|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
To teraz ja, przegl±da³am GOS poszukuj±c ciekawych dodatków i oczywi¶cie zamiast szukaæ zaczê³am przegl±daæ zdjêcia z konkursów, z dzia³u ze zdjêciami i jest parê rzeczy, które chcia³abym mieæ, a niezbyt wiem, gdzie szukaæ. (Szczerze mówi±c jest ca³a MASA takich rzeczy, ale nie bêdê a¿ o tyle prosiæ.)
Przejrza³am ten temat, przynajmniej ok. 20 stron wstecz, wiêc mam nadziejê, ¿e nie bêdê powtarzaæ niczego ^^" ![]() Stojak na no¿e. ![]() P³atki ró¿ na pod³odze (mam dziwne wra¿enie, ¿e kto¶ ju¿ o nie tu prosi³?), pod³oga, okno. ![]() Szafki wisz±ce na ¶cianie, suszarka na naczynia obok zlewu, pod³oga. ![]() Aparat! Taki, albo jakikolwiek inny, który da siê postawiæ (szafka, stojak, cokolwiek). np. taki 2 3 ![]() Cienie(!), ró¿ na policzkach, szminka. ![]() Dzwonek na szyi. ![]() Stojak z kubeczkami. ![]() Poduszka-¿aba, dywanik. ![]() Ta ¶ciana, puste ramy/p³ótna. ![]() Suknie ¶lubne na wieszakach. Na razie chyba wystarczy. Swoj± drog±, je¶li co¶ jest wygran± w konkursie na GOS to szansa na zdobycie tego jest raczej nik³a, prawda? |
![]() |
|
![]() |
U¿ytkownicy aktualnie czytaj±cy ten temat: 1 (0 u¿ytkownik(ów) i 1 go¶ci) | |
|
|