![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ponoć po instalacji Zwierzaków i wgraniu aktualizacji, dochodzącej w tym dodatku, niektóre obiekty przestają działać prawidłowo. W rozwiązaniu tego problemu może pomóc Ci ten temat: http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=61965
Co do nieoficjalnych dodatków z sieci, aby móc cieszyć się nimi w grze, należy spełnić kilka podstawowych warunków: 1. Przed jakąkolwiek aktualizacją gry, przenieś folder Mods w bezpieczne miejsce (np. na pulpit). Ja robię jeszcze tak samo z Downloadsem, ale usłyszałam parę głosów, że to nie jest konieczne - wolę jednak dmuchać na zimne. Po wgraniu łaty, foldery z dodatkami powinny wrócić na swoje miejsce. 2. Po ściągnięciu dodatków package i sims3pack, każdorazowo powinno kasować się cztery pliki cache (znajdują się w: Moje Dokumenty\Electronic Arts\The Sims 3; ich nazwy to CASPartCache, compositorCache, scriptCache i simCompositorCache). Za pomocą programu Sims 3 Dashboard, można wyszukać ich więcej, ale nie widzę takiej konieczności. Zawsze kasuję tylko te cztery podstawowe i wszystko jest w porządku. 3. Należy pamiętać o włączeniu opcji pojawiania się w grze zawartości zmodyfikowanej. To chyba wsio ![]()
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|