![]() |
#15 |
Reputacja: 10
|
![]()
Zawsze jak zbierałam się na skomentowanie tego domku, nie potrafiłam zebrać słów, żeby go opisać, ale dzisiaj w końcu dopadł mnie zapał do skomentowania, więc zostawię kilka słów od siebie
![]() Aniołku, ten dom to spełnienie marzeń kilku moich simów, a moich w szczególności! ![]() Kocham jasne kolory i gdybym mogła to wszystkie moje chałupki zrobiłabym w odcieniach bieli i szarości. Podoba mi się wszystko, dosłownie wszystko, sypialnia ma fajny klimat, podobnie jak łazienka, ale z kuchni to najchętniej bym nie wychodziła! ![]() Teren wokół domku jest bajkowy, te kamienie tworzące ścieżkę do drzwi wejściowych, mała drewniana studnia, snopki siana na polu, każdy dodatek współgra ze sobą idealnie, krótko mówiąc prawdziwa letnia idylla ![]() Tak na koniec dodam jeszcze, że po obejrzeniu Twojego domku, naszła mnie ochota, by skończyć w końcu kilka projektów, które chętnie pokazałabym na forum, a nie miałam na nie weny, dlatego dziękuję za inspirację i mam nadzieję, że niedługo ponownie zobaczę coś Twojego ![]()
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|