Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims Fotostory
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 04.03.2012, 14:32   #1
Lira

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Melodia Strachu

Ach, cóż ja mogę rzec... Nie chce mi się słodzić, słów mi brakuje na wyrażenie zachwytu Po prostu wiedz, że śledzę, czytam, podziwiam!
No, to by było na tyle
Lira jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 04.03.2012, 15:47   #2
Malin

Reputacja: 11
Domyślnie Odp: Melodia Strachu

Ja ciągle mam dziwne wrażenie, że Mark ma jakiś związek z tymi napadami. :> Jestem strasznie ciekawa, co ukrywa matka Sanae, chyba nieźle musiała narozrabiać, że Mark aż tak pragnie zemsty...
Odcinek trzymający w napięciu od początku do końca, najpierw nie wiadomo, czy Mark nie skrzywdzi Alice, a później zastanawianie się, czy ten nieznajomy dopadnie Sanae czy Shuna... Dwa razy odetchnęłam z ulgą i dwa razy się wzdrygałam (przy pierwszym postoju Sanae i potem pod domem).
Końcowa scena nie przypadła mi do gustu, bo ja tu czekam na smaczki z kim innym w roli głównej. :P Odebrałam to wręcz jak zdradę xD (no wiem, wiem, przecież się jeszcze nawet nie znają, no ale tak już mam :P ), więc w sumie to wdzięczna jestem matce chłopaka za to wtargnięcie w odpowiedniej chwili. ;)
Fajny odcinek, taki dynamiczny, trochę w klimacie thrillera, bardzo mi się podobał, tylko znowu... zdecydowanie za krótki! Oczywiście czekam na dalszy ciąg z niecierpliwością. :)
Malin jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania