ![]() ![]() Grzegorz i Norma też zapragnęli potańcówki! ![]() Znudziło im się czekanie na dzieciaki, poszli spać. ![]() Zdjęcia ze studniówki, gra poszukała Mariuszowi dziewczynę, nie pamiętam nawet jej imienia, ale to na pewno jakaś dalsza krewna. ![]() Chociaż późno i spać się chce, to lekcje odrobić trzeba... ![]() Szczurek.... ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1162 |
Guest
|
![]()
Z bracmi zle,bez nich tez nie dobrze. W sumie gdyby nie moj brat to bym simsow nie mialas.
Anie podzielisz sie zebra ![]() Moja kolezanka miala wczoraj ciekawa sytuacje w simsach. Gdy policja zgarnela jej nastoletnia Simke jezdzaca konno po 23,pokazala sie informacja " Karolina jest nieodpowiedzialnym opiekunem. Jezdzac o tej porze naraza Mustang na stres. Ktos z biura adopcyjnego przyjedzie zajac sie twoim pupilem":o Mieliscie taka sytuacje? |
![]() |
![]() |
#1163 |
|
![]()
anie_1981 Mariusz to ładne imię
![]() ![]() ![]() ![]() Muszę nadrobić Newtonów, bo jeszcze tyle zdjęć mam a tu zwierzaki już są ![]() Rodzina Newton poprzednie losy w kolejności: klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik Babcia Shine odwiedziła trojaczki (dzieci Krisa i Christin). Na rączkach Annmarie ![]() ![]() A tu z Rosalyn ![]() ![]() Dziadek Elton (mąż Shine) z Annmarie ![]() ![]() Dziadek z Rosalyn ![]() ![]() ![]() Shine i Brandon (dziadkowie są dumni z trojaczków więc taka mała sesja ![]() ![]() A tu dziadek z Kevinem (starszym synem Krisa i Christin, brat trojaczków) ![]() Dziadek z Brandonem ![]() ![]() ![]() Ciocia Amanda (dawno jej tu nie było ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Rosalyn i Amanda ![]() ![]() Annmarie i Amanda ![]() ![]() ![]() Brandon chyba chce uciec od cioci ![]() ![]() Mały portrecik Amandy i jej męża Conora ![]() ![]() I słodki buziak ![]() ![]() Elton próbował swoich sił w miksologii maltretując lokaja ![]() ![]() ![]() Amanda chciała tatuaż ![]() ![]() ![]() Więc pożyczyła od kolegi taką machinę ![]() ![]() Shine i Elton relaksują się przy kominku ![]() ![]() ![]() Rozmowa staruszków o dzieciach (Amandzie i Conorze) -Widziałeś ile śmieci mieli w domu? Dlaczego nie wyniosą ich! ![]() -Ale kochanie nie możemy młodym dyrygować! ![]() -To ich dom! Ty lokaj zabierz swoje krocze sprzed twarzy mojej żony!!! -Wiesz co skarbie on tam nic nie ma ![]() ![]() -A Ty jesz w ogóle warzywa? -OMG! O.o ![]() Słodki mój orzechu... me źródło uśmiechu ![]() ![]() ![]() No i musiał być buziak ![]() ![]() ![]() Amanda dba o ciało nadal ![]() ![]() ![]() I spełnia marzenie grając na gitarze ![]() ![]() Elton kocha swoje rybki ![]() ![]()
![]() |
#1164 | |
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#1165 |
Reputacja: 15
|
![]()
Jako, że gra powoli zaczęła mi się stabilizować i wprowadziłem do Fusców zwierzaki, chciałbym nieco nadgonić historię mojej rodzinki. Zdjęcia, które prezentuję zostały wykonane w czerwcu, więc praktycznie nic z nich już nie pamiętam XD
Rodzina Fusco odcinek 15 Poprzednie części:1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 Tutaj widzimy Jake w obciachowych spodniach robiącego dziwne rzeczy przy akompaniamencie muzyki: ![]() Alyson coraz bardziej rozwijała swe twórcze zdolności: tutaj jeden z takich ładniejszych obrazów przez nią namalowanych. ![]() Rodzinka w komplecie, tzn. prawie, bo nowy członek rodziny - Jake, najprawdopodobniej był w robocie ![]() ![]() Jakaś impreza, nie mam pojęcia z jakiej to było okazji :d ![]() ![]() Tutaj Alyson wraz ze swoim bratem, który widocznie też był zaproszony - leonem. ![]() A tutaj Tom u Leona. Tom to jego przyszywany tata XD A są w tym samym wieku. Skomplikowane to trochę u mnie jest ![]() ![]() Jedna z córek leona, które jak widać nie odziedziczyła piękna naturalnego Fusców ![]() ![]() Tom poszedł sobie zrobić stylizację... i nie skończyło się to najlepiej ![]() ![]() A żeby się odchamić, pozwolił sobie na zrobienie tatuażu: ![]()
![]() |
#1166 |
|
![]()
Mam zwierzaki, więc zaczelam znowu grac w simsy ;D Przedstawiam Gemmę
