![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
Spoko Liv, już kapuję
![]() Mi tam się podobają te tekstury od CoolSims, w każdym razie dzięki za link MoD ![]()
![]() |
#12 |
|
![]()
nie wiem czy dobrze zrozumiałem MoD, ale moim zdaniem planem zdjęciowym może być nawet odrębny pokoik (tak często jest w moim przypadku) w którym sam ustalisz kolor ścian, meble, a i tak można to potem zamienić
![]()
#13 |
|
![]()
Ahh, kapuje, zwykle w sesjach to robię(patrz: mój temat z Simami w dziale TS3), ale Karolina lubi akurat naturę, więc postawiłem na sesję na zewnątrz
![]()
#14 |
|
![]()
to mógłbyś spróbować zrobić sesję bardziej związaną z naturą, jakieś drzewka i te inne duperelki
![]()
#15 |
Guest
|
![]()
głowa Karoliny jest "jajowata" (podobna do jaja tak jakby coś
![]() oczy ma za duże, do tego typu fryzury bardziej by pasowały małe oczy. nie podoba mi się również jej sesja zdjęciowa, dodaj drzewka, krzaczki, kwiatuszki, fontanny nawet płotek i pozy, a nuż by było lepiej. 5,5/10 |
![]() |
#16 | |||
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Coś w ten deseń. Takie prezentacje się lepiej ogląda, uwierz. Ostatnio edytowane przez Liv : 08.01.2012 - 09:04 |
|||
![]() |
![]() |
#17 |
Reputacja: 12
|
![]()
Śliczna, bardzo mi się podoba, ładne oczy =_=
Przypomina mi Beatkę z "Przepisu na Życie" ![]() Moja ocena to 9/10, coś mi tam zgrzyta ale sam nie wiem co. Jednak ja sam lepszej simki nie zrobię, pozdro Kenny ![]()
#18 |
|
![]()
hm. pomyslmy.
Dawno nie zajmowalam sie ocenianiem simow, oceniam pierwsza simke chyba od 2 lat ;o, ale kryteria mi nie zlagodnialy ^^ xp Wg mnie kazda prezentacja sima powinna byc zrobiona jeszcze staranniej niz sam sim, poniewaz wtedy zawsze postac zyska w naszych oczach. Simka jak simka - nic szczegolnego. Calkiem ladna, podobaja mi sie jej usta i kolor wlosow.. a tak poza tym mowie - nic nadzwyczajnego. Sporym minusem dla mnie jest praktycznie brak prezentacji - to juz chyba troche takie moje zboczenie zawodowe ^^ 6/10
![]() |
#19 |
|
![]()
Dajliue, Kenny, Volturia - dziękii
![]() Liv - po pierwsze, to nie pusta parcela, to jej dom ![]() Po drugie, wolna wola była włączona, ale sam wybierałem interakcję. Po trzecie dzięki bardzo za porady, zastosuje je ![]()
#20 |
|
![]()
Ma wyczepiste usta. Moim zdaniem lepiej Ci idzie (patrząc ba tą simkę) w dwójce.
Jest taka... okej ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 5 (0 użytkownik(ów) i 5 gości) | |
|
|