|
|
|
|
#1 |
|
Reputacja: 11
|
Właśnie o takim domku marzę dla mojej simki, ale nie mogłam znaleźć, a budować się nie chciało
Z zewnątrz jest cudnie, aż chciałoby się tu zamieszkać. Te drzewka, żywopłot, krzaczki - chociaż wolę moderny, to jest fantastyczne! ![]() Przedpokój - tu troszkę pusto, przydałyby się jakieś obrazy, kwiatki, dywany, cokolwiek. Salon - bardzo ładne kolory, ale tutaj podłoga wygląda na taką... zagraconą. Śliczna kanapa :> Kuchnia - okropna podłoga + cegła, to psuje cały wygląd. Białe szafki są bardzo ładne (: Szkoda tylko, że nie ma jakichś firanek, okna są takie puste. Sypialnia - ponownie ta sama cegła, która jeśli pasowała na przedpokoju, to tutaj już niekoniecznie. Do pokoju dziecka mogłeś dodać jakieś zabawki, tak jest trochę ponuro. :C Łazienka - zdecydowanie na plus! Świetne ściany, świetna podłoga, uwielbiam ten kolor w łazienkach w połączeniu z zielenią kwiatów! (: Daję 8/10, czekam na rzut :3
|
|
|
|
#2 |
|
Reputacja: 11
|
Ja też skomentuję, no bo jakby inaczej :>
Bryła mi się podoba, no ale ja zawsze podkreślam, że lubię takie proste budynki, bardziej niż cuda na kiju, a zwłaszcza te dzisiejsze dziwne moderny. Za najbardziej udany uważam oczywiście salon. Jest najbardziej przemyślany i dopracowany. Rzeczywiście rodzinny, na pierwszy rzut oka widać, że mieszka w tym domu para z dzieckiem. Bardzo podoba mi się również łazienka, wzbudziła mój zachwyt już przy pierwszym obejrzeniu. A co mi się nie podoba - właściwie wszystko to, co zostało już wyżej napisane - wszędobylska cegła - tego nie mogę ścierpieć Może gdyby jej nie było na zewnątrz, to wrażenie byłoby inne, ale w tym wypadku uważam ją już za przesadę, zwłaszcza w sypialni. I kiepskie to usprawiedliwienie, że ją lubisz Kuchnia - lodówka nie pasuje mi do mebli, razi brak firanek, puste blaty i te płytki na podłodze... Szukałabym też krzeseł bardziej zbliżonych barwą do stołu. Kuchnia podoba mi się najmniej z całego domu. Sypialnia - dodałabym lampkę nocną, a usunęła maszynę do szycia, bo średnio mi pasuje do takiego pomieszczenia. A w pokoju dziecinnym zdecydowanie brak zabawek. Gdyby nie tapeta, to nie powiedziałabym nawet, że to pokój dziecka.Nie licząc tych szczegółów powyżej, dom bardzo mi się podoba. Ja go przede wszystkim widzę w zupełnie innych barwach, na pewno zdecydowanie jaśniejszych, bo te ciemne są nieco przytłaczające i takie hmm... ciężkie? Poza tym, nie ma się czego przyczepić. ![]() 8/10 |
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|