![]() Gemma rozwijała się w karierze "koniarz", chciala rozwinąć umiejętność jeździectwa. Tutaj z klaczą - Daisy. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Szczeniak Gemmy o imieniu Tamsie, już go do adopcji dodałam. ![]() ![]() ![]() ![]() Z przyjaciółką: ![]() Spotkanie z jednorożcem: ![]() Gemma poznała Ethana, ktory obecnie jest jej chłopakiem: ;D ![]() Kotek Gemmy - Mila, urodziła kocięta ![]() ![]() Samara i Lissa podczas posiłku, Bena oddałam do adopcji: ![]() Mila podczas kąpieli: ![]() Mila na kolanach u pani ![]() ![]() Bonus: ![]() ihaaa! niedługo więcej zdjęć ![]()
![]() |
#1167 |
|
![]()
Moi kochani gips musze mieć jeszcze 3 tygodnie
![]() ![]() Także nowa część losó pojawi sie jakoś w weekand troche a reszta za 2 tygodnie, a Oluś tak tak udane z niego dziecko i dziewczynki mu w głowie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1168 |
|
![]()
Gio he he pamiętam twoją rodzinkę więc orientuję się co tam się działo
![]() Rosemarie ja bym nie mogła miec małych bo by mi bylo szkoda oddac do adopcji pewnie ![]() ![]() Horsez współczuje ![]()
![]() |
#1169 |
Guest
|
![]()
Naraszcie znalazłam czas na pogranie w Zwierzaki. Jak pisałam wcześniej dzieki braciszkowi,który postanowił zrobić porzadek na dysku D i wykasował mi Simsy utraciła wszystkie stare rodzinki w tym panny Parker. Kolezanka chcąc mnie pocieszyć wysłała mi cudowną Simkę,którą kiedyś znalazła na giełdzie wymiany. Tak więc przedstawiam...
Cerra pochodzi z planety Terrań i jest terracenką. Była zmuszona uciekać ze swojej planety,gdyz według tradycji miała pojąć za męża terraceńskiego wojownika,którego wybrali jej opiekunowie. Cerra była jednak zbyt dumna i niezalezna by wychodzić za obcego sobie męzczyzne,no i przedewszystkim marzyła o prawdziwej miłości. Wsiadła do swojego odrzutowca i teleportowała się gdzieś w kosmos. Akurat trafiło na nasz układ słoneczny. Zbadawszy go,obrała kurs na planete Ziemia-jedyną,która warunkami zycia troche przypominała jej planete. Niestety Terracenka nie należała do najlepszych pilotów i przy lądowaniu rozbiła się nieopodal miasteczka AP,strasząc przy tym kilka dzikich koni i Panią Manson ![]() Terrakeńczycy należą do bardzo bystrej rasy,więc w drodze na Ziemie Cerra opanowała uniwersalny język Ziemian dzięki czemu mogła się porozumień z Panią Manson. -Kochana,byłam kiedyś w odwiedzinach u kuzynki w Dziwnowie. Nie takie rzeczy się widywało-odparła staruszka i zaproponowała Cerze dach nad głową za pomoc przy koniach. Tak oto Cerra stała się Ziemianką. ![]() ![]() Ludzie żyją krócej niż Terraceńczycy więc Pani Manson musiała się pozegnac ze światem. Cerra odziedziczyła po niej ranczo. Jako,że było ono w opłakanym stanie,a Pani Manson do bogatych nie nalezała,Cerra zmuszona była sprzedać stare konie. Zostawiła tylko Elle,z którą szybko się zaprzyjazniła. Nie mogła pojąć,że konie sa takie mądre i cudowne. Na Terrań nie mieli koni. Postanowiła wyszkolić Elle i spełnić pragnienie Pani Manson-wygrać wiścig dla zaawansowanych. Długa droga jednak przed nią. Czy jej się uda? czy ludzie nie będa rzucac kłód pod nogi obcej istocie? ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1170 |
|
![]()
Reneesme Sing - detektyw (2 od lewej) była bardzo szczęśliwa! Wszystko się jej układało. Miała męża - policjanta (1 od lewej) , dziecko (przy torcie) i była obecnie w ciąży. Facet w białych włosach to sprzątacz ;D
![]() Uploaded with ImageShack.us Ciąże znosiła wspaniale: ![]() Uploaded with ImageShack.us Gdy urodził się drugi chłopiec (Frans), jej mąż chciał się pochwalić dziećmi z przyjaciółką (była dziewczyna), lecz ciągle był w niej zakochany.. Reneesme wzięła z nim rozwód , co najbardziej przeżywał mały Frans. ![]() Uploaded with ImageShack.us Okazało się , że była dziewczyna jej byłego męża ma z nim dziecko. Właściwie to ma 3 dzieci, każde z innym. Reneesme postanowiła się zemścić na byłym mężu i uwieść jego syna. ![]() Uploaded with ImageShack.us Co skończyło się zaokrąglonym brzuszkiem i narodził się Oskar. 3 synek ![]() ![]() Uploaded with ImageShack.us Ale jej najstarszy syn też nie próżnował... Zakochał się z wzajemnością w Ashlee Ball. (kocham tę fotkę) ![]() Uploaded with ImageShack.us Oświadczyny: ![]() Uploaded with ImageShack.us Są tacy śliczni i zakochani ![]() ![]() ![]() Uploaded with ImageShack.us KONIEC Ostatnio edytowane przez shotshe : 26.10.2011 - 15:18 |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 8 (0 użytkownik(ów) i 8 gości) | |
|
|